Sep 2016 updated: Ucertify Oracle 1Z0-878 exam answers 191-200

Proper study guides for Rebirth Oracle Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II certified begins with Oracle 1Z0-878 preparation products which designed to deliver the Downloadable 1Z0-878 questions by making you pass the 1Z0-878 test at your first time. Try the free 1Z0-878 demo right now.

2016 Sep 1Z0-878 Study Guide Questions:

Q191. Your companys security policy does not allow you to connect your servers directly to the internet. You would like to utilize some of the functionality in Solaris 10 to analyze your systems for available OS updates, and also download and install those updates from Sun Microsystems. Which answer describes how to utilize this functionality to analyze your systems for available OS updates, and also download and install those updates without connecting your server directly to the internet? 

A. Connect your server via sftp only when you need to analyze your server for updates. 

B. Use the update manager proxy software and re-direct the client to look for updates on the proxy server. 

C. Get the patches on DVD and use Solaris 10 patch manager tools to analyze your server against the updates on the DVD. 

D. You will not be able to use the update utility to automatically search for updates at Sun Microsystems because the utility requires connecting to a Sun server over the internet. 

Answer: B 

Q192. extensive status information for troubleshooting? 

A. ldaplist 

B. ldapclient 

C. ldap_cachemgr 

D. ldapstatus 

Answer: C 

Q193. When the Name Service Cache Daemon (nscd) is running, and the hosts cache is enabled, what is the result of manually modifying the 

/etc/inet/hosts file? 

A. The nscd is restarted automatically. 

B. The hosts cache is immediately updated to reflect the change. 

C. The nscd exits and the message error code 1 is sent to sysiogd. 

D. The hosts cache is invalidated upon the next call to the nscd daemon. 

Answer: D 

1Z0-878  vce

Renovate 1Z0-878 study guide:

Q194. Which two functions can the administrative user in a local zone perform? (Choose two.) 

A. halt the local zone 

B. install the local zone 

C. reboot the local zone 

D. uninstall the local zone 

E. initial boot the local zone 

F. configure the global zone 

Answer: A,C 

Q195. The Name Service databases notify the ncsd daemon to update its cache as needed. When the cache becomes out of date, which command can you use to force the ncsd daemon to update its cache? 

A. svcadm restart system/name-service—cache:default 

B. pkill -HUP ncsd 

C. scvadm disab1e system/ncsd:default 

D. svcadm enab1e system/ncsd:default/ncsd —flush 

Answer: A 

Q196. The following command is issued on your Solaris system: 

zpool create datapool mirror c1t1d0 c2t1d0 mirror c3t1d0 c4t1d0 

Which answer describes the type of device that has just been created? (Choose two.) 

A. A ZFS storage pool 

B. RAID-Z storage pool 

C. Mirrored ZFS file system 

D. A mirrored ZFS storage pool 

Answer: C,D 

certleader.com

Free 1Z0-878 bundle:

Q197. An LDAP client has just been initialized and you need to check that it can list all the containers in the current base DN. Which command displays this information? 

A. ldaplist 

B. ldaplook 

C. ldapcheck 

D. ldapcontainers 

Answer: A 

Q198. With the Solaris OS, you are required to reserve swap space prior to executing any process. This requires the available of swap space. The required amount of swap space varies from system to system. Which two statements about available swap space requirements are true? (Choose two.) 

A. It does not require physical disk space. 

B. It must be twice as large as the installed physical RAM. 

C. It must be sufficient to supplement physical RAM to meet the needs of concurrently running processes. 

D. It must be spread across all the installed disks in the system. If there are two disks in the system, there must be a swap slice on each disk. 

E. It must be spread across all the controllers installed in the system. If the system has two controllers, each controller must have a disk with a swap slice. 

Answer: A,C 

Q199. When using WAN Boot to perform a network-based OS installation, which of the following formats are supported? 

A. Flash archive 

B. The Solaris 10 OS Software 1 CD-ROM or DVD. 

C. A local image of the Solaris 10 Operating System obtained from either the CD-ROM or DVD mediA. 

D. A spooled image of the Solaris 10 Operating System obtained from either the CD-ROM or DVD media located on a remote install-server. 

Answer: A 

Q200. Which procedure unconfigures an LDAP client? 

A. run the following command: ldapclient -v uninit 

B. restore the previous /etc/nsswitch.conf file and reboot 

C. run the following command then reboot: ldapclient -v mod 

D. remove any LDAP client files from the /var/ldap directory and kill the ldap_cachemgr process 

Answer: A 

About 1Z0-878 Information: 1Z0-878 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.