Tips for thermostat robertshaw 300-208

It is more faster and easier to pass the Cisco 300-208 exam by using Breathing Cisco Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS) questuins and answers. Immediate access to the Updated 300-208 Exam and find the same core area 300-208 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Aug 300-208 Study Guide Questions:

Q51. What is a requirement for posture administration services in Cisco ISE? 

A. at least one Cisco router to store Cisco ISE profiling policies 

B. Cisco NAC Agents that communicate with the Cisco ISE server 

C. an ACL that points traffic to the Cisco ISE deployment 

D. the advanced license package must be installed 

Answer: D 

Q52. Which three statements describe differences between TACACS+ and RADIUS? (Choose three.) 

A. RADIUS encrypts the entire packet, while TACACS+ encrypts only the password. 

B. TACACS+ encrypts the entire packet, while RADIUS encrypts only the password. 

C. RADIUS uses TCP, while TACACS+ uses UDP. 

D. TACACS+ uses TCP, while RADIUS uses UDP. 

E. RADIUS uses ports 1812 and 1813, while TACACS+ uses port 49. 

F. TACACS+ uses ports 1812 and 1813, while RADIUS uses port 49 

Answer: B,D,E 

Q53. A network administrator needs to determine the ability of existing network devices to deliver key BYOD services. Which tool will complete a readiness assessment and outline hardware and software capable and incapable devices? 

A. Prime Infrastructure 

B. Network Control System 

C. Cisco Security Manager 

D. Identity Services Engine 

Answer: A 

300-208  test

Avant-garde robertson 300-208 thermostat:

Q54. In the command 'aaa authentication default group tacacs local', how is the word 'default' defined? 

A. Command set 

B. Group name 

C. Method list 

D. Login type 

Answer: C 

Q55. Your guest-access wireless network is experiencing degraded performance and excessive latency due to user saturation. Which type of rate limiting can you implement on your network to correct the problem? 

A. per-device 

B. per-policy 

C. per-access point 

D. per-controller 

E. per-application 

Answer: A 

Q56. Which two types of client provisioning resources are used for BYOD implementations? (Choose two.) 

A. user agent 

B. Cisco NAC agent 

C. native supplicant profiles 

D. device sensor 

E. software provisioning wizards 

Answer: C,E 

certleader.com

Vivid robertshaw 300-208:

Q57. Refer to the exhibit. 

If the given configuration is applied to the object-group vpnservers, during which time period are external users able to connect? 

A. From Friday at 6:00 p.m. until Monday at 8:00 a.m. 

B. From Monday at 8:00 a.m. until Friday at 6:00 p.m. 

C. From Friday at 6:01 p.m. until Monday at 8:01 a.m. 

D. From Monday at 8:01 a.m. until Friday at 5:59 p.m. 

Answer: A 

Q58. A user is on a wired connection and the posture status is noncompliant. 

Which state will their EPS session be placed in? 

A. disconnected 

B. limited 

C. no access 

D. quarantined 

Answer: D 

Q59. What is a feature of Cisco WLC and IPS synchronization? 

A. Cisco WLC populates the ACLs to prevent repeat intruder attacks. 

B. The IPS automatically send shuns to Cisco WLC for an active host block. 

C. Cisco WLC and IPS synchronization enables faster wireless access. 

D. IPS synchronization uses network access points to provide reliable monitoring. 

Answer: B 

Q60. Which two identity databases are supported when PEAP-MSCHAPv2 is used as EAP type? (Choose two.) 

A. Windows Active Directory 

B. LDAP 

C. RADIUS token server 

D. internal endpoint store 

E. internal user store 

F. certificate authentication profile 

G. RSA SecurID 

Answer: A,E 

About 300-208 Information: 300-208 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.