Tips to Pass PMI-002 Exam (221 to 230)

Exam Code: PMI-002 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Certified Associate in Project Management (CAPM)
Certification Provider: PMI
Free Today! Guaranteed Training- Pass PMI-002 Exam.

2016 Jun PMI-002 Study Guide Questions:

Q221. Which of the following are inputs of Develop Project Charter process?

A. Project statement of work, Contract, Business case and organizational process assets

B. Project SOW, project selection methods, and enterprise environmental factors

C. Contract, project selection methods, enterprise environmental factors, and organizational process assets

D. Contract, project SOW, enterprise environmental factors, and organizational process assets

Answer: A

Q222. The process of monitoring specific project results to determine if they comply with relevant quality standards is called _______________.

A. Quality Assurance

B. Quality Control

C. plan Quality

D. Quality Review

Answer: B

Q223. A project is defined as ________________.

A. A process of considerable scope that implements a plan

B. An endeavour, which is planned, executed, and controlled, performed by people and constrained by limited resources

C. A temporary endeavour undertaken to create a unique product or service

D. An objective based effort of temporary nature

Answer: C

PMI-002  study guide

Far out PMI-002 pdf exam:

Q224. Which of the following is an example of indirect costs?

A. Salaries of corporate executives

B. Salaries of full-time project staff

C. Overhead costs

D. Both A and C

Answer: D

Q225. You are the project manager and are considering recommending a project that costs $280,000; expected inflows are $10,000 per quarter for the first two years and then $25,000 per quarter thereafter. What is the payback period?

A. 48 months

B. 40 months

C. 36 months

D. 50 months

Answer: A

Q226. The three major types of communication are: ______________.

A. Written, verbal, and non-verbal

B. Verbal, formal documentation, and informal documentation

C. Verbal, written, and graphic

D. Verbal, written, and electronic

Answer: A

PMI-002  study guide

Approved PMI-002 :

Q227. The intent of the risk management process group is to ________.

A. Increase the probability of positive outcomes in the project

B. Announce project risks

C. Not consider risks affecting the company

D. Announce project deliverables

Answer: A

Q228. A contingency plan is ________.

A. A planned response that defines the steps to be taken, if an identified risk event should occur

B. A workaround

C. A reserve used to allow for future situations which may be planned for only in part

D. All of the above

Answer: A

Q229. An example of a project is:

A. Billing customers

B. Managing an organization

C. Constructing a building

D. Providing technical support

Answer: C

Q230. In which of the following contract types the seller's profit is limited?

A. Cost-plus-percentage-cost contract

B. Cost-plus-fixed-fee contract

C. Fixed-price-plus-incentive

D. Both B and c

Answer: D

About PMI-002 Information: PMI-002 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.