Top Cisco 200-105 torrent Choices

It is impossible to pass Cisco 200-105 exam without any help in the short term. Come to {brand} soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-105 practice questions. You will get a surprising result by our Replace Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2 v3.0) practice guides.

2016 Sep 200-105 Study Guide Questions:

Q51. – (Topic 1) 

Refer to the exhibit 

Which switch provides the spanning-tree designated port role for the network segment that services the printers? 

A. Switch1 

B. Switch2 

C. Switch3 

D. Switch4 

Answer: C 

Explanation: 

First, the question asks what switch services the printers, so it can be Switch 3 or Switch 4 

which is connected directly to the Printers. 

Designated port is a port that is in the forwarding state. All ports of the root bridge are 

designated ports. 

Switch 3 and Switch 4 has same priority so it will see on lowest MAC address and here 

switch 3 has lowest MAC address. So switch 3 segment will play a Designated port role. 

By comparing the MAC address of Switch 3 and Switch 4 we found that the MAC of Switch 

3 is smaller. Therefore the interface connected to the Printers of Switch 3 will become 

designated interface and the interface of Switch 4 will be blocked. 

Q52. – (Topic 2) 

What are three characteristics of the OSPF routing protocol? (Choose three.) 

A. It converges quickly. 

B. OSPF is a classful routing protocol. 

C. It uses cost to determine the best route. 

D. It uses the DUAL algorithm to determine the best route. 

E. OSPF routers send the complete routing table to all directly attached routers. 

F. OSPF routers discover neighbors before exchanging routing information. 

Answer: A,C,F 

Explanation: 

Open Shortest Path First Reference: 

http://docwiki.cisco.com/wiki/Open_Shortest_Path_First 

Explanation: 

Additional OSPF features include equal-cost, multipath routing, and routing based on upper-layer type-of-service (TOS) requests. TOS-based routing supports those upper-layer protocols that can specify particular types of service. An application, for example, might specify that certain data is urgent. If OSPF has high-priority links at its disposal, these can be used to transport the urgent datagram. 

OSPF supports one or more metrics. If only one metric is used, it is considered to be arbitrary, and TOS is not supported. If more than one metric is used, TOS is optionally supported through the use of a separate metric (and, therefore, a separate routing table) for each of the eight combinations created by the three IP TOS bits (the delay, throughput, and reliability bits). For example, if the IP TOS bits specify low delay, low throughput, and high reliability, OSPF calculates routes to all destinations based on this TOS designation. IP subnet masks are included with each advertised destination, enabling variable-length subnet masks. With variable-length subnet masks, an IP network can be broken into many subnets of various sizes. This provides network administrators with extra network-configuration flexibility. 

Q53. – (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.154.154.1 

C. 172.16.5.1 

D. 192.168.5.3 

Answer: C 

Explanation: 

CCNA Tutorial: The OSPF Router ID (RID) http://www.thebryantadvantage.com/CCNACertificationExamTutorialOSPFRouterIDRID.ht m 

When determining the Router ID (RID) of an OSPF-enabled router, OSPF will always use the numerically highest IP address on the router’s loopback interfaces, regardless of whether that loopback is OSPF-enabled. 

What if there is no loopback? OSPF will then use the numerically highest IP address of the physical interfaces, regardless of whether that interface is OSPF-enabled. 

200-105  free download

Leading 200-105 latest exam:

Q54. – (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

A technician has configured the FastEthernet 0/1 interface on Sw11 as an access link in VLAN 1. Based on the output from the show vlan brief command issued on Sw12, what will be the result of making this change on Sw11? 

