[Validated] 9L0-521 Apple exam answers 31-40 (Jun 2016)

Exam Code: 9L0-521 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: OS X Server Essentials 10.9 Exam
Certification Provider: Apple
Free Today! Guaranteed Training- Pass 9L0-521 Exam.

2016 Jun 9L0-521 Study Guide Questions:

Q31. What is the minimum amount of available disk space required on an OS X Mavericks computer in order to install and run OS X Server? 

A. 2 GB 

B. 4 GB 

C. 8 GB 

D. 10 GB 

Answer: D 

66. Using the Parental Controls preferences, which restriction can you impose on an account? 

A. Restrict the account to sending emails only to defined email addresses. 

B. Restrict the account to downloading only specified file types, such as text or audio files, from the Internet. 

C. Restrict the account to a defined set of the services available from the Sharing pane of System Preferences. D. Restrict the account to a defined amount of disk space for the home folder. 

Answer: A 

Q32. Which procedure will prevent guest users from seeing a specific shared folder that is hosted byOS X Server? 

A. In Server app, set the folder's permissions for Everyone Else to No Access. 

B. In Finder, click the folder, then choose Get Info from the File menu, and click the option, "Hidefrom Guest Users 

C. In Server app, enable the Hidden flag on the folder. 

D. In Finder, add a period to the beginning of the folder's name. 

Answer: A 

Q33. Which statement best describes a wiki provided by the Wiki service in OS X Server? 

A. A collaborative website that can be edited within a web browser B. A website that is configured to provide access to mail accounts 

C. A folder on a website, with permissions that restrict access to the files it contains 

D. A series of date-stamped and chronologically ordered entries on a website 

Answer: A 

9L0-521  question

Rebirth 9L0-521 free exam:

Q34. The SSL certificate on your OS X Server computer has expired. You add a new SSL certificate.When you look at the new certificate in Keychain Access, you see the message below.What is the MOST LIKELY cause? 

A. The intermediate certificate has not been installed in the server's system keychain. 

B. The new certificate is a self-signed certificate. 

C. The expired certificate is still in the server's system keychain. 

D. The certificate was pasted incorrectly when it was added using Server app. 

Answer: C 

Q35. When a user logs in, which task is NOT performed by the user's login window or launchd processes? 

A. Launch items in /Library/LaunchDaemons. 

B. Launch Dock and Finder. 

C. Launch Login Items specified in Users & Groups preferences. 

D. Configure input device and system settings according to System Preferences. 

Answer: A 

Q36. In OS X, Disk Utility can create file archives in which format? 

A. zip 

B. dmg 

C. gzip 

D. sitx 

Answer: B 

9L0-521  question

Precise 9L0-521 dumps:

Q37. Using Server app, you are configuring email alerts to be sent to an OS X Server system administrator. Which TWO of these server events can you set to trigger an alert? (Select 2) 

A. A user has exceeded his or her assigned disk quota for file sharing. 

B. New software updates are available for the server. 

C. An unsuccessful attempt was made to log in with the root account. 

D. A certificate has expired or is about to expire. 

E. The number of files on the server has exceeded a specified number. 

Answer: A,B 

Q38. For the Messages app to initiate a screen sharing session between two OS X computers, screen sharing must be enabled in the Sharing preferences on at least one of the two computers. 

A. True 

B. False 

Answer: B 

Q39. Which utility is on the OS X Recovery partition? 

A. Firmware Password Utility 

B. Boot Camp Assistant 

C. Activity Monitor 

D. Console 

Answer: A 

Q40. Which step is required in order to enable the management of OS X Server via Server app on a client Mac? 

A. On the client, open Server app, select the server, click Settings, and select "Allow remote loginusing SSH." 

B. On the client Mac, open the Sharing pane of System Preferences, and select Remote Management. 

C. On the server, open Server app, select the server, click Settings, and select "Allow remoteadministration using Server." 

D. On the server, open the Sharing pane of System Preferences, and select Remote Management. 

Answer: C 

About 9L0-521 Information: 9L0-521 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.