The Most up-to-date Guide To 1Z0-879 software Oct 2016

Accurate of 1Z0-879 test questions materials and Q&A for Oracle certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-879 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam exam Today!

2016 Oct 1Z0-879 Study Guide Questions:

Q261. You are configuring a PXE boot jumpstart server and the add_install_client scripts has returned two macros, Boot srvA and BootFile that must be configured in DHCP. Select the two commands that can be used to configure the BootscvA and BootFile DHCP macros. 

A. dhtadm or dhcptab 

B. dhcpadm or dhcpagent 

C. dhcpmgc or dhcpInfo 

D. dhcpmgc or dhtadm 

Answer: D 

Q262. There is a project that requires a large number of systems to be re-installed on the network. Each installation needs to be hands off and tailored to the task for which the system is intended. Which installation method allows for the specific tailoring of these installs? 

A. Solaris Live Upgrade software 

B. Solaris OS installed from a tape device 

C. an install from a single Solaris Flash archive 

D. Custom JumpStart Installation 

Answer: D 

A junior administrator is troubleshooting a user's workstation. The workstation will NOT boot from its Solaris 10 OS disk. After booting the system from CD-ROM, the junior administrator sends you an email that includes the following text that was retrieved from the workstation console: 

* /dev/rdsk/c0t0d0s2 partition map * 

* Dimensions: 

* 512 bytes/sector 

* 63 sectors/track 

* 16 tracks/cylinder 

* 1008 sectors/cylinder 

* 17662 cylinders 

* 17660 accessible cylinders * 

* Flags: 

* 1: unmountable 

* 10: read-only * 

* First Sector Last 

* Partition Tag Flags Sector Count Sector Mount Directory 0 2 00 1049328 9024488 10073815 / 1 3 01 0 1049328 1049327 2 5 00 0 17801280 17801279 4 7 01 10073816 5627354 15701168 /var 5 8 00 15701169 2100110 17801279 /home 

A. Slice 0 is classified as unmountable. 

B. Slice 4 is classified as unmountable. 

C. This output was produced by the following command: prtvtoc /dev/rdsk/c0t0d0s2. 

D. This output was produced by the partition command in the format utility. 

E. This output was produced by the following command: cat /etc/mnttab. 

Which two statements are true? (Choose two.) 

Answer: B,C 

Q263. Which of the following answers describe the requirements for performing a Solaris Live Upgrade? (Choose three.) 

A. Only SPARC-based systems can perform a Solaris Live Upgrade. 

B. When you create an inactive boot environment, / (root) can be located on a Veritas Volume Manager volume (VxVM). 

C. There must be enough space to use the lucreate command to create separate file systems for root (/) and / kernel. 

D. None critical file systems must be on the same physical disk as the critical file systems to be shared between boot environments. 

E. When you create an inactive boot environment, / (root) can be on different physical disk or the same disk as the active root (/) file system. 

F. The release of the Solaris Live Upgrade packages you use to perform live upgrade tasks must match the release of the OS you are upgrading to. 

Answer: B,E,F 

1Z0-879  practice test

Replace 1Z0-879 test questions:

Q264. On a system with a number of zones installed, all zones are NIS clients of the global zone. A second NIS domain is required. Which statement is true? 

A. Non-global zones can only be DNS clients. 

B. This is NOT possible. Only one NIS server can run on a system and all zones need to be NIS clients of the same domain. 

C. The administrator can create a new zone with a second NIS server. Each zone is free to pick its own domain name. 

D. Zones can be in different NIS domains, but you can run only one NIS server on one system. 

Answer: C 

Q265. You are working on a system connected to the network. You attempt to access a directory, which you know is available to your system using NFS. You have NOT accessed this directory for some time. Your system displays the message: 

Stale NFS file handle 

What is a possible cause of this problem? 

A. The lockd daemon on the local system is no longer running. 

B. The mountd daemon on the local system has out-of-date configuration information. 

C. The automountd daemon has NOT been informed of changes to the automount maps. 

D. The file or directory has been removed on the NFS server without the client's knowledge. 

Answer: D 

Q266. You have been requested to supply a list of the Solaris software cluster groups for a project. Which command produces the required information? 

A. cat /etc/cluster 

B. cat /var/sadm/install_data 

C. grep METACLUSTER /etc/release 

D. cat /var/sadm/system/admin/CLUSTER 

E. grep METACLUSTER /var/sadm/system/admin/.clustertoc 

Answer: E 

103. You have been requested to supply a list of the Solaris software cluster groups for a project. Which command produces the required information? 

A. cat /etc/cluster 

B. cat /var/sadm/install_data 

C. grep METACLUSTER /etc/release 

D. cat /var/sadm/system/admin/CLUSTER 

E. grep METACLUSTER /var/sadm/system/admin/.clustertoc 

Answer: E 

certleader.com

Simulation 1Z0-879 item pool:

Q267. You need to restore some files from a file system. The file system was backed up from a snapshot. Which command will correctly restore these files? 

A. fssnap -i 

B. fssnap -r 

C. ufsrestore -i 

D. snaprestore -i 

Answer: C 

Q268. Your company security policy does not allow you to connect your servers directly to the internet. You would like to utilize some of theYour company? security policy does not allow you to connect your servers directly to the internet.  You would like to utilize some of the functionality in Solaris 10 to analyze your systems for available OS updates, and also download and install those updates from Sun Microsystems. Which answer describes how to utilize this functionality to analyze your systems for available OS updates, and also download and install those updates without connecting your server directly to the internet? 

A. Get the patches on DVD and use Solaris 10 patch manager tools to analyze your server against the updates on the DVD. 

B. Connect your server via sftp only when you need to analyze your server for updates. 

C. Use the update manager proxy software and re-direct the client to look for updates on the proxy server. 

D. You will not be able to use the update utility to automatically search for updates at Sun Microsystems because the utility requires connecting to a Sun server over the internet. 

Answer: C 

Q269. The printer1 printer has malfunctioned and it will be some time before it can be repaired. Another printer, printer2, is available and functional. 

Which command or command sequence shifts the pending jobs from printer1 to printer2, and leaves the queue for printer1 to reject requests? 

A. lpmove printer2 printer1 

B. lpadmin -x printer1; reject printer1 

C. lpadmin -m printer1 printer2; reject printer1 

D. lpmove printer1 printer2; reject printer1 

Answer: D 

Q270. Given: 

Which two statements are true ? (Choose two.) 

A. The PID of cron is 156. 

B. The process cron has the privileged user id. 

C. Running pkill -KILL `pgrep cron` kills cron. 

D. The process cron is logging to /var/spool/cron/atjobs. 

E. The process cron is using /var/cron/log as the working directory. 

Answer: A,B 

About 1Z0-879 Information: 1Z0-879 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.