Super to actual test 300-115

100% Guarantee of 300-115 free exam materials and ebook for Cisco certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 300-115 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco IP Switched Networks exam Today!

2016 Jun 300-115 Study Guide Questions:

Q11. Which statement about using EtherChannel on Cisco IOS switches is true?

A. A switch can support up to eight compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 800 Mbps only for Fast EtherChannel or 8 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

B. A switch can support up to 10 compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 1000 Mbps only for Fast EtherChannel or 8 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

C. A switch can support up to eight compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 800 Mbps only for Fast EtherChannel or 16 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

D. A switch can support up to 10 compatibly configured Ethernet interfaces in an EtherChannel. The EtherChannel provides full-duplex bandwidth up to 1000 Mbps only for Fast EtherChannel or 10 Gbps only for Gigabit EtherChannel.

Answer: A

Q12. while doing network discovery using Cisco Discovery Protocol, it is found that rapid error tracking is not currently enabled. Which option must be enabled to allow for enhanced reporting mechanisms using Cisco Discovery Protocol?

A. Cisco Discovery Protocol version 2

B. Cisco IOS Embedded Event Manager

C. logging buffered

D. Cisco Discovery Protocol source interface

E. Cisco Discovery Protocol logging options

Answer: A

Q13. While working in the core network building, a technician accidently bumps the fiber connection between two core switches and damages one of the pairs of fiber. As designed, the link was placed into a non-forwarding state due to a fault with UDLD. After the damaged cable was replaced, the link did not recover. What solution allows the network switch to automatically recover from such an issue?

A. macros

B. errdisable autorecovery

C. IP Event Dampening

D. command aliases

E. Bidirectional Forwarding Detection

Answer: B

300-115  exam guide

Renew download ccnp 300-115:

Q14. Which four LACP components are used to determine which hot-standby links become active after an interface failure within an EtherChannel bundle? (Choose four.)

A. LACP system priority

B. LACP port priority

C. interface MAC address

D. system ID

E. port number

F. hot-standby link identification number

G. interface bandwidth

Answer: ABDE

Q15. A network engineer must adjust the STP interface attributes to influence root port selection. Which two elements are used to accomplish this? (Choose two.)

A. port-priority

B. cost

C. forward-timers

D. link type

E. root guard

Answer: A,B

Q16. An access switch has been configured with an EtherChannel port. After configuring SPAN to monitor this port, the network administrator notices that not all traffic is being replicated to the management server. What is a cause for this issue?

A. VLAN filters are required to ensure traffic mirrors effectively.

B. SPAN encapsulation replication must be enabled to capture EtherChannel destination traffic.

C. The port channel can be used as a SPAN source, but not a destination.

D. RSPAN must be used to capture EtherChannel bidirectional traffic.

Answer: C

certleader.com

100% Guarantee actual test 300-115:

Q17. Which statement about the UDLD protocol is true?

A. UDLD is a Cisco-proprietary Layer 2 protocol that enables devices to monitor the physical status of links and detect unidirectional failures.

B. UDLD is a Cisco-proprietary Layer 2 protocol that enables devices to advertise their identity, capabilities, and neighbors on a local area network.

C. UDLD is a standardized Layer 2 protocol that enables devices to monitor the physical status of links and detect unidirectional failures.

D. UDLD is a standardized Layer 2 protocol that enables devices to advertise their identity, capabilities, and neighbors on a local area network.

Answer: A

Q18. Which command creates a login authentication method named "login" that will primarily use RADIUS and fail over to the local user database?

A. (config)# aaa authentication login default radius local

B. (config)# aaa authentication login login radius local

C. (config)# aaa authentication login default local radius

D. (config)# aaa authentication login radius local

Answer: B

Q19. After reviewing UDLD status on switch ports, an engineer notices that the." Which statement describes what this indicates about the status of the port?

A. The port is fully operational and no known issues are detected.

B. The bidirectional status of "unknown" indicates that the port will go into the disabled state because it stopped receiving UDLD packets from its neighbor.

C. UDLD moved into aggressive mode after inconsistent acknowledgements were detected.

D. The UDLD port is placed in the "unknown" state for 5 seconds until the next UDLD packet is received on the interface.

Answer: A

Q20. Which command correctly configures standby tracking for group 1 using the default decrement priority value?

A. standby 1 track 100

B. standby 1 track 100 decrement 1

C. standby 1 track 100 decrement 5

D. standby 1 track 100 decrement 20

Answer: A

About 300-115 Information: 300-115 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.