Ultimate Guide: cbt nuggets microsoft 98-365 server administrator mta dvd

Act now and download your Microsoft 98-365 test today! Do not waste time for the worthless Microsoft 98-365 tutorials. Download Updated Microsoft Windows Server Administration Fundamentals exam with real questions and answers and begin to learn Microsoft 98-365 with a classic professional.

2016 Jun 98-365 Study Guide Questions:

Q31. When starting a Windows Server 2003 R2 computer you receive an error message stating that NTLDR is missing. How would you repair the computer? 

A. You should replace NTLDR using Windows PE. 

B. You should replace NTLDR using the Recovery Console. 

C. You should boot into Safe Mode and locate NTLDR. 

D. You should select the 'Last Known Good Configuration' boot option. 

Answer: B

Q32. Which of the following statements regarding SRV records in DNS is TRUE? 

A. In DNS, the PTR record is used to resolve host names to IP addresses. 

B. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to host names. 

C. In DNS, the PTR record is used to locate a domain controller. 

D. In DNS, the PTR record is used to resolve computer names to IP addresses. 

E. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to computer names. 

Answer: C

Q33. Which of the following statements regarding shared folders are TRUE? 

A. The Full Control shared permission is the recommended permissions you should set on a shared folder. 

B. You should configure shared folders to inherit permissions from its parent container. 

C. The Read and Write shared permissions and the Read NTFS permission are the recommended permissions you should set on a shared folder. 

D. The Full Control shared permission and the Read NTFS permission are the recommended permissions you should set on a shared folder. 

Answer: A

98-365  study guide

Up to the immediate present mta server 98-365:

Q34. Which of the following is implemented in RAID 5? 

A. striping 

B. disk mirroring 

C. parity 

D. striping with parity 

Answer: D

Q35. Which of the following protocols is the default protocol that Active Directory uses to authenticate domain users? 

A. Kerberos 

B. MS-CHAPv2 

C. Integrated Windows Authentication 

D. RADIUS 

E. RIS 

Answer: A

Q36. You work as a server administrator at ABC.com. You need to create a disk image of Windows Server 2008 R2 installation. Which of the following apps should you use? 

A. You should use ImageX. 

B. You should use Windows PE. 

C. You should use SysPrep. 

D. You should use Windows Explorer. 

Answer: C

certleader.com

Realistic windows server administration fundamentals 98-365 pdf:

Q37. In Window Server 2008 R2, the first system file to be loaded during the boot process is the ______. 

A. NTLDR 

B. Win32 

C. WinPE 

D. boot.ini 

E. ntdetect.com 

Answer: A 

Q38. You have just been hired as a server administrator at ABC.com. You want to check which hardware and software is installed on a server that you need to maintain. What utility should you use? 

A. System Information 

B. Device Manager 

C. Windows Explorer 

D. Add Programs 

E. HCL 

Answer: A

Q39. Which of the following is the default TCP port used by a printer? 

A. 143 

B. 273 

C. 3260 

D. 9100 

Answer: D

Q40. Which of the following can be used to remotely connect to a Windows 7 computer? 

A. Remote Desktop 

B. Network Services 

C. VPN 

D. RDP 

E. xRDP 

Answer: A

About 98-365 Information: 98-365 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.