Tips to Pass C2040-410 Exam (41 to 50)

Approved of C2040-410 training materials and vce for IBM certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated C2040-410 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition Application Development Exam B exam Today!

2016 Jun C2040-410 Study Guide Questions:

Q41. Which navigator control only works with data within the same database? 

A. <xe:outline> 

B. <xe:tagCloud> 

C. <xe:navigator> 

D. <xe:breadCrumbs> 

Answer: B 

Q42. Which is a true statement about XPages in the Notes client (XPiNC)? 

A. XPiNC is a web based application running in the Notes client. 

B. XPiNC uses the web based Notes-client plugin to display XPages in the Notes client. 

C. XPiNC does not uphold traditional security features of Notes application development. 

D. Using XPiNC, developers can run traditional Notes web-based applications within the Notes client. 

Answer: A 

Q43. Sam would like to use Formula Language to extract the word "cat" from the sentence: "The black cat walked under the ladder". She has assigned the sentence to the variable "MySentence". Which line of code could she use to do that? 

A. @Middle(MySentence; "cat"; 3) 

B. @MiddleBack(MySentence; 25; -3) 

C. @Left(@RightBack(MySentence; 3); 25) 

D. @LeftBack(@Right(MySentence; "cat"); 3) 

Answer: B 

C2040-410  free exam

Renew C2040-410 practice question:

Q44. Jaden is looking for a way to show all the error messages from his validated fields in one place. Which of the following could he use to accomplish this? 

A. Add a Display Error control to the XPage which will then display all errors upon validation. 

B. Add a Display Errors control to the XPage which will then display all errors upon validation. 

C. In the All Properties section of the XPage within the data area set the "display error messages" option to true. 

D. In the All Properties section of the XPage within the data area set the "display all error messages" option to true. 

Answer: B 

Q45. Which attribute of a facet specifies the location to display the facet's contents in its parent control? 

A. id 

B. key 

C. xp:id 

D. xp:key 

Answer: D 

Q46. Jenna is working on an XPage with multiple data sources which are document1, document2, view2, and view1. The XPage needs a new custom control that needs access to data source document2 from the XPage. After opening the custom control in IBM Domino Designer, how should Jenna pass the data source object handle "document2" from the XPage to the custom control? 

A. In the Resources tab section in the Properties tab, choose "Create a Data source" and select the form that document2 is using in the XPage. 

B. On the Property Definition tab, create a new property definition and for the Type, select "string". In the XPage, select the custom control, thengo to the Custom Properties section and type in "document2.View;". 

C. On the Property Definition tab, create a new property definition and for the Type, select "dataInterface" from the complex types. In the XPage,select the custom control, then go to the Custom Properties section, click the Computed Property Icon and type in "return document2;". 

D. On the Property Definition tab, create a new property definition and for the Type, select "Domino Document" from the complex types. In theXPage, select the custom control, then go to the Custom Properties section, click the the Computed Property Icon and type in"getComponent(document2').getValue();". 

Answer: C 

certleader.com

Pinpoint C2040-410 :

Q47. Jen added an Application Layout control to the ccAppLayout custom control she is developing. To the titleBarTabs in the configuration she added three <xe:pageTreeNode> nodes to open an XPage with a Domino View data source in the Customers, Parts and Sales applications respectively. The label property for the three tabs she set to "Customers Application", "Parts application" and "Sales Application". What must Jen do to show the "Customers Application" tab as selected when any of the "Customers" XPages is rendered in a browser? 

A. For all the Customers XPages, set the showTabSelected property to "Customers Application". 

B. For all the Customers XPages prefix the XPage name of with "Cust_" and set the selectedPrefix property to "Cust_" for the <xe:pageTreeNode> node where label="Customers Application". 

C. For all the Customers XPages, prefix the XPage name of with "Cust_" and set the selected property to "Cust_*" for the <xe:pageTreeNode> node where label="Customers Application". 

D. For all the Customers XPages, pass a navigation path string to the navigationPath property in the configuration and code the selection property for the <xe:pageTreeNode> node where label="Customers Application" with a regular expression to match all the navigation path for all the Customers XPages. 

Answer: D 

Q48. Sofia has created a button on an XPage that has the following JavaScript code for the onclick event: sessionScope.put("School","Walton"); If the application is closed and reopened, what is the value in contained in sessionScope.School? 

A. "" 

B. null 

C. School 

D. "Walton" 

Answer: B 

Q49. Laura wants to add a flag to her XPages control, but does not see it in the All Properties section within IBM Domino Designer in Eclipse. How can she add a custom attribute? 

A. Use the dojoAttributes property under the Dojo section. 

B. In the XPage source page, type the desired attribute name into the XML markup. 

C. Use the attr property under the basics section to add the custom attribute and value. 

D. Use the attribute property under the basics section to add the custom attribute and value. 

Answer: C 

Q50. Diana created a data source for her XPage and added one of the fields by dragging and dropping it from the Data Panel onto her XPage. Within the Properties tab, under the Data section, which three options does she have for binding the data? (Choose three.) 

A. URL 

B. XML 

C. JavaScript 

D. View Column 

E. Simple Data Binding 

F. Expression Language 

Answer: C,E,F 

About C2040-410 Information: C2040-410 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.