Up to date Cisco 650-298 – An Overview 11 to 20

Act now and download your Cisco 650-298 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 650-298 tutorials. Download Abreast of the times Cisco TelePresence Video Sales Specialist for Advanced Plus Exam exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 650-298 with a classic professional.

2016 Dec 650-298 Study Guide Questions:

Q11. What does the Cisco TelePresence Management System not Manage? 

A. Microsoft OCS servers 

B. Gatekeepers 

C. Gateways 

D. MCUs (bridges) 

Answer: A 

Explanation: 

Q12. Which of these is a key feature of the Cisco MXE 5600 Series? 

A. secure firewall traversal 

B. support for third party multi-screen experience 

C. increased number of ports to connect to endpoints 

D. supports one button to push scheduled meetings 

Answer: C 

Explanation: 

Q13. Which two areas is Cisco best-positioned to deliver collaborative solutions that meet current market needs? (Choose two.) 

A. enterprise social software 

B. intercompany collaboration 

C. a single complex deployment model 

D. alienated experience 

E. interoperable, restricted architecture 

Answer: A,B 

Explanation: 

650-298  exams

Up to date 650-298 exam topics:

Q14. Pass Any Exam. Any Time." –  2

Cisco 650-298: Practice Exam

Which of the following offers a built-in, three-screen solution that is optimized for face-to-face

virtual communications and collaboration?

A. Immersive

B. Multipurpose

C. Solutions Platform

D. Personal

Answer: A 

Explanation:

Q15. ow big is the screen on the Cisco TelePresence System EX90?

A. 24 inches

B. 32 inches

C. 18 inches

 5

Cisco 650-298: Practice Exam

D. 28 inches

Answer: A 

Explanation:

Q16. What is a characteristic of the Cisco TelePresence Codec C20? 

A. Works with the Video Compositor tool. 

B. Powers the Clinical Presence System. 

C. Comes with the Cisco TelePresence inTouch interface. 

D. SIP device has w448p video resolution and bandwidth of up to 1152 kb/s. 

Answer: D 

Explanation: 

certleader.com

Certified 650-298 free samples:

Q17. What are two primary features of the Cisco TelePresence solution versus the competition? 

(Choose two) 

A. standard and high-definition solutions 

B. scalable solutions for personal desktop to immersive room systems 

C. high-speed firewall traversal 

D. integrated voice and video capabilities 

E. supports all standard based endpoints 

Answer: A,B 

Explanation: 

Q18. hat is a primary business driver of the Cisco TelePresence solution?

A. provides the highest security

B. improves the way people communicate and collaborate

C. replaces a customer solution that was not based on a Cisco collaboration

D. provides a rich video experience that uses the latest in high-definition resources

Answer: B 

Explanation:

Q19. hich of these is a key feature of the Cisco MXE 5600 Series?

A. secure firewall traversal

B. support for third party multi-screen experience

C. increased number of ports to connect to endpoints

D. supports one button to push scheduled meetings

Answer: C 

Explanation:

Q20. hich codec does not have a built-in bridge?

A. CiscoTelePresenceCodec C60

B. CiscoTelePresenceCodec C20

C. CiscoTelePresence6000 MXP

D. CiscoTelePresenceCodec C90

Answer: C 

Explanation:

About 650-298 Information: 650-298 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.