The Secret of 1Z0-879 exam

Act now and download your Oracle 1Z0-879 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-879 tutorials. Download Most up-to-date Oracle Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-879 with a classic professional.

2016 Oct 1Z0-879 Study Guide Questions:

Q371. You have a SPARC server with two SCSI drives.  Each drive has an installation of Solaris 10 and both drives are identical. The system currently boots from the first SCSI disk drive, but the first SCSI drive has failed. You try to boot the system from the second SCSI disk drive, but it wonboots from the first SCSI disk drive, but the first SCSI drive has failed.  You try to boot the system from the second SCSI disk drive, but it won? boot. What do you need to do to boot to the second SCSI drive? 

A. Select the second SCSI drive during bootup; once booted to the second drive, mount and copy 

the /etc/vfstab file to the boot disk. 

B. Select the second SCSI drive during bootup; once booted to the second drive, mount and fix 

the /etc/vfstab file on the boot disk. 

C. Install a bootblock onto the second SCSI drive; select the second SCSI drive during bootup; 

once booted to the second drive, mount and fix the 

/etc/vfstab file on the boot disk. 

D. Boot from DVD to get into a single user shell; mount and fix the /etc/vfstab file on the boot drive. 

Answer: D 

Q372. DotClown company, which sells circus supplies, has an order-processing server that has only 512 megabytes of physical RAM and no disk-based swap space. Because of a sudden increase in orders and corporate growth, 512 megabytes of disk swap space was added to the system: 

What is the total virtual memory configured on the system? 

A. 512 megabytes 

B. 1024 megabytes 

C. 1049312 blocks 

D. 170480k+744232k=914712k 

Answer: B 

Q373. Following a security and standards audit at your company, management now requires that all Solaris OS servers adopt an EFI label. Some of your systems contain disks less than 1 terabyte. What command should you run to select and enable an EFI label for those disks? 

A. You cannot have EFI labels on disks less than 1 terabyte. 

B. format -d EFI 

C. format -e 

D. prtvtoc -s 

E. fmthard -s EFI 

Answer: C 

1Z0-879  test preparation

Renew 1Z0-879 practice:

Q374. You created a custom .profile and scripts that you would like to have placed in a user home directory when a new user account is created. and scripts that you would like to have placed in a user? home directory when a new user account is created. The script should only be given to users that have a primary GID of 300 – the ? – the development?group. Which describes the procedure to make this happen? 

A. Place the files into the /etc/skel directory; useradd will automatically put those files into the user home directory when the account iswill automatically put those files into the user? home directory when the account is created. 

B. Create a directory named /etc/development ; place the files in this directory ; type: useradd -k /etc/development when creating accounts for those users. 

C. Create a directory named /etc/skel/development ; place the files in this directory ; type: useradd -K /etc/skel/development when creating accounts for those users. 

D. Create a directory named /etc/skel/development ; place the files in this directory ; type: useradd -m /etc/skel/development when creating accounts for those users. 

Answer: B 

Q375. You are preparing to install several UltraSPARC machines that will function as servers using JumpStart. Since these machines are servers, you want to disable the power management feature of Solaris 10 OS during installation. What JumpStart configuration technique must you use to disable power management during a JumpStart installation? 

A. add the line powermanagement=FALSE to the sysidcfg file 

B. add the line powermanagement FALSE to the profile file 

C. create a finish script containing the line touch /a/noautoshutdown 

D. There is no way to disable power management if you are using JumpStart. 

Answer: D 

Q376. After a security review, it has been decided that the sendmail process should NOT be run on one of your customer database servers. 

Which command stops the service from running and persists across reboots? 

A. svcadm clear sendmail 

B. /etc/init.d/sendmail stop 

C. svcadm -t disable sendmail 

D. svcadm disable sendmail 

E. pkill sendmail 

F. svcadm restart sendmail 

Answer: D 

certleader.com

Realistic 1Z0-879 testing material:

Q377. Given: 

$ id uid=1001(test1) gid=1(other) $ ls -al /etc/data -r——– 1 root other 394 Jan 25 16:56 /etc/data $ cat /etc/data cat: cannot open /etc/data 

Which three actions by root enables both root and test1 to read /etc/data? (Choose three.) 

A. #chown test1 /etc/data 

B. #setfacl g+r /etc/data 

C. #chmod g+r /etc/data 

D. #setfacl -m g:other:r–, m:r– /etc/data 

E. #chgrp sys /etc/data 

Answer: A,C,D 

Q378. A SPARC-based system does not boot and displays the message: 

"Timeout waiting for ARP/RARP packet" 

Which three actions are valid to check the boot environment of the system? (Choose three.) 

A. Check if the frame buffer is working properly. 

B. Check if the NVRAM alias net is set properly. 

C. Check if the NVRAM alias boot-file is set properly. 

D. Check if the PROM variable boot-device is set properly. 

E. Check if the PROM variable local-mac-address is set to true. 

Answer: B,D,E 

Q379. Given the following output from the zonecfg command for the production zone: 

z onepa t h: /export/product ion 

autoboot: true 

pool: 

inherit—pkg—dir: 

dir:/lib inherit—pkg—dir: 

dir:/plat f orm inherit—pkg—dir: 

dir:/sbin inherit—pkg—dir: 

dir:/usr inherit—pkg—dir: 

dir:/opt/sfw net: 

address: 192.168.228.109 

physical: el000g0 

Which three statements are true about the production zone? (Choose three) 

A. The production zone is a Whole Root zone. 

B. The zone automatically boots when the global zone is booted. 

C. The /opt/sfw directory on the production zone is read-only. 

D. The production zone has an IP address of 192.168.228.109 

E. The production zone has full read-write privileges to its /usr file system. 

F. By default, an unprivileged user on the global zone has access to the production zoneti / (root) file system from the global zone. 

Answer: B,C,D 

Q380. Which of the following are valid sources from which JumpStart clients can obtain identification information? (Choose three.) 

A. DNS 

B. LDAP 

C. Boot-server 

D. Installation-server 

E. /etc/inet/hosts 

F. Configuration-server 

Answer: B,C,E 

About 1Z0-879 Information: 1Z0-879 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.