Tactics to pass4sure 642-737

It is more faster and easier to pass the Cisco 642-737 exam by using Guaranteed Cisco Implementing Advanced Cisco Unified Wireless Security (IAUWS) v2.0 questuins and answers. Immediate access to the Renew 642-737 Exam and find the same core area 642-737 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Dec 642-737 Study Guide Questions:

Q1. A wireless client has finished 802.1X and EAP using WPA2 with a controller-based AP network using a central AAA server. How is unicast encryption implemented on the client?

A. The client uses the PMK that is sent from the AAA server that is derived from EAP authentication.

B. The client uses the PTK that is sent from the WLC, which was derived from the PMK that is sent from the AAA server.

C. The client uses the PTK that is derived from EAP authentication.

D. The client uses the PMK that is derived from a four-way handshake with the AP.

E. The client uses the PTK that is derived from a four-way handshake with the AP.

Answer: E

Q2. Which group provides the complete set of options for user roles in an autonomous AP?

A. Read-only

B. Read-only and Read-write

C. Read-only, Read-write, and Lobby-admin

D. Read-only, Read-write, and Monitor

E. Read-only, Read-write, and ALL

F. Read-only, Read-write, Lobby-admin, and ALL

Answer: B

Q3. Which device performs the definition of rules and requirements for posture assessment of a wireless client when implementing a NAC appliance solution?

A. Cisco NAC Guest Server

B. Cisco Secure Access Control System

C. Cisco 802.1X supplicant

D. Cisco NAC Appliance Agent

E. Cisco NAC Appliance Manager

F. Cisco NAC Appliance Server

G. Cisco IPS Appliance

Answer: E

642-737  download

Abreast of the times 642-737 vce 2013:

Q4. IPS appliance traffic monitoring has been configured in a Cisco WLC v7.0 with default parameters.

Which statement correctly describes the results when malicious traffic is detected from a wireless client?

A. The WLC immediately notifies the IPS appliance.

B. The IPS appliance immediately notifies the WLC.

C. The WLC polls the IPS for the status every 60 seconds.

D. The IPS initiates updates to the WLC every 60 seconds.

Answer: C

Q5. Which three of the items listed are required configuration parameters for the WLC to enable NAC out-of-band single sign-on when implementing NAC appliances? (Choose three.)

A. EAP authentication

B. web authentication

C. SNMP

D. RADIUS accounting

E. WLAN > SNMP NAC enabled

F. WLAN > RADIUS NAC enabled

Answer: CDE

Q6. What is the default authentication protocol that is used for web authentication?

A. MD5-CHAP

B. CHAP

C. PAP

D. LEAP

Answer: C

642-737  download

Tested pass4sure 642-737:

Q7. Refer to the exhibit.

Why is the client failing to authenticate with the AAA server?

A. excessive number of authentication attempts for username

B. incorrect read/write credentials for username

C. incorrect IP address being sent by client

D. incorrect authentication for username

Answer: D

Q8. How do you configure the Cisco Secure ACS v4.2 and Cisco WLC v7.0 to provide the most flexibility for the management of authorized access on the WLC?

A. Local management user defined on the WLC

B. The WLC configured for RADIUS and the Cisco Secure ACS configured for RADIUS (Cisco Airespace)

C. The WLC configured for RADIUS and the Cisco Secure ACS configured for RADIUS (IETF)

D. The WLC configured for TACACS+ and the Cisco Secure ACS configured for TACACS+ (Cisco Airespace)

E. The WLC configured for TACACS+ and the Cisco Secure ACS configured for TACACS+ (Cisco IOS)

Answer: E

Q9. Which answer best describes the implementation of IBN using the Cisco WLC v7.0 and Cisco Secure ACS v4.2?

A. Configure the ACS for AAA override and attributes. Configure the WLC for RADIUS server.

B. Configure the ACS for AAA override and attributes. Configure the WLC for RADIUS server and attributes.

C. Configure the ACS for attributes. Configure the WLC for RADIUS server and AAA override.

D. Configure the ACS for attributes. Configure the WLC for RADIUS server, AAA override, and attributes.

Answer: D

Q10. What does the Cisco WLC v7.0 use to encrypt broadcast and multicast frames that are sent to a wireless client?

A. PMK

B. GTK

C. PTK

D. OKC

E. PSK

Answer: B

About 642-737 Information: 642-737 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.