Top 10 tutorials JK0-802 for candidates (121 to 130)

Exam Code: JK0-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (JK0-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-802 Exam.

2016 Jun JK0-802 Study Guide Questions:

Q121. A new application is installed which adds three new services to a customer’s PC. The customer asks for help, because the new application will not start. A technician investigates and finds that one of the services has failed to start. They attempt to manually start the service but it fails. Where should the technician look NEXT for more information? (Select TWO). 

A. Task Manager 

B. System registry 

C. Log files for the new application 

D. Event Viewer 

E. %SystemDir%\\System32\\Drivers 

Answer: C,D 

Q122. Phishing is: 

A. an infection that causes a web browser to go to a different site than the one intended from a search result page. 

B. a technique used to obtain financial information from a user mimicking a legitimate website. 

C. an infection that causes a computer to behave erratically by playing music and launching browser windows. 

D. a technique used to obtain financial information from a user by compiling information from social networks and their friends. 

Answer: B 

Q123. Which of the following is considered a method of physical security? 

A. Strong passwords 

B. Cipher locked doors 

C. NTFS 

D. Firewall 

Answer: B 

JK0-802  dumps

Up to the minute JK0-802 practice:

Q124. A custom configured PC with a powerful processor, high-end video, upgraded audio, and increased cooling would be MOST suited to which of the following applications? 

A. Thin client 

B. Gaming PC 

C. Virtualization workstation 

D. Thick client 

Answer: B 

Q125. A customer purchases a new 802.11n router for their home. They connect it to their current 801.11g devices, as well as their new laptop. Even though the laptop has a built-in 802.11n antenna, they are not noticing any speed increase. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. The laptop is not close enough to the router. 

B. The router should be set to “G-Only”. 

C. The router is broadcasting in Mixed Mode. 

D. The laptop needs a dedicated access point. 

Answer: C 

Q126. A user launches a software application on their Android tablet device. Once the software has loaded, the user reports that when turning the tablet to work the application in landscape mode, the software does not automatically adjust to landscape mode. Which of the following is the cause of the issue? 

A. The auto-adjust setting is not enabled in the operating system. 

B. The tablet is running low on power and disabled landscape mode. 

C. The application was not developed to react to changes to the gyroscope. 

D. The user did not switch the tablet to landscape mode. 

Answer: C 

certleader.com

Simulation JK0-802 testing bible:

Q127. Which of the following is a security threat that uses email to trick users? 

A. Phishing 

B. Virus 

C. Spyware 

D. Shoulder surfing 

Answer: A 

Q128. A customer calls and reports that when they walk away from their laptop for an extended period of time they have to reconnect to wireless when they get back. Which of the following will MOST likely correct this issue? 

A. Disable screensaver 

B. Adjust power settings 

C. Replace the wireless card 

D. Install a higher capacity battery 

Answer: B 

Q129. A technician is repairing a workstation that exhibits random reboots at odd times of the day. Which of the following should be performed FIRST when troubleshooting the issue? (Select TWO). 

A. Check the PSU integrity 

B. Check the CMOS battery 

C. Check the video card integrity 

D. Check the memory integrity 

E. Check the optical drive integrity 

Answer: A,D 

Q130. When securing a new wireless router, which of the following should be changed FIRST? 

A. Default SSID 

B. Radio power levels 

C. Default password 

D. DHCP settings 

Answer: C 

About JK0-802 Information: JK0-802 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.