The Renovate Guide To 1Z0-898 preparation Sep 2016

Act now and download your Oracle 1Z0-898 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-898 tutorials. Download Update Oracle Java Platform, Enterprise Edition 6 Java Persistence API Developer Certified Expert Exam exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-898 with a classic professional.

2016 Sep 1Z0-898 Study Guide Questions:

Q31. The developer has defined the following entity class office: 

Which of the following attributes will be in corresponding generated static metamodel class for the rooms’ field? 

A. Public static volatile CollectionAttribute<Room> rooms; 

B. Public static volatile ListAttribute<Room> rooms; 

C. Public static volatile ListAttribute<Office, Room> rooms; 

D. Public static volatile SingleAttribute<Room> rooms; 

Answer: B 

Q32. A developer is creating an entity which is mapped to a table that has a primary key constraint defined on two character columns and would like to use mapping defaults as much as possible to simplify the code. 

Which two mapping options can be chosen? (Choose two.) 

A. Use an @id property that constructs a private field as a concatenation of two columns. 

B. Use a separate class to map those two columns and use an @idclass annotation to denote I primary key field or property in the entity. 

C. Use a separate @Embeddable class to map those two columns and use an @EmbeddedId annotation to denote a single primary key field or property in the entity. 

D. Use a separate @Embeddable class to map those two column and add two fields or properties the entity, each marked as @id, that correspond to the fields or properties in the embeddable class. 

E. Use a separate class to map those two columns. Specify that class using @Idclass annotation on the entity class. Add two fields or properties to the entity, each marked as @Id, that correspond to the fields or properties in that separate class. 

Answer: BC 

Q33. A session bean business method throws an exception during execution. 

Which two are responsibilities of the Bean Provider when throwing the exception? (Choose two.) 

A. For application exceptions, ensure that ifthe current transaction commits there will be noloss ofdata integrity. 

B. For application exceptions, ensure that the current transaction will commit. 

C. For system errors, when the client is remote through a java.rmi.remoteException that wraps the original exception. 

D. For checked exceptions from which the bean cannot recover, throw an EJBException that wraps the original exception. 

Answer: AD 

1Z0-898  exam answers

Avant-garde 1Z0-898 book:

Q34. Consider the following web application: 

Here MyEntity1.class and MyEntity2.class are annotated with @Entity and MyEmbeddable1-class and MyEmbeddable2-class are annotated with @Embeddable. MyPU is container managed. Which of the following represents set of classes considered managed by MyPU? 

A. MyEntity1, and MyEmbeddable1 

B. MyEntity1, MyEmbeddable1, MyEntity2, and MyEmbeddable2 

C. MyEntity1, MyEmbeddable1, and MyEntity2 

D. MyEntity1 and MyEntity2 

Answer: A 

Q35. A user entity is in a one-to-many relationship with a Book entity. In other words, a developer reach the collection of books that a user instance myUser has by using the path expression-“myuser -books". 

A developer wants to write a Java Persistence query that returns all users that have only two books. 

Which two are valid queries that return this information? (Choose two.) 

A. SELECT u FROM User U WHERE SIZE (u.books) = 2 

B. SELECT u FROM User WHERE COUNT (u.books) = 2 

C. SELECT u FROM User u (WHERE COUNT (b) FROM u.books b) = 2 

D. SELECT u FROM user u WHERE (SELECT SIZE (b) FROM u.books b) = 2 

Answer: AC 

Q36. An entity person is mapped to a table PERSON and has a collection-valued persistence field otherUsedNames that stores names used by a person. The other used Names field is mapped to a separate table called NAMES. Which code fragment correctly defines such field? 

A. @ElementCollection (name = “NAMES”) 

Protected set<String> otherUsedNames = new HashSet () ; 

B. @Element collection 

@ElementTable (name = “NAMES”) 

Protected set<String> otherUsedNames = new HashSet () ; 

C. @ElementCollection 

@SecondaryTable (names = “NAMES”) 

Protected set<String> otherUsedNames = new HashSet () ; 

D. @ElementCollection 

@CollectionTable(names = “Names”) 

Protected set<String> otherUsedNames = new HashSet () ; 

Answer: D 

1Z0-898  exam answers

Free 1Z0-898 torrent:

Q37. A user entity is retrieved in a query and stored in an instance variable user. The user entity has a single valued name property that uses the mapping defaults, and a photo property, which is lazily loaded. The application then calls the following method: 

PersistenceUtil.isLoaded (user); 

Which two of the following statements are correct? 

A. The name property was loaded from the database. 

B. The name property was NOTbeloaded from the database. 

C. The name property may or may not have been loaded from the database. 

D. The photo property was loaded from the database. 

E. The photo property was NOT loaded from the database. 

F. The photo property may or may not have been loaded from the database. 

Answer: AD 

Q38. An application creates a TypedQuery object to perform a query, and sets the query object’s flush mode by calling setFlushMode (FlushModeType.commit). The query is executed within a transaction. 

Which of the following is true? 

A. Updates to the database tables may occur anytime during the transaction associated with the query. 

B. Updates to the entities that can affect the outcome of the query cannot be flushed to the database until the transaction commits. 

C. Changes to the entities in this transaction cannot be flushed to the database until the transaction commits. 

D. setFlushMode cannot be called on a TypedQuery object. 

Answer: C 

Q39. Given: 

Which statement is correct? 

A. The method will return TRUE. 

B. The method will return FALSE. 

C. The method will throw an exception. 

D. The order instance will be removed from the database. 

Answer: C 

Q40. Given a set of CMT bean methods with the following transaction attributes: 

Method M1 = SUPPORTS Method M2 = REQUIRED Method M3 = NOT_SUPPORTED 

Method M4 = REQUIRES_NEW 

And the following method invocation sequence: 

Method M1 invokes Method M2 

Method M2 invokes Method M3 

Method M1 invokes Method M4 

If Method M1 is invoked by a method that does NOT have a transaction context, which describes a possible scenario? 

A. Method M1 : no transaction Method M2 : new transaction Method M3 : no transaction Method M4 : new transaction 

B. Method M1 : no transaction Method M2 : Container throws TransactionNotSupportedException 

C. Method M1 : no transaction Method M2 : runs in same transaction as M1 Method M3 : container throws TransactionNotSupportException 

D. Method M1 : no transaction Method M2 : new transaction Method M3: Container throws TransactionNotSupportException. 

Answer: B 

About 1Z0-898 Information: 1Z0-898 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.