Top 10 study guides 1Z0-590 for IT learners (1 to 10)

Want to know {brand} 1Z0-590 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle VM 3.0 for x86 Essentials certification experience? Study Breathing Oracle 1Z0-590 answers to Down to date 1Z0-590 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-590 (Oracle VM 3.0 for x86 Essentials) test on your first attempt.

2016 Jun 1Z0-590 Study Guide Questions:

Q1. An Oracle VM Server is continually losing its connection to the repository. What service is responsible for maintaining timeouts for the OCFS2 cluster stack? 

A. ocfs2 

B. o2cb 

C. ovs-agent 

D. ovsrepositories 

Answer: B

Q2. What is the effect of running a server pool restores? 

A. When you restore a server pool, all the data stored in the Oracle VM Manager database Isdeleted, and the data in the server pool master and virtual machine servers is used to restock the database. 

B. When you restore a server pool, all servers are removed from the pool, and the data in the database is removed, restoring the server pool to its initial state. 

C. When you restore a server pool, all the data stored in the server pool master will be deleted, and will be synchronized with the latest information from the Oracle VM Manager database. The server pool master is responsible for updating the individual Oracle VM servers' agent databases. 

D. When you restore a server pool, a signal is sent out to each server in the pool, which responds with the current state of all of the virtual machines it hosts. This data is used to restore the data in the Oracle VM database. 

Answer: C 

Q3. What is the best use case for using the JeOS tools to build templates? 

A. Windows administrators looking for a wizard-based approach to template-building Linux templates. 

B. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Linux templates. 

C. Windows administrators looking for a wizard-based approach to template-building Windows templates. 

D. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Windows templates. 

E. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Windows and Linux templates. 

Answer: B 

1Z0-590  test engine

Up to date 1Z0-590 free download:

Q4. A new shared virtual disk is created by the Administrator and placed in a group named Development. A user with Development as a group creates a new virtual machine but cannot see the new shared disk when trying to attach it using the Oracle VM Manager. 

What is the problem? 

A. The virtual machine is hardware virtualized, not paravirtualized, and shared virtual disks are not visible to hardware virtualized guests. 

B. The user needs approval from the Administrator to see the shared disk, even though he is in the Development group. 

C. The Administrator needs to make the shared virtual disk public before it can be seen by members of the Development group. 

D. The user's virtual machine is not in the Development group. 

Answer: C 

Q5. What component of Oracle VM Product is specifically responsible for the automatic failover process? 

A. OCFS2 

B. Server Pool Master 

C. Oracle Clusterware 

D. utility server 

E. virtual machine server 

Answer: C 

Q6. There is an issue booting into a virtual machine. The log files show that there is an issue during the Linux boot process of the guest. What two methods will best help determine the problem? 

A. Use xm console to attach to the guest while it is booting and look for the specific error. 

B. Run xm dmesg to see hardware errors in the guest. 

C. Run xm info to see the list of devices being attached to the virtual machine. 

D. xm block-attach the disk to another virtual machine to inspect the file system and check module loading issues. 

Answer: AB 

certleader.com

Actual 1Z0-590 :

Q7. Which two hardware requirements exist for an HA-enabled server pool with Live Migration? 

A. Each server in the pool must have the exact same model of processor. 

B. Each server in the pool must have the same amount of memory. 

C. Each server in the pool must have similar processors, specifically vendor, family and steppings. 

D. Each server in the pool must be connected to shared storage. 

E. Each server in the pool must be large enough to support the largest virtual machine in the pool 

Answer: CD 

Q8. A server with 16GB of RAM is only showing 8GB available after boot, but before running any virtual machines. What method will best find the issue? 

A. Look in /var/log/xen/xend.log for hardware-related messages. 

B. Use xm dmesg to see messages logged during the booting of the Xen hypervisor. 

C. Use dmesg to see messages logged during the booting of dom0. 

D. Look in /var/log/xen/xend-debug.log for hardware-related messages. 

Answer: B 

Q9. In Oracle 2.2.x under which directory does each repository create a mount point and what is the name of subdirectory? 

A. Each repository will create mount point under /OVS, with a directory named using the UUID of the respiratory. 

B. Each repository will create a mount point under /var/ovs, In a directory named using the UUID ofthe repository. 

C. Each repository will create a mount point under /var/ovs/mount, in a directory named using theUUID of the repository. 

D. Each repository will create a mount point under /OVS, with a directory named using a sequencenumber starting at 0. 

E. Each repository will create a mount point under /var/ovs, with a directory named using a sequence number starting at 0. 

F. Each repository will create a mount point under /var/ovs/mount, with a directory named using a sequence number starting at 0. 

Answer: A 

Q10. How can you tell that a virtual network interface in a virtual machine is set up to use Paravirtualization? 

A. The vm.cfg file will have a 

xenbrX = [type=netfront] 

setting. 

B. The vm.cfg file will have a 

vif = [type=netpv] 

setting. 

C. The vm.cfg file will have a 

vif = [type=netfront] 

setting. 

D. The vm.cfg file will have a 

xenbrX ttype=pvfront] 

setting. 

E. The vm.cfg file will have a 

xenbrX = [type=netpv] 

setting. 

Answer: C 

About 1Z0-590 Information: 1Z0-590 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.