Sep 2016 updated: Examcollection Oracle 1Z0-863 brain dumps 11-20

It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-863 exam by using Guaranteed Oracle Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Upgrade Exam questuins and answers. Immediate access to the Update 1Z0-863 Exam and find the same core area 1Z0-863 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep 1Z0-863 Study Guide Questions:

Q11. A Java client, running behind a firewall, needs to connect to a UDDI registry that is deployed outside the firewall. The client is using the Java EE 5 implementation of JAXR. The client creates a set of properties that specify the proxy host and port information for the network in which the client is running. What are the remaining steps required by the JAXR client to connect to the UDDI registry? 

A. assign the properties to a connection factory and create the connection 

B. specify the URL of the UDDI registry in the properties, assign the properties to a connection factory, and create the connection 

C. specify the URL of the UDDI registry in the properties, assign the properties to a connection factory, assign the properties to a service binding, and create the connection 

D. specify the URL for the UDDI registry and the tModel in the properties, specify the search criteria for services, assign the properties to a service binding, and create the connection 

Answer: B 

Q12. Which two statements are true about Java clients that use a security token service (STS) supported by the security features of WSIT? (Choose two.) 

A. The client only requires a keystore. 

B. STS requires a default user name configuration. 

C. Using an STS-issued token requires a keystore and a truststore. 

D. HTTPS must be configured. 

E. An authorized client receives a token digitally signed by the STS. 

Answer: C,E 

Q13. What are two valid facts about WS-I? (Choose two.) 

A. The I-Stack is a great development tool. 

B. The WS-I promotes and supports generic protocols for the interoperable exchange of messages. 

C. The WS-I governs languages and protocols such as SOAP, WSDL, and UDDI. 

D. The WS-I specifies specific rules that address either weaknesses in component specifications or issues of how to combine the collected technology. 

E. The WS-I has been a guiding force in creating StAX. 

Answer: B,D 

1Z0-863  real exam

Updated 1Z0-863 training:

Q14. Which two statements are true about the interoperability of Web services developed using the Java EE 5 platform? (Choose two.) 

A. Interoperability is improved by restricting access only to Java clients. 

B. EJB-based endpoints are more difficult for .NET clients to access. 

C. Only servlet-based endpoints are used when exposing services to non-Java clients. 

D. Exposure is limited to simple arrays of concrete types as the signature of Web service methods. 

E. The service must be published in both the .NET and Java UDDIs. 

F. Testing for WS-I Profile conformance improves interoperability. 

Answer: D,F 

Q15. A stateful Web service is implemented as an EJB-based endpoint. What are two ways to maintain that state? (Choose two.) 

A. by using URL re-writing 

B. by adding a session cookie to the HTTP headers 

C. by adding a conversation id to the SOAP headers 

D. by requiring clients to send a client id parameter to all methods 

Answer: C,D 

Q16. A company uses Web services to exchange mortgage and credit data as well as digital versions of associated documents. The data is confidential and it is common for the service and client to exchange applications, credit results, reports and more in a request/response format. Recently, the company has become concerned about the substantial cost of processing and message encryption with a PKI approach. What can be done to cut costs? 

A. use MTOM to optimize the messages and provide data confidentiality via XML Digital Signature 

B. because of the weak adoption of WS-SecureConversation on Java platforms, consider using Kerberos 

C. use HTTPS as it is both economical and adequate 

D. use WS-SecureConversation and MTOM to reduce the processing overhead 

Answer: D 

certleader.com

Precise 1Z0-863 paper:

Q17. What are three characteristics of JSON Web service messages? (Choose three.) 

A. provide interface contracts that are easy to enforce 

B. are self-describing 

C. utilize a collection of name/value pairs 

D. utilize ordered lists of values 

E. provide built-in message security 

F. allow minimum to no coding of object de-serialization 

Answer: C,D,F 

Q18. A document-style service defines a document passed to the Web service using xsd:anyType in the WSDL file that describes the service. How should the document be typed in Java? 

A. use javax.xml.soap.Element 

B. use javax.xml.soap.Node 

C. use javax.xml.soap.SOAPHeader 

D. use javax.xml.soap.SOAPElement 

E. use javax.xml.soap.SOAPFault 

F. use javax.xml.soap.SOAPBodyElement 

Answer: D 

Q19. A company is building a Java EE 5 purchase order processing system. This system will integrate with an external invoicing system as part of the purchase order approval process. A developer created a new client application to access the invoicing system using request-response, but a new service call is receiving errors every time it invokes the necessary Web service. 

Which statement is true about the Body element of the SOAP reply message? 

A. It must NOT contain any fault elements. 

B. It will contain a fault element for each error. 

C. It will contain exactly one fault element. D. It must contain zero or one fault element. E. It must contain an array of fault elements. 

Answer: D 

Q20. Which two statements are true about WSDL 1.1 and the Basic Profile? (Choose two.) 

A. WSDL does NOT recommend a specific system for user-defined datatypes. 

B. WSDL recommends the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

C. WSDL mandates the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

D. Basic Profile recommends the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

E. Basic Profile mandates the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

F. Basic Profile recommends the use of either XML Schema or DTD for user-defined datatypes. 

Answer: B,E 

About 1Z0-863 Information: 1Z0-863 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.