Update VMware 2V0-620 – An Overview 51 to 60

Best Quality of 2V0-620 free draindumps materials and practice exam for VMware certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-620 pdf dumps vce Materials. 100% PASS vSphere 6 Foundations Beta Exam exam Today!

2017 Mar 2V0-620 Study Guide Questions:

Q51. A vApp template recently added to a Content Library is not displayed. 

Which two actions could correct this problem? (Choose two.) 

A. Manually synchronize the library 

B. Select the Download all library content immediately option 

C. Select the Sync subscribed library option 

D. Manually download the vApp template 

Answer: A,B 

Q52. An administrator is performing an interactive installation of ESXi 6.x. 

Which three options are available for installation? (Choose three.) 

A. DVD 

B. USB 

C. PXE 

D. Scripted 

E. Auto Deploy 

Answer: A,B,C 

Q53. An administrator must determine an appropriate backup solution, given these conditions: . 50 of the virtual machines are in a resource pool named Finance. 

50 of the virtual machines are in a resource pool named QA. 

Which solution allows an administrator the ability to backup 100 virtual machines? 

A. Use Snapshot Manager on the vCenter Server to backup the virtual machines. 

B. Use the VMware Consolidated Backup (vcb) tool on the ESXi Host to backup the virtual machines. 

C. Use the VMware Data Recovery (VDR) Appliance on the vCenter Server to backup the virtual machines. 

D. Use the VMware Data Protection (VDP) Appliance on one of the ESXi Hosts to backup the virtual machines. 

Answer: D 

2V0-620  test questions

Most recent 2V0-620 practice test:

Q54. Which three actions can be executed when an alarm is triggered? (Choose three.) 

A. Send an email. 

B. Send an SNMP trap. 

C. Run a script or command. 

D. Run an Orchestrator workflow. 

E. Send a trigger to syslog. 

Answer: A,B,C 

Q55. Which three traffic types are available services options when configuring a vmkernel port? (Choose three.) 

A. Provisioning Traffic 

B. Virtual Volumes Traffic 

C. vSphere Replication NFC Traffic 

D. Virtual SAN Traffic 

E. FCoE Traffic 

Answer: A,C,D 

Q56. An administrator is performing a scripted installation of ESXi 6.x. 

In which three locations does the script need to be? (Choose three.) 

A. PXE Server 

B. HTTPS 

C. FTP 

D. NFS 

E. VVOLs Datastore 

Answer: B,C,D 

certleader.com

Approved 2V0-620 samples:

Q57. A vCenter Operations Manager 5.7 environment is upgraded to vRealize Operations. After the upgrade, the analytics services fail to start. 

Which three steps must be taken to resolve the problem? (Choose three.) 

A. Take the vRealize Operations cluster offline. 

B. Delete the activity persistence files. 

C. Bring the cluster back online. 

D. Remove any unresponsive nodes. 

E. Stop the CaSA service. 

Answer: A,B,C 

Q58. An administrator is installing a new network card in an ESXi 6.x host that is part of a vSphere cluster. When the host is placed into maintenance mode, the vSphere Web Client displays the progress bar at 2% for over 30 minutes. 

Which two are likely reasons for this occurrence? (Choose two.) 

A. Maintenance mode is unable to migrate all virtual machines from the host. 

B. There is a large number of virtual machines that must be migrated from the host. 

C. VMware High Availability is in the process of reconfiguring the cluster. 

D. Each virtual machine on the ESXi host must be reconfigured to recognize the new adapter. 

Answer: A,B 

Q59. What condition would prevent an administrator from creating a new VMFS3 datastore on 

an ESXi 6.x host using the vSphere Web Client? 

A. A VMFS3 datastore cannot be created on an ESXi 6.x host. 

B. The VMFS3 kernel module is not loaded. 

C. A VMFS3 datastore cannot be mounted on an ESXi 6.x host. 

D. VMFS3 datastores are not compatible with virtual machines created on an ESXi 6.x host. 

Answer: A 

Q60. An administrator has configured an alarm to be notified when a virtual machine meets two 

conditions: 

. high virtual CPU 

. high active memory consumption 

The alarm is malfunctioning and triggering when either condition is met instead of both. 

What can be done to correct the issue? 

A. Edit the alarm and select Trigger if ALL of the following conditions are satisfied. 

B. Edit the alarm and select Trigger if ANY of the following conditions are satisfied. 

C. Create two separate alarms, one for CPU and one for memory. 

D. Delete the existing alarm and create a new event based alarm. 

Answer: A 

About 2V0-620 Information: 2V0-620 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.