A. Only the hosts in VLAN 1 on the two switches will be able to communicate with each other. 

B. The hosts in all VLANs on the two switches will be able to communicate with each other. 

C. Only the hosts in VLAN 10 and VLAN 15 on the two switches will be able to communicate with each other. 

D. Hosts will not be able to communicate between the two switches. 

Answer: D 

Explanation: 

VLANs are local to each switch's database, and VLAN information is not passed between switches without implementing VLAN Trunk Protocol (VTP). Trunks carry traffic from all VLANs to and from the switch by default but, can be configured to carry only specified VLAN traffic. Trunk links are required to pass VLAN information between switches. So Sw11 port should be trunk not access port. Additionally, there are no ports assigned to VLAN 1. 

Q55. – (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

A technician pastes the configurations in the exhibit into the two new routers shown. Otherwise, the routers are configured with their default configurations. A ping from Host1 to Host2 fails, but the technician is able to ping the S0/0 interface of R2 from Host1. The configurations of the hosts have been verified as correct. What is the cause of the problem? 

A. The serial cable on R1 needs to be replaced. 

B. The interfaces on R2 are not configured properly. 

C. R1 has no route to the 192.168.1.128 network. 

D. The IP addressing scheme has overlapping subnetworks. 

E. The ip subnet-zero command must be configured on both routers. 

Answer: C 

Explanation: 

Whenever a node needs to send data to another node on a network, it must first know where to send it. If the node cannot directly connect to the destination node, it has to send it via other nodes along a proper route to the destination node. A remote network is a network that can only be reached by sending the packet to another router. Remote networks are added to the routing table using either a dynamic routing protocol or by configuring static routes. Static routes are routes to networks that a network administrator manually configured.So R should have static route for the 192.168.1.128. 

Q56. – (Topic 3) 

Users have been complaining that their Frame Relay connection to the corporate site is very slow. The network administrator suspects that the link is overloaded. Based on the partial output of the Router # show frame relay pvc command shown in the graphic, which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion? 

A. DLCI=100 

B. last time PVC status changed 00:25:40 

C. in BECN packets 192 

D. in FECN packets 147 

E. in DF packets 0 

Answer: C 

Explanation: 

First we should grasp the concept of BECN & FECN through an example: 

Suppose Router A wants to send data to Router B through a Frame Relay network. If the network is congested, Switch 1 (a DCE device) will set the FECN bit value of that frame to 1, indicating that frame experienced congestion in the path from source to destination. This frame is forwarded to Switch 2 and to Router B (with the FECN bit = 1). Switch 1 knows that the network is congesting so it also sends frames back to Router A with BECN bit set to 1 to inform that path through the network is congested. 

In general, BECN is used on frames traveling away from the congested area to warn source devices that congestion has occurred on that path while FECN is used to alert receiving devices if the frame experiences congestion. 

BECN also informs the transmitting devices to slow down the traffic a bit until the network returns to normal state. The question asks “which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion” which means it asks about the returned parameter which indicates congestion ->BECN. 

certleader.com

100% Guarantee 200-105 answers:

Q57. – (Topic 2) 

What are two benefits of using a single OSPF area network design? (Choose two.) 

A. It is less CPU intensive for routers in the single area. 

B. It reduces the types of LSAs that are generated. 

C. It removes the need for virtual links. 

D. It increases LSA response times. 

E. It reduces the number of required OSPF neighbor adjacencies. 

Answer: B,C 

Explanation: 

OSPF uses a LSDB (link state database) and fills this with LSAs (link state advertisement). The link types are as follows: 

LSA Type 1:. Router LSA  

LSA Type 2:.. . . . . . . .  Network LSA  

LSA Type 3:. Summary LSA  

LSA Type 4:. Summary ASBR LSA  

LSA Type 5:. Autonomous system external LSA  

LSA Type 6:. Multicast OSPF LSA  

LSA Type 7:. Not-so-stubby area LSA  

LSA Type 8:. External attribute LSA for BGP  

If all routers are in the same area, then many of these LSA types (Summary ASBR LSA, external LSA, etc) will not be used and will not be generated by any router. 

