[Vivid] 1Z0-869 Oracle sample question 1-10 (Aug 2016)

Proper study guides for Regenerate Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam certified begins with Oracle 1Z0-869 preparation products which designed to deliver the High quality 1Z0-869 questions by making you pass the 1Z0-869 test at your first time. Try the free 1Z0-869 demo right now.

2016 Aug 1Z0-869 Study Guide Questions:

Q1. – (Topic 1) 

During a MIDlet suite installation, a JTWI-compliant device performs the following actions: 

downloads and installs the JAD file downloads the JAR file fails to install the MIDlet suite 

What is the correct behavior? 

A. The device must save the JAD file for future downloads of the same MIDlet suite. 

B. The device must save the JAD and the JAR file for future upgrading. 

C. The device must free the space allocated for that MIDlet suite. 

D. The device must log the failure in persistent storage. 

Answer: C 

Q2. – (Topic 3) 

Which two are true? (Choose two.) 

A. WMA provides a set of APIs for multimedia content handling. 

B. The J2SE specification extends the MIDP specification. 

C. The goal of the CLDC is to guarantee portability and interoperability between various types of resource-constrained devices. 

D. MIDP 2.0 is a set of APIs that runs on top of the CLDC. 

Answer: C,D 

Q3. – (Topic 3) 

Which two are true about the javax.wireless.messaging.MessageConnection interface? (Choose two.) 

A. Threads that are waiting to receive messages must be blocking threads. 

B. This interface is intended for all wireless messaging protocols. 

C. When creating a client mode message, a string that identifies an endpoint on the local host should be passed to Connector.open(). 

D. It provides methods to create Connector objects. 

E. An application can have both client and server mode MessageConnection instances open simultaneously. 

Answer: B,E 

1Z0-869  study guide

Up to the minute 1Z0-869 exam question:

Q4. – (Topic 2) 

Given a class named MyCanvas, which three CANNOT be used if MyCanvas is a direct subclass of Canvas? (Choose three.) 

A. Sprite s = new Sprite(anImage, 20,20); 

B. gameAction = getGameAction(keyCode) { } 

C. isDoubleBuffered(); 

D. public MyCanvas(boolean t) { 

super(true); 

E. keyStates = getKeyStates(); 

if ((keyStates & LEFT_PRESSED) != 0) { } 

F. flushGraphics(); 

Answer: D,E,F 

Q5. – (Topic 2) 

Which two are provided through a WMA 1.1 Message interface? (Choose two.) 

A. address 

B. timestamp 

C. data 

D. header 

Answer: A,B 

Q6. – (Topic 3) 

A JTWI application sends a text message using the code: 

message.setPayloadText("hello world!"); 

conn.send(message); 

What exception will this code throw if a timeout occurs while trying to send the message? 

A. java.lang.NullPointerException 

B. java.io.EOFException 

C. java.io.InterruptedIOException 

D. java.lang.SecurityException 

Answer: C 

1Z0-869  study guide

Accurate 1Z0-869 free demo:

Q7. – (Topic 1) 

A MIDP 2.0 compliant device creates an HTTP connection to a server that supports HTTP 

1.1. Which is true? 

A. There is no such thing as a 1.1 version of HTTP. 

B. The device definitely does NOT support HTTP 1.1. 

C. The device may or may NOT support HTTP 1.1. 

D. The device definitely supports HTTP 1.1. 

Answer: D 

Q8. – (Topic 2) 

Given two options to synthesize tones: 

Manager.playTone(); And: 

5. //… 

11.

 Player p = Manager.createPlayer(Manager.TONE_DEVICE_LOCATOR); 

12.

 p.realize(); 

13.

 ToneControl c = (ToneControl)p.getControl("ToneControl"); 

14.

 c.setSequence(sequence); 

15.

 p.start(); 

Which is true? 

A. Manager.TONE_DEVICE_LOCATOR is not a valid field. 

B. The second option lets developers set playback tempo. 

C. Both options have the same result. 

D. The second option lets developers set playback pitch. 

Answer: B 

Q9. – (Topic 2) 

Given the MIDlet code: 

11. try { 

12.Class socketClass = Class.forName("java.net.Socket"); 

13.Object socket = socketClass.newInstance(); 

14.

 } catch (ClassNotFoundException x) { 

15.

 } catch (InstantiationException y) { 

16.

 } catch (IllegalAccessException z) { 

17.

 } 

Which is true? 

A. It will compile, but results in a ClassNotFoundException. 

B. It will not compile. Class.forName() is not supported by CLDC. 

C. It will not compile. ClassNotFoundException and IllegalAccessException are not supported by CLDC. 

D. It will compile, but results in an InstantiationException. 

Answer: A 

Q10. – (Topic 2) 

Click the Exhibit button. 

Which two are true? (Choose two.) 

A. In class A, no new events will be delivered to the application until after the commandAction() method completes. 

B. In class B, no new events will be delivered to the application until after the commandAction() method completes. 

C. The commandAction() method code in class B is compliant with the event-handling approach recommended in the MIDP 2.0 specification. 

D. The event-handling in class A will NOT print done with action until after the run() method has completed. 

E. The commandAction() method code in class A is NOT guaranteed to be portable across all MIDP 2.0-compliant devices. 

F. The event-handling mechanism in class A allows multiple command events to be delivered to the application in parallel. 

Answer: A,B 

About 1Z0-869 Information: 1Z0-869 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.