Top 10 cram C2040-402 for IT professionals (21 to 30)

Exam Code: C2040-402 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Administering IBM Connections 4.0
Certification Provider: IBM
Free Today! Guaranteed Training- Pass C2040-402 Exam.

2016 Jul C2040-402 Study Guide Questions:

Q21. How is the integration point configured for IBM Connections search integration in IBM WebSphere Portal server? 

A. By configuring the home page search center component to include Connections content as part of the related search results. 

B. By configuring the IBM WebSphere Integrated Solutions Console center component to include Connections content as part of the relatedsearch results. 

C. By configuring the portal search center component to include Connections content as part of the related search results. 

D. By configuring the IBM Cognos search center component to include Connections content as part of the related search results. 

Answer: C 

Q22. What property needs to be set to true in order to see additional debug information in the ibmdi.log file? 

A. source_debug=true in the profiles_tdi.properties 

B. debug=true in the map_dbrepos_from_source.properties 

C. nothing as this is enabled by default 

D. source_ldap_debug=true in the profiles_tdi.properties 

Answer: D 

Q23. In which two applications does IBM Connections Search have the ability to index attached files? (Select two.) 

A. Activities 

B. Files 

C. Communities 

D. Wikis 

E. Forums 

Answer: B,D 

C2040-402  exam cram

Down to date C2040-402 sample question:

Q24. The global sender email address is only used in what scenario? 

A. The global sender email address is only used if an administrator configures IBM Connections to prevent emails from being displayed. 

B. The global sender email address is only used if an administrator will be sending emails outside of the local domain. 

C. The global sender email address is only used if an administrator adds the global sender address to the LotusConnections-config.xml. 

D. The global sender address is only used when sending broadcast emails to the organization. 

Answer: A 

Q25. If an organization has a pass-through proxy required for Internet access, what must be done to ensure their connections to the internet will work? 

A. The administrator must configure the AJAX proxy to send requests to it. 

B. The administrator must set up a new proxy to handle all requests that will be leaving the local domain. 

C. The administrator must configure the AJAX proxy to avoid the pass-through proxy. 

D. Nothing,all will work without any additional configuration. 

Answer: A 

Q26. When creating the IBM Connections databases, either manually or via the wizard, what must the administrator do first? 

A. Start the IBM DB2 command line processor. 

B. Copy the license key to the script library. 

C. Log into the DB2 host system as the database administrator. 

D. Configure the numdb parameter to the number of expected Connections databases. 

Answer: C 

C2040-402  exam cram

Verified C2040-402 software:

Q27. What is required of the IBM Connections shared content store in a multi-node cluster? 

A. A network-based file share or storage area network with read-write access from the Deployment Manager and all the nodes 

B. A Universal Naming Convention file share with read-write access from the Deployment Manager and all the nodes 

C. An NFS version 3 or higher shared directory or storage area network with read-write access from the Deployment Manager and all the nodes 

D. A shared storage area network with read-write access from all the nodes and a shared directory for the Deployment Manager 

Answer: A 

Q28. For IBM Lotus Quickr integration with IBM Connections which two of the following statements must be true? (Select two.) 

A. The Lotus Quickr server and the Connections server must share the same database. 

B. The Lotus Quickr server and the Connections server must be federated in the same node deployment. 

C. The Lotus Quickr server and the Connections server must be using the same LDAP server. 

D. The Lotus Quickr server and the Connections server must be in the same domain. 

E. The Lotus Quickr server and the Connections server must reside in the same IBM WebSphere Application Server cell. 

Answer: C,D 

Q29. Which one of the following best describes the steps that allow an administrator to enable tracing manually by modifying the log detail levels? 

A. In the IBM WebSphere Integrated Solutions Console,click Applications -> <feature name> -> Logging and Tracing -> Diagnostic Trace. 

B. In the WebSphere Integrated Solutions Console,click Servers -> WebSphere Application Servers -> <server name> -> Diagnostic Trace. 

C. In the WebSphere Integrated Solutions Console,click Troubleshooting -> Logs and trace -> <server name> -> Diagnostic Trace. 

D. In the WebSphere Integrated Solutions Console,click Troubleshooting -> Configuration problems -> Logs and Trace -> Diagnostic Trace. 

Answer: C 

Q30. What is the default Connections DB2 username used to access Connections DB2 tables? 

A. wsadmin 

B. lcuser 

C. lcadmin 

D. dbadmin 

Answer: B 

About C2040-402 Information: C2040-402 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.