Up to the immediate present 1Z0-862 sample question Guide

It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-862 exam by using Certified Oracle Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Exam questuins and answers. Immediate access to the Up to the immediate present 1Z0-862 Exam and find the same core area 1Z0-862 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep 1Z0-862 Study Guide Questions:

Q91. Which two characteristics can be defined in a WSDL 1.1 document that is specific to HTTP? (Choose two.)

A. The location for the port can be defined.

B. The address for the service can be defined.

C. The transport attribute of a soapbind:binding child MAY have the value "http://schemas.xmlsoap.org/soap/http".

D. The transport attribute of a soapbind:binding child MUST have the value "http://schemas.xmlsoap.org/soap/http".

E. The transport attribute of a soapbind:binding child MUST have the value "http://www.w3.org/ns/wsdl/soap".

Answer: AD

Q92. A developer is creating an XML schema that is Basic Profile compliant, and has elements that require long integer values.

Given the code:

<Schema targetNamespace="http://sun.cert/types"

xmlns:ns0="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"

xmlns="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsd="http://sun.cert/xsdTypes"

xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

<complexType name="Foo">

<sequence>

<!– insert code here –>

</sequence>

</complexType>

</schema>

Assuming that no other namespace declarations exist, which two elements use the long type that is defined in the http://www.w3.org/2001/XMLSchema namespace? (Choose two.)

A. <element name="length" type="long"/>

B. <element name="length type="xsi:long"/>

C. <element name="length" type="xsd:long"/>

D. <element name="length" type="ns0:long"/>

E. <element name="length" type="integer"/>

F. <element name="length" type="xsd:integer"/>

Answer: AD

Q93. Which two statements are true about XSD under WSDL 1.1? (Choose two.)

A. The element form must be used.

B. The attribute form must be used.

C. The XSD type system can be used to define type even if the actual format is not XML.

D. xsd:abstractType must be used for generic type descriptions.

E. xsd:anyType must be used for generic type descriptions.

F. xsd:object must be used for generic type descriptions.

Answer: C,E

1Z0-862  test question

Most recent 1Z0-862 test questions:

Q94. What are two valid facts about WS-I? (Choose two.)

A. The I-Stack is a great development tool.

B. The WS-I promotes and supports generic protocols for the interoperable exchange of messages.

C. The WS-I governs languages and protocols such as SOAP, WSDL, and UDDI.

D. The WS-I specifies specific rules that address either weaknesses in component specifications or issues of how to combine the collected technology.

E. The WS-I has been a guiding force in creating StAX.

Answer: BD

Q95. Which two statements are true about the mapping of UDDI categoryBag and businessEntity elements in JAXR? (Choose two.)

A. The categoryBag and businessEntity are obsolete and NOT supported in JAXR 1.0.

B. The categoryBag is mapped to JAXR ServiceBinding, and businessEntity is mapped to a JAXR Service.

C. The categoryBag is mapped to JAXR Collection of OrganizationTypes, and businessEntity is mapped to a JAXR RegistryObject.

D. The categoryBag is mapped to JAXR Collection of Classifications, and businessEntity is mapped to JAXR Organization.

E. Both can be associated with the UDDI tModel, which can also be represented in the JAXR information model.

Answer: DE

Q96. A developer is migrating all of a company's JAX-RPC services into JAX-WS. Which two statements are true? (Choose two.)

A. JAX-WS is essentially JAX-RPC 2.0, and is backwards compatible with JAX-RPC services.

B. Deployment descriptors from JAX-RPC can be used under JAX-WS.

C. Deployment descriptors are no longer required.

D. javax.xml.ws.Service is a server-side API.

E. javax.xml.ws.Service is a client API.

F. sun-jaxws.xml is the standard Java EE deployment descriptor.

Answer: CE

1Z0-862  test question

Download 1Z0-862 ebook:

Q97. Which security specification can be used to allow single sign-on across multiple Web services?

A. SSL

B. XKMS

C. SAML

D. XACML

E. Federated PKI

Answer: C

Q98. A developer has to process many similar, but structurally different XML documents and has decided to use the JAXB binding compiler. Which three factors support this decision? (Choose three.)

A. It is used only at compile time and accepts an XML schema as an input.

B. It is used at run time and accepts an XML schema as an input.

C. It builds an in-memory content tree.

D. With JAXB, only event handlers need to be written to map XML content to Java classes.

E. It generates Java interfaces using standard XML data type mapping and runtime-specific implementations.

F. It generates Java interfaces using standard XML data type mapping, and developers must provide their implementations.

Answer: ACE

Q99. A developer must describe a message that contains multiple parts using non-primitive data types. Which two code fragments produce equivalent composite message structure definitions? (Choose two.)

A. <types>

<schema …. >

<complexType name="FOO" type="tns:FOOType"/>

<element name="FOOType">

</element >

<complexType name="BAR" type="tns:BARType"/>

<element name="BARType">

</element >

</schema>

</types>

<message name="FOO">

<part name="FOO" complexType="tns:FOO"/>

<part name="BAR" complexType="tns:BAR"/>

</message>

B. <types>

<schema …. >

<element name="FOO" type="tns:FOOType"/>

<complexType name="FOOType">

</complexType>

<element name="BAR" type="tns:BARType"/>

<complexType name="BARType">

</complexType>

</schema>

</types>

<message name="FOO">

<part name="FOO" element="tns:FOO"/>

<part name="BAR" element="tns:BAR"/>

</message>

C. <types>

<schema …. >

<complexType name="Composite">

<choice>

<element name="FOO" minOccurs="1" maxOccurs="1" type="tns:FOOType"/> <element name="BAR" minOccurs="0" maxOccurs="unbounded" type="tns:BARType"/>

</choice>

</complexType>

</schema>

</types>

<message name="FOO">

<part name="composite" type="Composite"/>

</message>

D. <types>

<schema …. >

<complexType name="Composite">

<choice>

<element name="FOO" minOccurs="1" maxOccurs="1" type="tns:FOOType"/> <element name="BAR" minOccurs="0" maxOccurs="unbounded" type="tns:BARType"/>

</choice>

</complexType>

</schema>

</types>

<message name="FOO">

<part name="composite" type="tns:Composite"/>

</message>

Answer: BD

Q100. A purchase order Web service is designed to be synchronous, request-response, and HTTP-based. The existing service processes the request immediately. Because of new business requirements, the service can take up to ten days to perform a credit check before processing the order. Which two design changes need to be made? (Choose two.)

A. The client needs to use dynamic proxies instead of stubs.

B. The client needs to develop and deploy a Web service to accept callbacks.

C. The service only needs to change the WSDL from rpc-literal to document-literal.

D. The client and the service need to establish a mechanism to correlate the messages.

E. Given delays of up to ten days, a polling strategy is more efficient than callback.

Answer: BD

About 1Z0-862 Information: 1Z0-862 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.