Up to date Oracle 1Z0-516 – An Overview 491 to 500

Act now and download your Oracle 1Z0-516 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-516 tutorials. Download Abreast of the times Oracle Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-516 with a classic professional.

2016 Nov 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q491. After creating a number of Financial Statement Generator reports, ABC Company wants a list of the definitions for one specific account. Identify the report that would provide this information. 

A. FSG Attribute Listing 

B. FSG Where Used Report 

C. FSG Report Detail Listing 

D. FSG Content Set Detail Listing 

E. FSG Content Summary Listing 

Answer: B

Q492. There are numerous Oracle modules that are integrated into or out of the Payables module. Identify four Oracle modules that are directly integrated with Oracle Payables. (Choose four.) 

A. Loans 

B. Purchasing 

C. Bill of Materials 

D. E-Business Tax 

E. Order Management 

F. Cash Management 

G. System Administrator 

Answer: ABDF

Q493. Select the Apply Withholding Tax Payables option that must be set to submit the Withholding Tax by Invoice Report. 

A. At Payment Time 

B. Allow Force Approval 

C. Allow Online Validation 

D. At Invoice Validation Time 

Answer: D

1Z0-516  exams

Up to date 1Z0-516 exam topics:

Q494. Identify three features of Daily Business Intelligence. (Choose three.) 

A. Provides a cross-enterprise reporting capability 

B. Requires a data warehouse setup for its implementation 

C. Creates a separate subset of transactions in a new database 

D. Is based on a single, transactional database for all products and customers 

E. Provides planning, execution, and reporting capabilities to optimize business performance 

Answer: ADE

Q495. ABC.com, the GL accountant comes to you and says that to minimize maintenance efforts, disabled account code combinations should be automatically deleted from budget organization periodically. At the same time, if new account code combinations have been defined, then these should be automatically added. What is your response? 

A. To do this, automatically run the Maintain Budget Organization program periodically. 

B. It is possible to automatically delete the disabled account code combinations, but new accounts need to be added manually. 

C. If the client wants to do this, then customization of workflow is the only option. 

D. Oracle GL budget functionality cannot satisfy this requirement. 

E. It is possible to automatically add new account code combinations, but disabled accounts need to be deleted manually. 

Answer: A

Q496. ABC.com has two sets of books and six inventory organizations. What is the minimum number of times that ABC.com needs to run the general ledger interface in order to close the inventory at the end of each accounting cycle? 

A. 6 

B. 4 

C. 2 

D. 10 

E. 12 

F. 8 

Answer: A

certleader.com

Certified 1Z0-516 free samples:

Q497. The manual payment method is best described as the method of _____. 

A. paying multiple checks in a pay run 

B. paying a single check within Payables 

C. manually writing a check outside of Payables 

D. recording a payment made outside of Payables 

Answer: D

Q498. Identify three options available to manage cash requirements. (Choose three.) 

A. Include Only Due. 

B. Change Pay Groups. 

C. Select Payment Terms. 

D. Select additional Pay Through Days. 

E. Narrow the selection of invoices in pay run. 

Answer: ADE

Q499. The GL accountant has defined the budget and wants the assistant accountants to enter and update the budget. The GL accountant wants this budget to be the default. What would be your response? 

A. If the client wants to do this, the budget status must be open. 

B. If the client wants to do this, the budget status must be current. 

C. The Oracle General Ledger budget functionality cannot satisfy this requirement. 

D. If the client wants to do this, customization of Oracle Workflow is the only option. 

Answer: B

Q500. Identify four required Oracle Credit Management system options. (Choose four.) 

A. Territory 

B. Legal entity 

C. Aging bucket 

D. Exchange rate type 

E. Default customer credit classification 

F. Data quality management (DQM) matching rule name 

Answer: CDEF

About 1Z0-516 Information: 1Z0-516 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.