[Top Quality] 1Z0-412 Oracle exam topics 21-30 (Oct 2016)

Exam Code: 1Z0-412 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Eloqua and Oracle Content Marketing Cloud Service 2013 Implementation Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-412 Exam.

2016 Oct 1Z0-412 Study Guide Questions:

Q21. You are an existingEloqua contact and receive an email, but you are on vacation for three weeks. 

Whenfour lead score re-calculated? 

A. During the next hourly execution of the Lead Scoring Engine 

B. 24 hours after the score was last calculated 

C. When you get back and open or dick a link in the email 

D. Immediately 

Answer: D 

Q22. When creating a new Data Export to an Eloqua-hosted URL, which two settings are configurable? 

A. File Name 

B. Port Number 

C. Row Delimiter 

D. File Size 

Answer: A,C 

Q23. You are building a data standardization programand want to test the programflow before creating the remaining data tools.You have selected the action“Run Update Rule Set”so that you cancome backand select update rules after theyhavebeen created. When you enable the program,the program checker displays this error message: “the programcannot be enabled becauseit has not been fullyconfigured.” 

What do you do? 

A. Override and enable the program. 

B. Disable the steps that contain actions without Update Rules selected, and then enable the program. 

C. Change the steps that contain actions without Update Rules selected to "No Action -Pass Through Step," and then enable the program. 

D. Change the steps that contain actions without Update Rules selected to "No Action -Walt specified time," and then enable the program. 

Answer: C 

1Z0-412  test engine

Avant-garde 1Z0-412 rapidshare:

Q24. For a multi-session event, where are invitation emails sent from? 

A. Campaign Canvas 

B. Registration Form 

C. Event Module: New Registration Event Action 

D. Event Module; 1 Week Reminder Event Action 

Answer: A 

Q25. Which two statements are true about the integration between Eloqua and CRM? 

A. In outbound external calls, a single Eloqua field can be mapped to more than one CRM field. 

B. In an auto sync, a single CRM field can be mapped to multiple Eloqua fields. 

C. In outbound external calls, multiple Eloqua fields can be mapped to a single CRM field. 

D. Testing the "Create Lead" external call by using Test ExternalCall works only if the lead does not yet exist in the CRM system. 

E. If multiple contacts exist in CRM with the same email address and an Eloqua contact submits a form with this email address, Eloqua writes the form submit activity to all CRM contacts. 

Answer: B,C 

Q26. You are exporting a list of recordsfor a Direct nailcampaignand want to includethe PURL.What do you do? 

A. Create a Field Merge for the Contact Field "PURL Name" and include this in the data export. 

B. Create a Contact View with the fields to be included in the data export and Include the Contact Field "PURL Name." 

C. Create a Contact Field "Direct Mail PURL" and upload the PURL values into Eloqua before exporting your list. 

D. Create a Signature Rule and use the Contact Field "PURL Name" as the Key Contact field. 

Answer: C 

certleader.com

Approved 1Z0-412 free demo:

Q27. What happens when the "Unsubscribe from Eloqua" web linkisclicked on a CRM record? 

A. The Eloqua Subscription Management page opens in a new window. 

B. The Email Opt Out check box is selected on the CRM record, the CRM record is pulled into Eloqua during the next auto sync, and then the record is globally unsubscribed in an Eloqua program. 

C. The record is globally unsubscribed in Eloqua via an internal event, which triggers the Email Unsubscribe external call, which then selects the Email Opt Out check box on the CRM record. 

D. The CRM record is pulled into Eloqua during the next auto sync, and then the record is globally unsubscribed in Eloqua via an internal event, which triggers the Email Unsubscribe external call, which then selects the Email Opt Out check box on the CRM record. 

Answer: B 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/community/topliners/do-it/blog/2012/09/03/effectively-removing-records-from-eloqua 

Q28. Which Eloqua entitythat is used in Closed-LoopReportingis sunced on way,from Eloqua to CRM? 

A. Contact 

B. Campaign 

C. Response 

D. Opportunity 

Answer: B 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/thread/3666606 

Q29. What is the correctfiltercriteriato identify contactsthat has an opportunitycreated withinthe last 12 months that is now closed? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 

Q30. How do you associate contacts from a list upload to an Eloqua campaign for the purposes of Closed-loop Reporting? 

A. Upload the list directly to the campaign from "Upload External Activities." 

B. Add the contacts to a shared list during the list upload. 

C. Run the "Get Contacts and Link to Opportunities" auto sync. 

D. Enter the CRM Campaign ID in the Eloqua contact field "Last CRM Campaign ID." 

Answer: A 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/docs/DOC-895804?sr=stream&ru=2855353 

About 1Z0-412 Information: 1Z0-412 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.