Top Real 1Z0-518 testing engine Tips!

Exam Code: 1Z0-518 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Receivables Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-518 Exam.

2016 Sep 1Z0-518 Study Guide Questions:

Q31. Identify the profile option that Is required to enable Multi-Org Access Control for multiple Operating Units.

A. HR: User Type

B. MO: Operating Unit

C. MO: Security Profile

D. HR: Business Group

E. MO: Default Operating Unit

Answer: C

Q32. You want an invoice to be due in four stages.

What should you do when creating the invoice to accomplish this?

A. Assign an invoicing rule with four schedules.

B. Assign an accounting rule with four schedules.

C. Assign payment terms that have four payment schedules.

D. Assign payment terms that have four discount periods defined.

E. Create four lines and assign different payment terms to each line.

Answer: C

Q33. Identify two options that users can specify using Multi-Org preferences. (Choose two.)

A. set up the default Operating Unit

B. set up frequently accessed responsibilities

C. set up date, currency, and number formats

D. set up frequently accessed forms and webpages

E. set up the access to a limited list of Operating Units

Answer: AE

1Z0-518  exam cram

Most recent 1Z0-518 exam engine:

Q34. XYZ Corp. has acquired ABC Corp. XYZ operates with Multi-Org Access Control. Consequently XYZ Corp. needs to add additional Operating Units. Identify the statement that describes the sequence for adding additional Operating Units.

A. It is not possible to add additional Operating Units.

B. Set the MO: Operating Unit profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.

C. Set the MO: Security Profile profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.

D. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Default Operating Unit profile option.

E. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, assign the Operating Unit to a security hierarchy, run Security List maintenance concurrent program, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Security Profile profile option.

Answer: E

Q35. ABC Corp. has set up the Asset Category Key Flexfield. It has also set up a Descriptive Flexfield to store vehicle Information associated with the asset category "Vehicle." Identify two correct statements (Choose two.)

A. The setting up of the Descriptive Flexfield is mandatory.

B. The Asset Category Flexfield is owned by the Oracle Assets module.

C. The Descriptive Flexfield attributes are associated with tables in the Oracle Assets module.

D. Only the Asset Category Key Flexfield is associated with tables In the Oracle Assets module.

Answer: BC

Q36. XYZ Company has disabled the Receivables Profile Option "AR: Disable Receivable Activity Balancing Segment*. What must be defined In order for the General Ledger Transfer process to execute without error?

A. gain account

B. revenue account

C. expense account

D. rounding account

E. suspense account

Answer: E

1Z0-518  exam cram

High value 1Z0-518 questions pool:

Q37. You have logged In to the Oracle E-Business Suite Release 12 Instance and accessed your worklist. You see four FYI notifications in your default Worklist view. You opened the first notification and clicked the "OK" button after reviewing the content.

Identify three things that can happen after you return to your worklist. (Choose three.)

A. You see four notifications in your worklist.

B. You see three notifications in your worklist.

C. Status of the first notification has been updated to "Delete."

D. Status of the first notification has been updated to "Closed."

E. You can view the first notification by choosing the "All Notifications" view from your worklist.

F. You can view the first notification by choosing the "FYI Notifications" view from your worklist.

Answer: BDE

Q38. In the Multi-Org model of Oracle E-Business Suite Release 12, which organization type owns Bank Account?

A. Ledger

B. Legal Entity

C. Operating Unit

D. Balancing Entity

E. Business Group

Answer: B

Q39. Identify three setups In Oracle Receivables that control how discounts are calculated. (Choose three.)

A. profile options

B. payment terms

C. system options

D. receipt classes

E. customer profiles

Answer: ABC

Q40. MT Services has several operating companies set up as balancing segment values In Its chart of accounts. There is only one sales tax rate that is applicable to its services. However, for accounting purposes, MT Services must track the sales tax by operating company.

Except for some government agencies that are customers, sales tax is applicable to all customers.

The controller wants to know the minimum setup steps that MT Services must perform.

Choose the three minimum setups needed in Receivables and E-Business Tax to charge sales tax.

(Choose three.)

A. tax groups

B. location sales tax

C. AutoAccounting for tax

D. tax classification codes

E. assigning tax code to transaction type

F. tax exemptions for customers and customer sites

Answer: BCF

About 1Z0-518 Information: 1Z0-518 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.