Tips to Pass 1z0-808 Exam (131 to 140)

Want to know {brand} 1z0-808 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Java SE 8 Programmer I certification experience? Study Pinpoint Oracle 1z0-808 answers to Leading 1z0-808 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1z0-808 (Java SE 8 Programmer I) test on your first attempt.

2016 Jul 1z0-808 Study Guide Questions:

Q131. Given the code fragment: 

What is the result? 

A. Found Red 

Found Default 

B. Found Teal 

C. Found Red 

Found Blue 

Found Teal 

D. Found Red 

Found Blue 

Found Teal 

Found Default 

E. Found Default 

Answer: B 

Q132. Which three statements describe the object-oriented features of the Java language? 

A. Objects cannot be reused. 

B. A subclass can inherit from a superclass. 

C. Objects can share behaviors with other objects. 

D. A package must contain more than one class. 

E. Object is the root class of all other objects. 

F. A main method must be declared in every class. 

Answer: B,C,E 

Q133. Given: 

What is the result? 

A. true:true 

B. true:false 

C. false:true 

D. false:false 

Answer: C 

1z0-808  vce

Abreast of the times 1z0-808 training:

Q134. Given the fragment: 

String[][] arra = new String[3][]; 

arra[0] = new String[]{"rose", "lily"}; 

arra[1] = new String[]{"apple", "berry","cherry","grapes"}; 

arra[0] = new String[]{"beans", "carrot","potato"}; 

// insert code fragment here 

Which code fragment when inserted at line '// insert code fragment here', enables the code to successfully change arra elements to uppercase? 

A. String[][] arra = new String[3][]; 

arra[0] = new String[]{"rose", "lily"}; 

arra[1] = new String[]{"apple", "berry","cherry","grapes"}; 

arra[0] = new String[]{"beans", "carrot","potato"}; 

for (int i = 0; i < arra.length; i++) { 

for (int j=0; j < arra[i].length; j++) { 

arra[i][j] = arra[i][j].toUpperCase(); 

B. for (int i = 0; i < 3; i++) { 

for (int j=0; j < 4; j++) { 

arra[i][j] = arra[i][j].toUpperCase(); 

C. for (String a[]:arra[][]) { 

for (String x:a[]) { 

D. toUpperCase(); 

E. for (int i:arra.length) { 

for (String x:arra) { 

arra[i].toUpperCase(); 

Answer: C 

Explanation: 

Incorrect: 

not A: arra.length is 3, but the subarrays have 2, 3 and 4 elements. Index will be out of 

bound. 

not B: The subarrys are of different lengths. Index will be out of bound. 

not D: Compile error. 

Q135. Give: 

What is the result? 

A. 1525 

B. 13 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

E. The program fails to execute due to runtime error 

Answer: D 

Q136. Given: 

public class Marklist { 

int num; 

public static void graceMarks(Marklist obj4) { 

obj4.num += 10; 

public static void main(String[] args) { 

MarkList obj1 = new MarkList(); 

MarkList obj2 = obj1; 

MarkList obj1 = null; 

obj2.num = 60; 

graceMarks(obj2); 

How many objects are created in the memory runtime? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: B 

Explanation: obj1 and obj3. 

when you do e2 = e1 you're copying object references – you're not making a copy of the object – and so the variables e1 and e2 will both point to the same object. 

certleader.com

Simulation 1z0-808 keys:

Q137. Given the code fragment: 

What is the result? 

A. 1:2:3:4:5: 

B. 1:2:3: 

C. Compilation fails. 

D. An ArrayoutofBoundsException is thrown at runtime. 

Answer: A 

Q138. Given: 

What will be the output? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 

Q139. Which two items can legally be contained within a java class declaration? 

A. An import statement 

B. A field declaration 

C. A package declaration 

D. A method declaration 

Answer: B,D 

Reference: 

http://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/javaOO/methods.html 

Q140. int [] array = {1,2,3,4,5}; 

for (int i: array) { 

if ( i < 2) { 

keyword1 ; 

System.out.println(i); 

if ( i == 3) { 

keyword2 ; 

}} 

What should keyword1 and keyword2 be respectively, in oreder to produce output 2345? 

A. continue, break 

B. break, break 

C. break, continue 

D. continue, continue 

Answer: D 

About 1z0-808 Information: 1z0-808 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.