[Up to date] jk0-022 comptia academic/e2c security+

Downloadable of JK0-022 exam question materials and item pool for CompTIA certification for client, Real Success Guaranteed with Updated JK0-022 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Academic/E2C Security+ Certification Exam Voucher Only exam Today!

2016 Jun JK0-022 Study Guide Questions:

Q131. An administrator needs to submit a new CSR to a CA. Which of the following is a valid FIRST step? 

A. Generate a new private key based on AES. 

B. Generate a new public key based on RSA. 

C. Generate a new public key based on AES. 

D. Generate a new private key based on RSA. 

Answer: D 

Q132. The information security technician wants to ensure security controls are deployed and functioning as intended to be able to maintain an appropriate security posture. Which of the following security techniques is MOST appropriate to do this? 

A. Log audits 

B. System hardening 

C. Use IPS/IDS 

D. Continuous security monitoring 

Answer: D 

Q133. A security administrator must implement a network authentication solution which will ensure encryption of user credentials when users enter their username and password to authenticate to the network. 

Which of the following should the administrator implement? 

A. WPA2 over EAP-TTLS 

B. WPA-PSK 

C. WPA2 with WPS 

D. WEP over EAP-PEAP 

Answer: D 

JK0-022  test questions

Leading jk0-022 vs sy0-401:

Q134. A security researcher wants to reverse engineer an executable file to determine if it is malicious. The file was found on an underused server and appears to contain a zero-day exploit. Which of the following can the researcher do to determine if the file is malicious in nature? 

A. TCP/IP socket design review 

B. Executable code review 

C. OS Baseline comparison 

D. Software architecture review 

Answer: C 

Q135. Which of the following would BEST deter an attacker trying to brute force 4-digit PIN numbers to access an account at a bank teller machine? 

A. Account expiration settings 

B. Complexity of PIN 

C. Account lockout settings 

D. PIN history requirements 

Answer: C 

Q136. A vulnerability scan is reporting that patches are missing on a server. After a review, it is determined that the application requiring the patch does not exist on the operating system. 

Which of the following describes this cause? 

A. Application hardening 

B. False positive 

C. Baseline code review 

D. False negative 

Answer: B 

certleader.com

100% Guarantee jk0-022 vce:

Q137. Which of the following is used to verify data integrity? 

A. SHA 

B. 3DES 

C. AES 

D. RSA 

Answer: A 

Q138. A server with the IP address of 10.10.2.4 has been having intermittent connection issues. The logs show repeated connection attempts from the following IPs: 

10.10.3.16 

10.10.3.23 

212.178.24.26 

217.24.94.83 

These attempts are overloading the server to the point that it cannot respond to traffic. Which of the following attacks is occurring? 

A. XSS 

B. DDoS 

C. DoS 

D. Xmas 

Answer: B 

Q139. An administrator needs to renew a certificate for a web server. Which of the following should be submitted to a CA? 

A. CSR 

B. Recovery agent 

C. Private key 

D. CRL 

Answer: A 

Q140. After entering the following information into a SOHO wireless router, a mobile device‚Äôs user reports being unable to connect to the network: 

PERMIT 0A: D1: FA. B1: 03: 37 

DENY 01: 33: 7F: AB: 10: AB 

Which of the following is preventing the device from connecting? 

A. WPA2-PSK requires a supplicant on the mobile device. 

B. Hardware address filtering is blocking the device. 

C. TCP/IP Port filtering has been implemented on the SOHO router. 

D. IP address filtering has disabled the device from connecting. 

Answer: B 

About JK0-022 Information: JK0-022 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.