Top 10 class 1Z0-516 for customers (171 to 180)

Exam Code: 1Z0-516 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-516 Exam.

2016 Oct 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q171. ABC Corp. requires that all invoices are matched to both a purchase order and a receipt. Invoice tolerances are set to zero. A standard purchase order is entered for consulting services. An invoice is entered and matched against a purchase order. The total invoice amount matches the distribution amount. When the steps to prepare the invoice for payment are completed, the invoice is placed on hold. The company's business policy states that all holds cannot be manually released. To pay the supplier, identify the step to be completed to remove the hold and be eligible for payment. 

A. Inspection is required because it is a three-way match. 

B. Manually release the hold because it is not a system hold. 

C. The service must be received in Purchasing because three-way matching is required. 

D. The service must be received in Accounts Payable because it is a purchase order for a service and not a commodity or item. 

E. Change the invoice tolerances in the Payables Options form to be greater than zero, so that the invoice does not go on hold again. 

Answer: C

Q172. Identify three Fusion Business Intelligence products for Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose three.) 

A. Oracle CRM Analytics 

B. Oracle Sales Analytics 

C. Oracle Treasury Analytics 

D. Oracle Financial Analytics 

E. Oracle Commodity Analytics 

F. Oracle Supply Chain Analytics 

Answer: BDF

Q173. BT Inc. is implementing Oracle Accounts Receivable to interface with an external non-Oracle legacy billing system. The client wants Receivables to generate accounting entries, instead of sending accounting data through the interface. Identify four setup items that are used by Receivables to generate the General Ledger (GL) code combinations. (Choose four.) 

A. AutoAccounting 

B. Transaction type 

C. Accounting rules 

D. Transaction source 

E. Customer bill-to site 

F. Standard memo line 

Answer: ABEF

1Z0-516  study guide

Rebirth 1Z0-516 practice:

Q174. XYZ Company uses Oracle General Ledger. They have a practice of loading data from the legacy systems into the GL_INTERFACE table, from where they import it into Oracle General Ledger. 

They have enabled four account segments. In the Key Flexfield Segments window, you find that: 

Segment 1 corresponds to the SEGMENT1 column 

Segment 2 corresponds to the SEGMENT2 column 

Segment 3 corresponds to the SEGMENT4 column 

Segment 4 corresponds to the SEGMENT5 column 

Identify the columns of the GL_INTERFACE table with the data that must be populated. 

A. Segment 1 in GL_INTERFACE.SEGMENT1, Segment 2 in GL_INTERFACE.SEGMENT2, Segment 3 in GL_INTERFACE.SEGMENT4, Segment 4 in GL_INTERFACE.SEGMENT5 

B. Segment 1 in GL_INTERFACE.SEGMENT1, Segment 2 in GL_INTERFACE.SEGMENT2, Segment 3 in GL_INTERFACE.SEGMENT4, Segment 4 in GL_INTERFACE.SEGMENT3 

C. Segment 1 in GL_INTERFACE.SEGMENT2, Segment 2 in GL_INTERFACE.SEGMENT3, Segment 3 in GL_INTERFACE.SEGMENT4, Segment 4 in GL_INTERFACE.SEGMENT5 

D. Segment 1 in GL_INTERFACE.SEGMENT2, Segment 2 in GL_INTERFACE.SEGMENT3, Segment 3 in GL_INTERFACE.SEGMENT3, Segment 4 in GL_INTERFACE.SEGMENT4 

Answer: A

Q175. You just received an invoice for a new supplier. You need to pay it and ensure that all accounting entries are created in General Ledger. You perform these steps, in the order shown: 

1. Enter the supplier. 

2. Enter the invoice. 

3. Create the pay run. 

4. Create payment accounting entries. 

5. Validate the invoice. 

6. Create invoice accounting entries. 

7. Transfer the information to General Ledger. 

What would be the result? 

A. The invoice is not paid and no entries are created in General Ledger. 

B. The invoice is paid and all accounting entries are created in General Ledger. 

C. The invoice is not paid but the invoice accounting entry is created in General Ledger. 

D. The invoice is paid but only the invoice accounting entry is created in General Ledger. 

Answer: C

Q176. Identify the default value for the term date that would extend the time to pay an invoice, if the payment term is net 30 days. 

A. invoice date 

B. system date 

C. invoice entered date 

D. goods received date 

E. invoice received date 

Answer: B

1Z0-516  study guide

100% Guarantee 1Z0-516 discount pack:

Q177. Identify the sequence of the steps that are required for performing the accounting setup from this list. 

1. Define accounting options. 

2. Define primary ledger. 

3. Define legal entities. 

4. Assign legal entities to accounting setup. 

5. Complete accounting setup. 

6. Define secondary ledgers. 

A. 1, 2, 3, 4, 5, 6 

B. 3, 4, 2, 6, 1, 5 

C. 3, 4, 2, 6, 5, 1 

D. 1, 3, 2, 4, 5, 6 

Answer: B

Q178. XYZ Corporation has five segments in its accounting flexfield. For a special profit-and-loss report, they want to sort by the fourth segment, which is "product." Select the element that would meet this need. 

A. row set 

B. row order 

C. content set 

D. column set 

Answer: B

Q179. Select four tasks that you can perform from the Self-Service home page of Oracle Workflow embedded in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose four.) 

A. View "FYI Notifications." 

B. Purge Closed notifications. 

C. View "Notifications From Me." 

D. View participant responses for a completed workflow. 

E. Access status diagram of workflows that are in any status. 

F. Access status diagram of workflows that are with status "Processed" or "Errored." 

Answer: ACDE

Q180. Expense reports for Company A are entered in Payables using the Expense Report form. The accounting flexfield has a three-segment structure: 

Company – Cost Center – Account 

The employee GL account on the expense report is populated from the employee record. The company and the cost center for the expense lines are derived from the GL account. The account segment value could vary for every line on the expense report. Identify the approach you recommend to Company A for fast and accurate entry of expense reports. 

A. Enter the expense report header. Enter lines. Enter all segment values for each expense report line. 

B. Enter the expense report header. Enter lines. Override the account segment value for each line as required. 

C. Create expense report templates. Enter the account segment value for each line on the template. Leave the other segment values empty. Use the template lines when entering the expense report. 

Answer: C

About 1Z0-516 Information: 1Z0-516 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.