Super to 648-375 examcollection

Proper study guides for Renovate Cisco Cisco Express Foundation for Systems Engineers certified begins with Cisco 648-375 preparation products which designed to deliver the Validated 648-375 questions by making you pass the 648-375 test at your first time. Try the free 648-375 demo right now.

2016 Jun 648-375 Study Guide Questions:

Q11. The Cisco SecureX Architecture is built on which two foundational principles? (Choose two.) 

A. context-aware policy 

B. virtual office management 

C. network management 

D. service provider policy 

E. context-aware security enforcement 

Answer: AE

Q12. Which two statements describe unique advantages of the Cisco Catalyst Compact switches? (Choose two.) 

A. Due to the fanless design, they can be placed anywhere in the workplace.? 

B. They support up to 24 PoE ports.? 

C. Only Cisco Catalyst 2960-C Series switches support PoE+ and MACsec. 

D. They diminish the power infrastructure by supporting PoE+ input and PoE output at the same time.? 

E. They support MPLS switching. 

Answer: AD

Q13. About 50 percent of the installed base of Cisco routers are reaching end of service or end of life. As a result, about 4 million units are expected to be replaced. What are the four strongest arguments to pre-empt competitive attacks? (Choose four.) 

A. Price per unit 

B. Ability to meet local service provider requirements 

C. Transparency of solutions 

D. Quality of Cisco software and support 

E. Service integration 

F. Long investment cycles 

Answer: BCDE

648-375  testing engine

Latest 648-375 pass4sure:

Q14. What are two reasons you would add Cisco WAAS to the branch router? (Choose two.) 

A. Cisco yWAAS on Cisco ISR G2 is a solution to optimize services consolidation. 

B. Cisco WAAS Express is a cost-effective solution to optimize bandwidth. 

C. Cisco WAAS Mobile on Cisco ISR G2 is an effective solution to achieve application acceleration. 

D. Cisco WAAS on Cisco SRE is a good solution to optimize application performance. 

E. Cisco WAAS Mobile on Cisco SRE is a cost-effective solution to optimize bandwidth. 

Answer: BD

Q15. Which three are challenges that are related to video deployments that are addressed by borderless network services in Cisco routers and by Cisco MediaNet? (Choose three.) 

A. bandwidth issues 

B. difficult.video performance monitoring 

C. difficult configuration of.new video devices 

D. intermittent broadcast signal 

E. Lack of MACSec support on remote video terminals 

F. Lack of high-definition video terminals 

Answer: ABC

Q16. Which two statements about the capabilities of all Cisco AnyConnect 3.0 Secure Mobility Client for Windows are true? (Choose two.) 

A. It supports always-on connectivity by automatically establishing a VPN connection as needed. It multiple VPN gateways exist, load sharing occurs in a round-robin fashion. 

B. The order of policy enforcement is as follows; dynamic access policy, use attributes tunnel group, group policy attributes. 

C. It supports session persistence after hibernation or standby. 

D. Trusted Network Detection allows the connection to be established without any user intervention (authentication), if the client is located inside the office. 

E. It is exclusively configured by central policies; no local configuration is possible. 

Answer: CD

648-375  testing engine

Accurate 648-375 examcollection:

Q17. Which three security features are available on Cisco Catalyst switches? (Choose three.) 

A. Port security 

B. DHCP snooping 

C. IP destination guard 

D. Private VLAN 

E. MACtrust 

F. Secure virtualization 

Answer: ABD

Q18. Which three of the following statements are correct regarding security features available on Cisco Catalyst switches? (Choose three.) 

A. Port security prevents MAC address flooding. 

B. DHCP snooping prevents rogue DHCP servers from being placed on the network.? 

C. IP Source Guard prevents ARP spoofing attacks. 

D. Private VLAN prevents client to client communication.? 

E. MACsec provides end-to-end encryption.? 

Answer: ABD

Q19. Which of the following statements correctly describes the Cisco WAAS portfolio? 

A. Cisco WAAS is available as WAAS Mobile, WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS appliances, and vWAAS. 

B. Cisco WAAS is available as WAAS Mobile, WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS on SRE for ISR G2, WAAS appliances, vWAAS, and WAAS PC. 

C. Cisco WAAS is available as WAAS Mobile, WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS on SRE for ISR G2, WAAS appliances, vWAAS, WAAS PC, and WAAS Server 

D. Cisco WAAS is available as WAAS Mobile, WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS on SRE for ISR G2, WAAS appliances, and vWAAS. 

E. Cisco WAAS is available as WAAS Express, WAAS ISR modules, WAAS on SRE for ISR G2, WAAS appliances, vWAAS, and vWAAS. 

Answer: D

Q20. Which statement about Cisco Prime is true? 

A. It provides simple and efficient management across architectures, networks, and services. 

B. It is an expert-level monitoring and troubleshooting tool based on Cisco SIO. 

C. It provides simple and efficient management of security services. 

D. It provides management services for all TrustSec products 

Answer: A

About 648-375 Information: 648-375 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.