Surprising wi fund 200-355 wifund

Vivid of 200-355 answers materials and answers for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 200-355 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam Today!

2016 Oct 200-355 Study Guide Questions:

Q1. During an upgrade, the wireless infrastructure has seen a few access points join and then drop off the network. After further investigation, it appears the access points may have an IOS code version that is causing issues. Where in the controller is this information found? 

A. GUI > Wireless > Access Point > General 

B. CLI > show ap image all 

C. GUI > Monitor > Software Version 

D. CLI > show sysinfo 

Answer: A 

Q2. A help desk engineer is attempting to perform a remote packet capture on the wireless network. Which access point mode is necessary to perform this function? 

A. sniffer 

B. SE-Connect 

C. monitor 

D. rogue detector 

E. FlexConnect 

Answer: A 

Q3. Which operating mode is valid for controllers in a converged access architecture? 

A. switch peer groups 

B. mobility controller 

C. auto-anchor 

D. foreign anchor 

Answer: B 

200-355  exam answers

Down to date wireless 200:

Q4. Following the deployment of a wireless network for data and voice services, an engineer is to validate the coverage. Which type of survey is required to ensure coverage? 

A. passive 

B. active 

C. fingerprinting 

D. calibrating 

Answer: A 

Q5. You are setting up a laptop to connect to the wireless network of your organization. The protocols that are used for the corporate network are WPA2 Enterprise, PEAP, and AES. Which three parameters do you need to configure in the Windows 7 wireless network properties for this connection? (Choose three.) 

A. VLAN 

B. encryption type 

C. authentication method 

D. VRF 

E. security type 

F. IP address 

Answer: B,C,E 

Q6. Refer to the exhibit. A help desk ticket has been entered for the wireless infrastructure. A wireless client is not able to connect at IEEE 802.11n rates. Which option allows for connectivity? 

A. Set WMM mode to Optional or Required. 

B. Set Quality of Service (QoS) to Silver. 

C. Set Quality of Service (QoS) to Platinum. 

D. Set 7920 AP CAC to Enabled. 

Answer: A 

certleader.com

Vivid compacta 200-355:

Q7. An engineer is conducting an active survey for indoor coverage in a warehouse. The warehouse has long aisles with racks that extend to the ceiling. Which antenna type has a radiation pattern that is suited to provide coverage in each aisle? 

A. Yagi 

B. patch 

C. omnidirectional 

D. dipole 

Answer: B 

Q8. Which key combination provides a detailed wireless connection status for an Apple MacBook running 10.6? 

A. Command + Click the SSID of the network 

B. Alt + Click the SSID of the network 

C. Command + the Airport icon 

D. Option + the Airport icon 

E. Ctrl + the Airport Icon 

F. Option + Click the SSID of the network 

Answer: D 

Q9. RAG DROP 

Answer: 

Q10. You are on the phone working with a colleague that is console connected to a lightweight AP that has lost its configuration. Which three actions are necessary to allow the AP to connect to a controller? (Choose three.) 

A. Configure the AP IP address. 

B. Configure the controller name. 

C. Configure the controller IP address. 

D. Configure the AP hostname. 

E. Configure the AP IP default-gateway. 

F. Configure the AP username and password. 

Answer: A,C,E 

About 200-355 Information: 200-355 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.