The Leading Guide To 1Z0-869 Q&A Dec 2016

Want to know {brand} 1Z0-869 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam certification experience? Study Exact Oracle 1Z0-869 answers to Most recent 1Z0-869 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-869 (Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam) test on your first attempt.

2016 Dec 1Z0-869 Study Guide Questions:

Q61. – (Topic 1) 

Which statement is true about TiledLayer and Sprite objects maintained by a LayerManager object? 

A. Either Sprite or TiledLayer objects may be inserted at a unique position in the LayerManager. 

B. TiledLayer objects are always added as the background layer. 

C. Once either Sprite or TiledLayer objects are added, the order can be changed only by creating and adding to a new LayerManager. 

D. Sprite objects are always added as the background layer. 

Answer: A 

Q62. – (Topic 3) 

Which is true about PushRegistry.registerAlarm()? 

A. PushRegistry.registerAlarm() works independently of the network protocols available for push connections. 

B. PushRegistry.registerAlarm() supports several outstanding activation times per MIDlet. 

C. JTWI devices may choose NOT to implement PushRegistry.registerAlarm(). 

D. PushRegistry.registerAlarm() is overloaded to play audio file arguments. 

Answer: A 

Q63. – (Topic 3) 

Which two are true about record store listeners? (Choose two.) 

A. A record store can have only one registered listener. 

B. When a record store is closed, listeners are removed. 

C. A record store can have more than one registered listener. 

D. Listeners are notified if a record store is deleted. 

E. To listen for all events, three listeners must be registered. 

Answer: B,C 

1Z0-869  book

Up to the immediate present 1Z0-869 exam:

Q64. – (Topic 3) 

Which two are true about sockets and datagrams? (Choose two.) 

A. Closing a SocketConnection automatically closes any associated input or output streams. 

B. Datagrams are used to send packets of data over a SocketConnection. 

C. Data sent over a TCP/IP socket is received in the same order that it was sent. 

D. Both datagrams and sockets use streams as the basis for their communication. 

E. Datagrams are guaranteed to reach their intended destination. 

F. A datagram is an independent, self-contained message sent over the network. 

Answer: C,F 

Q65. – (Topic 1) 

Which is true regarding the javax.wireless.messaging package? 

A. Message objects are assumed always to be blocks of binary data. 

B. This API is designed to run exclusively on the GSM SMS protocol. 

C. The messaging protocols that use this API are typically store-and-forward. 

D. Messages are usually lost if the recipient is not connected at the time of sending. 

Answer: C 

Q66. – (Topic 3) 

Which is true regarding the javax.wireless.messaging package? 

A. Message objects are assumed always to be blocks of binary data. 

B. The messaging protocols that use this API are typically store-and-forward. 

C. This API is designed to run exclusively on the GSM SMS protocol. 

D. Messages are usually lost if the recipient is not connected at the time of sending. 

Answer: B 

certleader.com

100% Guarantee 1Z0-869 free demo:

Q67. – (Topic 1) 

A Player plays a sound after start() is called. Which is the most efficient way to pause the playback so that it may be started as soon as possible when required? 

A. call setRate(0) on the player 

B. call stop() on the player 

C. call close() on the player 

D. call System.gc() to collect those resources marked for garbage collection 

Answer: B 

Q68. – (Topic 2) 

Given: 

DateField df = new DateField("Date", DateField.DATE_TIME); 

Which requests the width of df to fill available screen space? 

A. df.setLayout(Item.LAYOUT_MAXIMUM); 

B. df.setLayout(Item.LAYOUT_RIGHT); 

C. df.setLayout(Item.LAYOUT_EXPAND); 

D. df.setLayout(Item.LAYOUT_FULL); 

Answer: C 

Q69. – (Topic 2) 

How does a TiledLayer determine the sequence of frames in animated tiles? 

A. The tile to be displayed must be set during each frame of the animation. 

B. They CANNOT be set. Animation is possible only with a Sprite. 

C. The sequence of frames is obtained from the location in the source image. 

D. The sequence of frames is obtained from an animated Sprite. 

Answer: A 

Q70. – (Topic 1) 

Given: 

15.

 String addr = "sms://+14155557296"; 

16.

 MessageConnection conn 

17.

 = (MessageConnection) Connector.open(addr); 

18.

 // insert code here 

19.

 message.setPayloadData(imageBytes); 

Assume imageBytes is a valid byte array. 

Which statement, inserted at line 18, causes the rest of the code fragment to compile correctly? 

A. Message message = new BinaryMessage(); 

B. BinaryMessage message = (BinaryMessage) conn.newMessage(MessageConnection.BINARY_MESSAGE); 

C. Message message = conn.newMessage(MessageConnection.BINARY_MESSAGE); 

D. BinaryMessage message = new BinaryMessage(); 

Answer: B 

About 1Z0-869 Information: 1Z0-869 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.