vcp5-dcv qa (81 to 90)

Act now and download your VMware VCP5-DCV test today! Do not waste time for the worthless VMware VCP5-DCV tutorials. Download Up to date VMware VMware Certified Professional 5 – Data Center Virtualization (VCP5-DCV) Exam exam with real questions and answers and begin to learn VMware VCP5-DCV with a classic professional.

2016 Jul VCP5-DCV Study Guide Questions:

Q81. At which two levels can blocking policies be applied on a vNetwork Distributed Switch? (Choose two.) 

A. Virtual Adapter 

B. dvUplink 

C. dvPort Group 

D. Physical Adapter 

Answer: BC 

Q82. Click the Exhibit button. 

An administrator is creating a vApp for a multi-tiered web application. The vApp has been configured as shown in the exhibit. Testing of the vApp indicates that attempts to communicate with the web server on Dev_Web_01 fail. The developer wants to be sure the database server OS is completely started before the other servers power on. The developer also wants to minimize recovery time. 

What changes to the vApp configuration will correct the issues? 

A. Move the Dev_Web_01 virtual machine to Group 3 and increase the time value 

B. Move the Dev_App_01 virtual machine to Group 1 and increase the time value 

C. Move the Dev_Web_01 virtual machine to Group 3, decrease the time value and check VMware Tools are ready 

D. Move the Dev_Web_01 virtual machine to Group 3, increase the time value and check VMware Tools are ready 

Answer: D 

Q83. When would an administrator configure the Explicit Failover option for a portgroup created on a virtual switch with multiple uplinks? 

A. To manually configure load balancing for the portgroup 

B. To share uplinks between vSwitches 

C. When configuring iSCSI Software Initiator multipathing 

D. If the physical switch does not support etherchannel or 802.3ad 

Answer: C 

VCP5-DCV  exam guide

Replace vmware vcp5-dcv study:

Q84. What are two valid use cases for vCenter Server Linked Mode? (Choose two.) 

A. An administrator wants to migrate running virtual machines between vCenter Server instances. 

B. An administrator wants to increase the vRAM entitlement pool. 

C. An administrator wants to manage a virtual server environment and a View environment from the same pane of glass. 

D. An administrator wants to search all inventory objects across multiple vCenter Server Virtual Appliance (vCSA) instances from one vSphere Client 

Answer: BC 

Q85. A mid-size company with a vSphere 5 cluster wants to enable their helpdesk staff to be able to acknowledge alarms on the hosts. Currently the group "HelpDesk" has the Read-only role assigned to the Cluster object. Which action should the administrator perform? 

A. Enable Propagate to Child Objects on the current permission. 

B. Move the current permission to the Datacenter object. 

C. Add the Alarms – Acknowledge Alarm privilege to the current role and enable "Propagate to Child Objects" 

D. Clone the role, add the Alarms – Acknowledge Alarm privilege, replace the current role. 

Answer: D 

Q86. An administrator is creating a virtual machine that will be running Windows 2008 Enterprise (64-bit). The application to be installed in the virtual machine requires eight vCPUs to run effectively. During installation, the only available options are one, two, three, or four vCPUs. 

What condition explains the available vCPU selections? 

A. The virtual machine hardware version is 8. 

B. The guest operating system for the virtual machine is 64-bit. 

C. The ESXi host has two non hyperthreaded dual-core CPUs. 

D. The ESXi host has two hyperthreaded dual-core CPUs. 

Answer: C 

VCP5-DCV  exam guide

Simulation vcp5-dcv exam cost:

Q87. Which settings are required for virtual machine guest tagging for VLAN 100 in a vSphere 5.x environment? 

A. Port Group configured for VLAN 100, physical switch configured as a VLAN trunk 

B. Port Group configured for VLAN 4095, physical switch configured as a VLAN trunk 

C. Port Group configured for VLAN 100, physical switch configured for VLAN 100 

D. Port Group configured for VLAN 4095, physical switch configured for VLAN 100 

Answer: B 

Q88. Which feature allows a running virtual machine to be moved from one ESXi host to another without interruption? 

A. Storage VMotion 

B. HA 

C. Cold Migration 

D. VMotion 

Answer: D 

Q89. What is the recommended maximum memory value that is displayed when configuring a virtual machine based upon? 

A. The amount of memory in the ESXi host 

B. The threshold needed for the ESXi host to satisfy a reservation value 

C. The maximum value the guest operating system supports 

D. The maximum recommended by the OS manufacturer. 

Answer: A 

Q90. An administrator wants to reduce the amount of memory overhead required by a virtual machine. 

What two options below could be used to accomplish that task? (Choose two.) 

A. Reduce the amount of memory configured for the VM. 

B. Reduce the memory reservation for the VM. 

C. Reduce the memory shares for the VM. 

D. Reduce the number of vCPUs VM. 

Answer: AD 

About VCP5-DCV Information: VCP5-DCV Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.