Top 10 samples JN0-343 for IT candidates (81 to 90)

It is more faster and easier to pass the Juniper JN0-343 exam by using Precise Juniper uniper Networks Certified Internet Specialist (JNCIS-ENT) questuins and answers. Immediate access to the Improve JN0-343 Exam and find the same core area JN0-343 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul JN0-343 Study Guide Questions:

Q81. A network administrator is configuring IS-IS on a router using interface ge-0/0/3. The router being configured should only be able to form IS-IS adjacencies with Level 1 routers in its own area. 

Which command correctly accomplishes this requirement? 

A. set protocols isis interface ge-0/0/3.0 level 1 enable 

B. set protocols isis interface ge-0/0/3.0 level 2 disable 

C. set interfaces interface ge-0/0/3.0 isis level 1 enable 

D. set interfaces interface ge-0/0/3.0 isis level 2 disable 

Answer: B 

Q82. Your customer wants to connect a VoIP phone to interface ge-0/0/5 on an EX4200 switch in VLAN 20 and connect a PC to the VoIP phone. The PC should be part of VLAN 30. 

Which two commands will implement this solution? (Choose two.) 

A. set interface ge-0/0/5.0 family ethernet-switching vlan members vlan-30 

B. set ethernet-switching-options voip interface ge-0/0/5.0 vlan 20 

C. set interface ge-0/0/5.0 family ethernet-switching vlan members vlan-20 

D. set ethernet-switching-options voip interface ge-0/0/5.0 vlan 30 

Answer: AB 

Q83. Which feature is used to route traffic to a specified ISP based on the source address? 

A. filter-based forwarding 

B. BGP outbound policy 

C. local preference 

D. IP source routing 

Answer: A 

JN0-343  practice test

Most up-to-date JN0-343 rapidshare:

Q84. At which configuration hierarchy level is a static bridge table entry configured? 

A. [ interfaces interface-name ] 

B. [ protocols ] 

C. [ ethernet-switching-options ] 

D. [ forwarding-options ] 

Answer: C 

Q85. Your network consists of four EX Series switches, configured with the following STP parameters: 

S1: Bridge address – F F:33:44:77 ; Bridge priority – 16k 

S2: Bridge address – F F:33:44:66 ; Bridge priority – 12k 

S3: Bridge address – F F:33:44:99 ; Bridge priority – 8k 

S4: Bridge address – F F:33:44:88 ; Bridge priority – 4k 

Given this information, which device will become the root bridge? 

A. S1 

B. S2 

C. S3 

D. S4 

Answer: D 

Q86. — Exhibit –user@router> show isis interface ge-0/0/2.0 detail IS-IS interface database: ge-0/0/2.0 Index: 71, StatE. 0x6, Circuit iD. 0x1, Circuit typE. 3 LSP interval: 100 ms, CSNP interval: 10 s Adjacency advertisement: Advertise 

— Exhibit —

Referring to the exhibit, which IS-IS level is supported on the ge-0/0/2.0 interface? 

A. Level 1 

B. Level 2 

C. Level 3 

D. Level 1 and Level 2 

Answer: D 

certleader.com

Vivid JN0-343 vce:

Q87. You are setting up EX4200 switches in a Virtual Chassis configuration to deliver high availability. 

Which two actions would improve availability? (Choose two.) 

A. Enable graceful Routing Engine switchover. 

B. Set the mastership priority value of all switches to 255. 

C. Distribute all uplink ports across the REs. 

D. Distribute uplink ports across the various line cards in the VC. 

Answer: AD 

Q88. Routers R1, R2, R3, and R4 are all connected on the same OSPF network segment. While viewing the output of the show ospf neighbor command on R1, you notice that the interface towards R2 is always in the 2Way state. 

What would cause this state? 

A. R1 is a DR device and R2 is a DROther device. 

B. R1 and R2 are both DROther devices. 

C. R1 and R2 are both BDR devices. 

D. R1 is a DROther device and R2 is a DR device. 

Answer: B 

Q89. Which three types of firewall filters are supported by Juniper Networks EX Series Ethernet switches? (Choose three.) 

A. a VLAN-based firewall filter applied to Layer 3 in the ingress and egress directions 

B. a router-based firewall filter applied to Layer 2 routed interfaces in the ingress and egress directions 

C. a router-based firewall filter applied to Layer 3 routed interfaces in the ingress and egress directions 

D. a port-based firewall applied to Layer 2 switch ports in the ingress and egress direction 

E. a VLAN-based firewall applied to Layer 2 VLANs in the ingress and egress directions 

Answer: CDE 

Q90. In which state is an interface placed if root-protect is enabled and a superior BPDU is received? 

A. root 

B. blocking 

C. forwarding 

D. alternate 

Answer: B 

About JN0-343 Information: JN0-343 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.