The Secret of 300 violin orchestra-jorge quintero 320 kbps

Proper study guides for Down to date Cisco Designing Cisco Network Service Architectures certified begins with Cisco 300-320 preparation products which designed to deliver the Download 300-320 questions by making you pass the 300-320 test at your first time. Try the free 300-320 demo right now.

2016 Oct 300-320 Study Guide Questions:

Q91. Why is QoS important for in-band management? 

A. It supports remote management when traffic volume is high. 

B. It supports proper routing. 

C. It supports network security against DoS attacks and worm outbreaks. 

D. It supports network redundancy. 

Answer: A 

Q92. Which QoS mechanism uses PHBs? 

A. DiffServ 

B. IntServ 

C. CoS 

D. ToS 

Answer: A 

Q93. Which option describes the effect of using softphones instead of VoIP handsets on QoS implementation for the voice traffic? 

A. It provides a Layer 2 CoS marking in the frames that can be used for QoS implementation. 

B. Using softphones means that 802.1Q tagging must be configured between the PC and the switch. 

C. The voice traffic of softphones is mixed with data traffic of PC on the access VLAN. 

D. By using softphones, the implementation of a QoS depends only on trusting DSCP markings set by the PC. 

Answer: C 

300-320  download

Down to date 300-320 cisco press:

Q94. Which two options are advantages of having a modular design instead of an EOR design in a data center? (Choose two.) 

A. cooling constraints 

B. cable bulk 

C. decreased STP processing 

D. redundancy options 

E. cost minimization 

F. low-skilled manager 

Answer: C,D 

Q95. An engineer is designing an address plan. Which IPv6 prefix removes any consideration regarding the number of hosts per subnet? 

A. /32 

B. /48 

C. /64 

D. /96 

Answer: C 

Q96. Which protocol should be configured if a network administrator wants to configure multiple 

physical gateways to participate simultaneously in packet forwarding? 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. GLBP 

D. VTP 

Answer: C 

certleader.com

Approved 300-320 arch exam:

Q97. What network storage protocol uses a connection standard incompatible with shared 10Gb Ethernet physical connection? 

A. SMB 

B. iSCSI 

C. FC 

D. NFS 

E. CIFS 

Answer: C 

Q98. Which option is the Cisco recommendation for data oversubscription for access ports on the access-to-distribution uplink? 

A. 4 to 1 

B. 20 to 1 

C. 16 to 1 

D. 10 to 1 

Answer: B 

Q99. A campus network in a switch block design requires redundant distribution switches, load sharing across uplinks, a loop-free topology, and only one gateway IP address per VLAN. Which switching technology meets all of the requirements? 

A. HSRP 

B. VSS 

C. Spanning Tree Protocol 

D. EtherChannel 

Answer: B 

Q100. The Cisco Nexus 1000V is intended to address which disadvantage of the VMware vSphere solution? 

A. Inability to deploy new functional servers without requiring physical changes on the network 

B. Complexity added by the requirement for an ESX host for each virtual machine 

C. Network administrators lack control of the access layer of the network 

D. To increase the number of physical infrastructure and the virtual machines that can be managed 

Answer: C 

About 300-320 Information: 300-320 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.