All areas in an Open Shortest Path First (OSPF) autonomous system must be physically connected to the backbone area (Area 0). In some cases, where this is not possible, you can use a virtual link to connect to the backbone through a non-backbone area. You can also use virtual links to connect two parts of a partitioned backbone through a non-backbone area. The area through which you configure the virtual link, known as a transit area, must have full routing information. The transit area cannot be a stub area. Virtual links are not ideal and should really only be used for temporary network solutions or migrations. However, if all locations are in a single OSPF area this is not needed. 

Q58. – (Topic 2) 

Which two statements about the OSPF Router ID are true? (Choose two.) 

A. It identifies the source of a Type 1 LSA. 

B. It should be the same on all routers in an OSPF routing instance. 

C. By default, the lowest IP address on the router becomes the OSPF Router ID. 

D. The router automatically chooses the IP address of a loopback as the OSPF Router ID. 

E. It is created using the MAC Address of the loopback interface. 

Answer: A,D 

Explanation: 

From the output of the “show ip ospf database”: r120#show ip ospf data 

OSPF Router with ID (10.0.0.120) (Process ID 1) 

Next, who are the other routers in our area? Router Link States (Area 1) Link ID.ADV Router.Age.Seq#.Checksum Link count 

10.0.0.111.10.0.0.111.600.0x8000023A 0x0092B3 1 

10.0.0.112.10.0.0.112.1246.0×80000234 0x009CAC 1 

10.0.0.113.10.0.0.113.148.0x8000022C 0x004399 3 

10.0.0.120.10.0.0.120.152.0×80000240 0x0046CB 1 This tells us there are four routers in Area 1. The router with RID 10.0.0.113 has 3 links in Area 1, every one else has only 1 link. Also the router will chose the highest loopback interface as its OSPF router ID (if available). 

Q59. – (Topic 1) 

Which three statements about RSTP are true? (Choose three.) 

A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure. 

B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles. 

C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding. 

D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does. 

E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence. 

F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links. 

Answer: A,B,D 

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk621/technologies_white_paper09186a0080094cf 

a.shtml 

Convergence 

Cisco enhanced the original 802.1D specification with features such as Uplink Fast, 

Backbone Fast, and Port Fast to speed up the convergence time of a bridged network. The 

drawback is that these mechanisms are proprietary and need additional configuration. 

Alternate and Backup Port Roles 

These two port roles correspond to the blocking state of 802.1D. A blocked port is defined 

as not being the designated or root port. A blocked port receives a more useful BPDU than 

the one it sends out on its segment. 

Remember that a port absolutely needs to receive BPDUs in order to stay blocked. RSTP 

introduces these two roles for this purpose. 

Rapid Transition to Forwarding State 

Rapid transition is the most important feature introduced by 802.1w. The legacy STA 

passively waited for the network to converge before it turned a port into the forwarding 

state. The achievement of faster convergence was a matter of tuning the conservative 

default parameters (forward delay and max_age timers) and often put the stability of the 

network at stake. The new rapid STP is able to actively confirm that a port can safely 

transition to the forwarding state without having to rely on any timer configuration. There is 

now a real feedback mechanism that takes place between RSTP-compliant bridges. In order to achieve fast convergence on a port, the protocol relies upon two new variables: edge ports and link type. 

Q60. DRAG DROP – (Topic 3) 

Answer: 

Explanation: 

1) a router is this type of device: DTE2) the most common type of virtual circuit: PVC3) provides status messages between DTE and DCE devices: LMI4) identifies the virtual connection between the DTE and the switch: DLCI 

CCNA Certification Test Prep Case Study http://www.thebryantadvantage.com/CCNACertificationExamTutorialDirectlyConnectedSeri alInterfaces.htm Configuring the LMI Type on a Frame Relay Interface http://www.ciscopress.com/articles/article.asp?p=170741&seqNum=3 Frame Relay DLCIs And Mappings http://www.mcmcse.com/cisco/guides/frame_relay_dlci.shtml 

About 200-105 Information: 200-105 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.