Shortcuts To 1Z0-559(41 to 50)

Want to know {brand} 1Z0-559 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials certification experience? Study Actual Oracle 1Z0-559 answers to Update 1Z0-559 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-559 (Oracle Virtual Desktop Infrastructure 3 Essentials) test on your first attempt.

2016 Oct 1Z0-559 Study Guide Questions:

Q41. Where are the Kiosk Session type configuration files located on the Sun Ray server file-system? 

A. /var/opt/SUNWkio/* 

B. /etc/opt/SUNWkio/* 

C. /opt/SUNWut/lib/* 

D. /opt/SUNWkio/lib/* 

Answer: B 

Reference:https://wikis.oracle.com/display/dvdev/Multiple+Kiosk+Session+Configurations(See the boxed text named ‘short names’) 

Q42. There are five Desktop States in Oracle VDI. Identify the correct list. 

A. Ready, Idle, Active, Reserved, Maintenance 

B. Available, Ready, Used, Maintenance, Recycle 

C. Available, Idle, Used, Reserved, Unresponsive 

D. Ready, Active, Idle, Reserved, Unresponsive 

E. Active, Idle, Used, Maintenance, Recycle 

Answer: C 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E26217_01/E35769/html/desktops-vm-states.html(See desktop states) 

Q43. Which answer is a correct method for instructing the Sun Ray about its firmware server location? 

A. Create a DNS entry for sunray servers. 

B. Set DHCP standard option 66. 

C. Createasunray-config-servers=entry in the TFTP .parmsfile. 

D. SetDHCP standard option 49. Answer: C 

Reference:http://docs.oracle.com/html/E22661_15/Clients-Howto-Prepare-Config-Files.html 

1Z0-559  exam price

Latest 1Z0-559 study guide:

Q44. Oracle VDI offers flexibility in the Desktop Providers. Select two Desktop Providers that are supported by Oracle VDI. 

A. QuestWorkspace 

B. Microsoft Hyper-V 

C. CitrixXen Desktop 

D. VMwarevSphere 

E. Oracle VM 

Answer: B,D 

Reference:https://blogs.oracle.com/wim/entry/using_oracle_vdi_32_and_oracle(second para) 

Q45. Which two guest operating systems are supported when deploying a VMware vSphere Desktop Provider within Oracle VDI? 

A. Oracle Linux 5.6 

B. Windows 2000 SP4 

C. Windows 7 

D. Oracle Solaris 10 

E. Windows XP 

Answer: B,E 

Explanation: 

Q46. Before templates or snapshots can be created, which two elements must be configured on the Oracle VDI environment? 

A. Network 

B. Authentication 

C. Storage 

D. Desktop Access 

E. Visualization 

Answer: A,C 

Explanation: 

certleader.com

Pinpoint 1Z0-559 vce:

Q47. Which combination of Oracle VDI software modules will be installed with the command vda-install? 

A. VDIcore,VDI Center Agent, MySQLDatabase,VDIWeb server, RDP Broker,JRE, and Sun Ray Server 

B. VDIcore,VDICenter Agent, MySQLDatabase, VDI Webserver, VirtualBox, Sun Ray Client,JREand Sun Ray Server 

C. VDI core, VDIcenterAgent, MySQL Database,VDIWeb server, VirtualBox, RDP Broker,Sun RayClient,JRE, and Sun Ray Server 

D. VDIcore, VIM CenterAgent,MySQL Database, VDI Web server,VirtualBox, RDP Broker,Sun RayClient,andSun Ray Server 

Answer: A 

Q48. Which Oracle VDI architecture tier is responsible for interacting with objects in the user directory? 

A. Virtualization 

B. Desktop Access 

C. Management 

D. Storage 

Answer: B 

Explanation: 

Q49. If you wanted to configure a high availability Oracle VDI center, what steps would you need to take to complete the task? 

A. Configure a primary host, add a secondary host, and the high availability is automatically configured 

B. Configureaprimary host,add asecondary host, and then run the command; vda-config-s 

C. Configure a primary host, add a secondary host, and then on the primary host run the command;vda-config -ha <secondary.server> 

D. Configureaprimary host,configure a secondary host, and then on the secondary host run the command;vda-config-ha 

Answer: A 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E36500_01/E36503/html/vdi-centers-about.html 

Q50. You have two Sun Rays with MAC addresses AAA and BBB. You would like to configure them to form a multi-head (twin monitor) group. Which command would you use to achieve this? 

A. vdimhadm–a MySRGroup –p AAA –s BBB 

B. utmhadm –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB 

C. utmhconfig –a MySRGroup –p AAA -1 AAA,BBB 

D. utmhadm –a MySRGroup -1 AAA ; utmhadm –a MySRGroup -1 BBB 

Answer: B 

Explanation: 

About 1Z0-559 Information: 1Z0-559 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.