Top Most recent 200-125 sample question Reviews!

Proper study guides for Regenerate Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) certified begins with Cisco 200-125 preparation products which designed to deliver the High quality 200-125 questions by making you pass the 200-125 test at your first time. Try the free 200-125 demo right now.

2016 Nov 200-125 Study Guide Questions:

Q31. – (Topic 5) 

Which statement describes the process of dynamically assigning IP addresses by the DHCP server? 

A. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

B. Addresses are permanently assigned so that the hosts uses the same address at all times. 

C. Addresses are assigned for a fixed period of time, at the end of the period, a new request for an address must be made. 

D. Addresses are leased to hosts, which periodically contact the DHCP server to renew the lease. 

Answer: D 

Topic 6, Network Device Security 

234. – (Topic 6) 

Refer to exhibit. 

A network administrator cannot establish a Telnet session with the indicated router. What is the cause of this failure? 

A. A Level 5 password is not set. 

B. An ACL is blocking Telnet access. 

C. The vty password is missing. 

D. The console password is missing. 

Answer: C 

Q32. – (Topic 3) 

Which IPv6 address is the equivalent of the IPv4 interface loopback address 127.0.0.1? 

A. ::1 

B. :: 

C. 2000::/3 

D. 0::/10 

Answer: A 

Q33. – (Topic 8) 

What occurs on a Frame Relay network when the CIR is exceeded? 

A. All TCP traffic is marked discard eligible. 

B. All UDP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

C. All TCP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

D. All traffic exceeding the CIR is marked discard eligible. 

Answer: D 

200-125  study guide

Up to the minute 200-125 exam question:

Q34. – (Topic 3) 

What are three approaches that are used when migrating from an IPv4 addressing scheme to an IPv6 scheme. (Choose three.) 

A. enable dual-stack routing 

B. configure IPv6 directly 

C. configure IPv4 tunnels between IPv6 islands 

D. use proxying and translation to translate IPv6 packets into IPv4 packets 

E. statically map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

F. use DHCPv6 to map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

Answer: A,C,D 

Q35. – (Topic 3) 

What will happen if a private IP address is assigned to a public interface connected to an ISP? 

A. Addresses in a private range will be not be routed on the Internet backbone. 

B. Only the ISP router will have the capability to access the public network. 

C. The NAT process will be used to translate this address to a valid IP address. 

D. A conflict of IP addresses happens, because other public routers can use the same range. 

Answer: A 

Q36. – (Topic 4) 

A network administrator is trying to add a new router into an established OSPF network. The networks attached to the new router do not appear in the routing tables of the other OSPF routers. Given the information in the partial configuration shown below, what configuration error is causing this problem? 

Router(config)# router ospf 1 

Router(config-router)# network 10.0.0.0 255.0.0.0 area 0 

A. The process id is configured improperly. 

B. The OSPF area is configured improperly. 

C. The network wildcard mask is configured improperly. 

D. The network number is configured improperly. 

E. The AS is configured improperly. 

F. The network subnet mask is configured improperly. 

Answer: C 

200-125  study guide

Accurate 200-125 free demo:

Q37. – (Topic 2) 

Which two of these statements regarding RSTP are correct? (Choose two.) 

A. RSTP cannot operate with PVST+. 

B. RSTP defines new port roles. 

C. RSTP defines no new port states. 

D. RSTP is a proprietary implementation of IEEE 802.1D STP. 

E. RSTP is compatible with the original IEEE 802.1D STP. 

Answer: B,E 

Q38. – (Topic 3) 

Which three are characteristics of an IPv6 anycast address? (Choose three.) 

A. one-to-many communication model 

B. one-to-nearest communication model 

C. any-to-many communication model D. a unique IPv6 address for each device in the group 

E. the same address for multiple devices in the group 

F. delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device 

Answer: B,E,F 

Q39. – (Topic 2) 

In a switched environment, what does the IEEE 802.1Q standard describe? 

A. the operation of VTP 

B. a method of VLAN trunking 

C. an approach to wireless LAN communication 

D. the process for root bridge selection 

E. VLAN pruning 

Answer: B 

Q40. – (Topic 9) 

Which two statements about IPv6 router advertisement messages are true? (Choose two.) 

A. They use ICMPv6 type 134. 

B. The advertised prefix length must be 64 bits. 

C. The advertised prefix length must be 48 bits. 

D. They are sourced from the configured IPv6 interface address. 

E. Their destination is always the link-local address of the neighboring node. 

Answer: A,B 

About 200-125 Information: 200-125 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.