What Does 1Z0-412 practice exam Mean?

Want to know {brand} 1Z0-412 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Eloqua and Oracle Content Marketing Cloud Service 2013 Implementation Essentials certification experience? Study Download Oracle 1Z0-412 answers to Latest 1Z0-412 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-412 (Oracle Eloqua and Oracle Content Marketing Cloud Service 2013 Implementation Essentials) test on your first attempt.

2016 Oct 1Z0-412 Study Guide Questions:

Q31. Which statement describes how a custom object record links to contacts? 

A. A custom object record can be linked to multiple contact records by using any unique identifier. 

B. A custom object record can be linked to a single contact only by using the email address. 

C. A custom object record can be linked to multiple contact records only by using the email address. 

D. A custom object record can be linked to a single contact record by using any unique identifier. 

Answer: D 

Q32. What is recommended action in the first stepof the Contact Level Security program? 

A. Update source records with Program Step Ownership. 

B. Assign Contact Security Labels. 

C. Run Match Rule 

D. Remove Contact Security Labels. 

Answer: D 

Explanation: initial step in the program that removes all contacts labels, 

Reference: 

http://www.alp100.com/what-is-eloqua-contact-level-security-7-steps-for-success/#sthash.ClYG79D6.dpuf 

Q33. You configure auto syncs Closed-Loop Reporting.In what order should they run? 

A. Get Opportunities Get Opportunities and Link to Contacts Get Contacts 

B. Get Opportunities and Link to Contacts Get Contacts Get Opportunities 

C. Get Contacts Get Opportunities and Link to Contacts Get Opportunities 

D. Get Contacts Get Opportunities Get Opportunities and Link to Contacts 

E. Order does not matter as long asdata priority is set correctly 

Answer: C 

1Z0-412  practice exam

Improved 1Z0-412 exam topics:

Q34. You are configuring subscriptionmanagement and your client hasselectedthe SubscriptionManagement page option. 

Your client wants the email groupslisted in this order: 

Weekly Newsletter 

Monthly Newsletter 

Events 

Product Updates 

How would you configure this? 

A. Create the email groups in the order listed. The email groups are displayed on the Subscription Management page based on Created Date/Time. 

B. Edit "Name of the Email Group As It Appears to Contacts." The email groups are displayed on the Subscription Management page in alphanumeric order of this value. 

C. Edit email group "Name." The email groups are displayed on the Subscription Management page in alphanumeric order of this value. 

D. Modify the html code on the Edit Subscription Management screen to display the email groups in the correct order. 

Answer: C 

Q35. A client would like towrite a Status of “Not Started”for all fromsubmit activitiesthat Eloqua writes CRM.What would you do? 

A. Nothing. Activity field values cannot be modified. 

B. Contact Eloqua Product Support to have this changed on the back end. 

C. Add an update rule to Program Builder to populate Status before the Integration Events fire. 

D. Edit external calls to change the value from "Completed" to "Not Started" and document this on the Activities tab of the client's field mapping spreadsheet. 

Answer: D 

Explanation: Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E18727_01/doc.121/e13581/T181945T327430.htm 

Q36. You are a customer Administrator. Youcreate a new campaign and want to restrictwho is able to edit,delete, and activate the campaign. What do you do after saving the campaign? 

A. From the campaign, edit access from the "Settings" menu option. 

B. From the campaign, edit access from the "Permissions" menu option. 

C. From the Setup > Users area, edit access to Asset Creation in Security Group Overview. 

D. By default, only the creator of the asset has full access and no further action is required. 

Answer: C 

Explanation: Reference: 

https://docs.oracle.com/cloud/latest/marketingcs_gs/OMCAA/Help/SecurityGroups/Tasks/C onfiguringAssetCreationSettings.htm 

certleader.com

High quality 1Z0-412 guidance:

Q37. You are a member of two Custom Security Groups. One groupallows you to delete contacts,whereas theother does not. 

What happens when you try to delete a contact? 

A. You are prompted with an error message stating that you do not have access to delete contacts. 

B. You are asked to contact an administrator to delete the contact. 

C. You are able to delete the contact and remain a member of both Custom Security Groups. 

D. You are able to delete the contact and are removed from the Custom Security Group that does not allow contact deletion. 

Answer: B,C 

Q38. In the CRM Update program,how does Eloquaknow whetherto create a new lead or updateand existing lead? 

A. Decision rule evaluates whether there is a value in the CRM Lead ID Contact field. 

B. An action step runs an update rule with a lookup table against a list of all CRM Leads. 

C. A Cloud Connector action step checks CRM in real time to see if thereis a matching record. 

D. A decision rule evaluates whether the Eloqua contact is In the CRM Leads contact group or shared list. 

Answer: D 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/community/topliners/do-it/blog/2012/09/03/effectively-removing-records-from-eloqua 

Q39. When you create Eloqua Contact fields as indicators for Contact Security Labels, why are standardized picklists important? 

A. They provide exact values for the decision rules to match against. 

B. They make it easier to copy the fields. 

C. Program Builder decision rules do not evaluate open text fields. 

D. They are easier to filter on. 

Answer: D 

Q40. Refer to the Exhibit. 

If a CRM Lead or Contact does not exist at the time program step 02 runs, what happens? 

A. The external call re-runs three times. 

B. The external call fails and the program is disabled. 

C. The external call fails and the Eloqua contact moves on in the program. 

D. The external call fails and the Eloqua contact remains in step 02. 

Answer: B 

About 1Z0-412 Information: 1Z0-412 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.