The Secret of airbus a-310-200

Act now and download your Cisco 200-310 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-310 tutorials. Download Latest Cisco Designing for Cisco Internetwork Solutions exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-310 with a classic professional.

2016 Oct 200-310 Study Guide Questions:

Q101. High availability is a key design consideration in the enterprise campus network. In a fully redundant topology, which is likely to provide faster IGP convergence during a failure? 

A. redundant supervisors 

B. redundant supervisors with Cisco Nonstop Forwarding (NSF) and Stateful Switchover (SSO) 

C. single supervisors with tuned IGP timers 

D. single supervisors 

Answer: C 

Q102. Which Gigabit Ethernet media type provides the longest reach without a repeater? 

A. 1000Base-CX 

B. 1000Base-LX 

C. 1000Base-SX 

D. 1000Base-T 

Answer: B 

Q103. Which three are features of LWAPP? (Choose three.) 

A. firmware synchronization 

B. local management of APs 

C. configuration changes manually synced 

D. encryption of control channel 

E. configuration data only on the WLC 

F. wireless control free operation 

G. replaces 802.1x for authentication in wireless connections 

Answer: A,D,E 

200-310  exams

Up to the minute bg-200 bg-310:

Q104. Which is the North American RIR for IPv4 addresses? 

A. RIPE 

B. ARIN 

C. IANA 

D. IEEE 

E. APNIC 

Answer: B 

Q105. A circuit order has been placed for Gigabit Ethernet and is 80KM from the carrier equipment. What type of SFP will be required? 

A. TX 

B. SX 

C. ZX 

D. LX 

Answer: C 

Q106. Which statement describes a unique advantage of EIGRP? 

A. It enables unequal-cost load balancing. 

B. It enables equal-cost load balancing. 

C. It enables source-based load balancing. 

D. It enables port-based load balancing. 

Answer: A 

certleader.com

Download cx-310-200 syllabus:

Q107. What are three key areas that need to be considered when designing a remote data center? (Choose three.) 

A. power diversity 

B. active directory services 

C. Cisco IOS versions 

D. data storage 

E. applications 

F. user access 

G. packet routing 

Answer: A,D,E 

Q108. Which statement should the designer keep in mind when considering the advanced routing features? 

A. One-way route redistribution avoids the requirement for static or default routes. 

B. Redistribution, summarization, and filtering are most often applied between the campus core and enterprise edge. 

C. Filtering only occurs on the routing domain boundary using redistribution. 

D. Summarize routes at the core toward the distribution layer. 

E. The hierarchical flexibility of IPv6 addressing avoids the requirement for routing traffic reduction using aggregation. 

Answer: B 

Q109. Refer to the exhibit. 

Which layer is the distribution layer? 

A. Layer A 

B. Layer B 

C. Layer C 

D. Layers A and B form a consolidated core and distribution layer 

Answer: B 

Q110. Which three Cisco technologies can you use to detect and mitigate threats? (Choose three.) 

A. NetFlow 

B. FWSM 

C. ISE 

D. VRRP 

E. sFLOW 

Answer: A,B,C 

About 200-310 Information: 200-310 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.