The only vce 220-802 resources for you

Want to know {brand} 220-802 Exam practice test features? Want to lear more about CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (220-802) certification experience? Study 100% Correct CompTIA 220-802 answers to Abreast of the times 220-802 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass CompTIA 220-802 (CompTIA A+ Certification Exam (220-802)) test on your first attempt.

2016 Jun 220-802 Study Guide Questions:

Q501. – (Topic 5) 

A user has recently purchased and installed a new top of the line video card for playing games on Windows 7. However, during game play the images are blurred and artifacts appear. Once the user returns to the Windows desktop, everything returns to normal. Which of the following could be the problem? (Select TWO). 

A. The video card requires an adapter to output to the monitor 

B. User Access Control is preventing the game from functioning 

C. The video card requires a driver update 

D. The game is not compatible with Windows 7 

E. The graphics card is faulty and should be replaced 

F. The IRQ channel must be appropriately set for the video card 

Answer: C,E 

Q502. – (Topic 3) 

Which of the following would a technician use to install applications onto an iPad? (Select TWO). 

A. App Store 

B. Market Place 

C. iTunes 

D. Exchange 

E. Mobile Market 

Answer: A,C 

Explanation: 

App Store is an online service where iPad users can download applications and games for iPad. It is a specific software for iOS – Apple mobile operating system. iTunes is a flagship Apple software that allows you to play music, watch videos and keep a repository of Apps that are installed on iPad. 

Q503. – (Topic 5) 

Which of the following OS utilities can be used to modify which programs are run at the time of system startup? 

A. MSCONFIG 

B. Services 

C. MSTSC 

D. Computer Management 

Answer: A 

220-802  latest exam

Improved comptia 220-801 and 220-802:

Q504. – (Topic 5) 

In order to pair a phone with another device like a GPS or a car stereo through Bluetooth, which of the following steps need to be taken? 

A. Put both devices in discovery mode and type in the generated pin into both devices 

B. Put both devices in discovery mode and type in the generated pin 

C. Put the second device in discovery mode and type in the generated pin 

D. Put the phone discovery mode and type in the generated pin 

Answer: B 

Q505. – (Topic 4) 

A customer calls and states the new plasma display they just received has yellow spots all over the screen. Which of the following is the MOST likely cause of this issue? 

A. Using wrong video connector 

B. Dead pixels 

C. Dropped in shipping 

D. Incorrect installation 

Answer: B 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Defective_pixel 

Q506. – (Topic 2) 

A customer needs to setup their laptop for use with a proxy server to browse the web at work. Which of the following areas would a technician need to visit to configure this on a Windows 7 system? 

A. System Protection 

B. Security Center 

C. Windows Firewall 

D. Internet Options 

Answer: D 

Explanation: http://windows.microsoft.com/is-is/windows-vista/using-windows-security-center 

certleader.com

Actual comptia a+ 220-801 and 220-802 flashcards:

Q507. – (Topic 2) 

A technician enabled remote management on the small office WAP to manage this device from another location. Users are reporting that the WAP has changed its SSID without anyone’s knowledge. Which of the following would prevent this from occurring? 

A. Change to user MAC filtering 

B. Change default usernames and passwords 

C. Disable the SSID from broadcasting 

D. Enable static IP addresses 

Answer: B 

Explanation: http://compnetworking.about.com/od/routers/ss/routerpassword.htm 

Q508. – (Topic 5) 

A user is attempting to use Remote Desktop to connect to a server but is getting an error message. 

Which of the following tools should be used to verify that the server is powered on and connected to the network? 

A. PING 

B. NSLOOKUP 

C. MSTSC 

D. SFC 

Answer: A 

Q509. – (Topic 5) 

Which of the following PING switches would be used to continue a ping to a host until stopped? 

A. -r 

B. -a 

C. -t 

D. -l 

Answer: C 

Q510. – (Topic 5) 

A SOHO location is being remodeled and the users are concerned about unauthorized traffic on their network during the remodel. The WLAN needs to be able to allow various types of devices to securely connect 24 hours a day while requiring the least amount of overhead to manage. Which of the following security implementations would MOST likely be implemented? 

A. Setting encryption 

B. Resetting all user-names and passwords 

C. Assign static IP addresses 

D. Enable MAC filtering 

Answer: A 

About 220-802 Information: 220-802 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.