What Does 1Z0-546 practice Mean?

Proper study guides for Up to date Oracle StorageTek Tape Libraries Essentials certified begins with Oracle 1Z0-546 preparation products which designed to deliver the Realistic 1Z0-546 questions by making you pass the 1Z0-546 test at your first time. Try the free 1Z0-546 demo right now.

2016 Oct 1Z0-546 Study Guide Questions:

Q21. Using ACSLS, how would you delete a tape pool? 

A. Set scr off and delete the pool 

B. Remove all data tapes and delete the pool 

C. Delete pool 0 and all empty pools will delete automatically 

D. Remove all volumes from the pool and then delete it 

Answer: A 

Explanation: Use the delete pool command to delete empty scratch pools. If a pool contains scratch cartridges, you must reassign these cartridges to another pool before deleting the first pool. If a scratch cartridge is mounted, it becomes a data cartridge but remains in its scratch pool. Use the set scratch off command to reassign the data cartridge to the common pool. 

Reference: StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software , delete pool 

Q22. Which action is not likely to improve the performance of the SL3000? 

A. Implementing dual robots will usually give the biggest performance increase. 

B. Configure your SL3000 as symmetrically as possible. 

C. At dismount, always place the cartridge back in the storage cell it was moved from. 

D. If you do not have a large number of drives, place them in alternating columns where possible 

E. Try to place frequently used cartridges near the drives. 

Answer: D 

Explanation: 

Reference: StorageTek SL3000 Modular Library System, User’s Guide 

Q23. In what manner should libraries be added to SL8500 for nondisruptive growth of a library complex? 

A. from left to tight, when facing the front doors 

B. from right to left, when facing the front doors 

C. from either side, It does not matter 

D. only from the left 

Answer: B 

Explanation: Adding SL8500 Libraries to theLeft 

When you add libraries to the left of an existing library complex, you can dynamically upgrade the configuration of the software (ACSLS or HSC). This upgrade must be done to configure the LSMs, panels, cells, and tape drives in the new libraries. 

Note: Capacity for the SL8500 uses Capacity on Demand and RealTime Growth to allow you to instantly increase and activate capacity without disruption. 

Reference; StorageTek SL8500 Modular Library System, Best Practises,Adding SL8500 Libraries to theLeft 

1Z0-546  exam prep

Down to date 1Z0-546 study guide:

Q24. Which connectivity option is available only in an SL8500 library complex? 

A. single TCP/IP connectivity 

B. dual TCP/IP connectivity 

C. multi TCP/IP connectivity 

Answer: B 

Explanation: The SL8500 library uses TCP/IP protocol over an Ethernet physical interface to manage and communicate with the library. This interface enables both enterprise-level (HSC) and open system platforms (ACSLS) to connect to and communicate with the SL8500. 

There are two separate Ethernet connections on the HBC card for host to library communications—Ports 2A and 2B. 

* Port 2A provides the Dual TCP/IP host connection—this is an optional feature for SL8500 libraries.. 

* Port 2B provides the primary connection for host communications—this is the standard connection for SL8500 libraries. 

Reference: StorageTek StreamLine SL8500, modular library system, Host Interfaces 

Q25. Why would you use the db_export utility in a High Availability environment? 

A. To send the database to another server 

B. To upgrade to a new ACSLS version with a different database structure 

C. To save the file as a system backup 

D. To permit reformatting of the disk 

Answer: B 

Explanation: Thedb_export.shutility exports the ACSLS database table data and ACSLS control files in preparation for an upgrade installation or a reinstallation of ACSLS. 

Reference: StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software 

Q26. What command would provide the pool count of scratch volumes? 

A. qu pool all 

B. qu scr all 

C. run volrpt and grep “pool” 

D. def pool all 

Answer: C 

Explanation: The volrpt utility creates a volume report. 

Use the volrpt utility to create a report of library cartridges, including their physical location, history, attributes, and use. You can also use volrpt to verify the database after you restore it. You can use the-a,-l, or-voptions to specify the ACSs, LSMs, or cartridges for the report. If you do not specify any of these options,volrptreports on all volumes. 

Reference: StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software, volrpt 

certleader.com

Exact 1Z0-546 testing software:

Q27. Which three scenarios would be more optimal for logical partitioning than physical partitioning? 

A. Customer would like to partition an SL8500 complex into smaller partitions. 

B. Customer would like to partition an SL8500 or an SL3000 into more partitions than physical partitioning allows. 

C. Customer would like to partition an SL3000 into two partitions, one for mainframe and one for open systems. 

D. Customer would prefer multiple partitions to be controlled by VOLSER than physical address. 

Answer: C 

Explanation: 

Q28. The System Detail SLC screen displays health indicators for which four devices in an SL3000? 

A. Rotational and AFM CAPs 

B. Drives 

C. Media 

D. Power supplies 

E. Robot(s) 

Answer: A,B,D,E 

Explanation: The SL Console screen displays health indicators for each of the following devices: *Library 

* Rotational and AEM CAPs (A) 

* Drives (B) 

* Power supplies (D) 

* Robot(s) (E) 

* AEM safety doors 

Please reference the figure below. 

FIGURE 6-1 SL Console Health Status Indicators Reference: StorageTek SL3000 Modular Library System, User’s Guide , Library and Device Status 

Q29. What is the procedure to restore ACSLS files and database to a prior time and date? 

A. Log in as “root”, stop both ACSLS and the database, issue the “bdb.acsss –f ” command, and then select option # 1 

B. Log in as “acsss”, stop both ACSLS and the database, enter a “rdb.acsss”, and then select option # 2 

C. Log in as “acsss”, idle ACSLS, stop ACSLS, and then issue “rdb.acsss” 

D. Log in as “acsss”, stop the database, enter an “db_command restore”, and then select option # 

Answer: B 

Explanation: In this procedure you restore the database to the most recent backup created on the local disk by automatic backups. ACSLS control files are also restored. 

To restore a corrupted or lost database to the most recent backup: 

1. Log in asacsss. 

2. From the cmd_proc window, idle ACSLS: 

idle 

3. Shut down ACSLS: 

kill.acsss 

4. Shut down the database: 

db_command stop 

5. Enter the following command: 

rdb.acsss 

6. Select option 1: (we should use option 2, see note below) 

1. Restore from a current local disk backup 

7. To start ACSLS, enter the following command: 

rc.acsss 

Note: 

rdb.acsss Menu Options 

Please enter the number followed by Return for your choice from the following menu. 

Press? followed by the Return key for help. 

1: Restore from a current local disk backup 

2: Restore from a previous tape or file backup 

3: Restore database only (do not include ACSLS control files) 

4: Restore only ACSLS non-database control files 

E: Exit 

Reference: StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software 

Q30. What steps would you use to clear all tapes out of an LSM panel? 

A. Run a “query vol all” and then issue a “move vol range” for all the volumes in that panel 

B. Run a “query vol all” and then issue an individual “move” for each of the volumes in that panel. 

C. Issue a “freeze” command then remove all the volumes manually. 

D. Manually remove all the volumes and do a “db_command bkup” to update the database. 

Answer: A 

Explanation: 

Note: 

Thequery volumecommand displays the location of a cartridge. 

Options 

vol_id| all 

specifies the volume to query orallfor all volumes. 

To display all volumes in the library: 

q volume all 

Note2: moving.sh -f vol_list_file -t lsm_id… 

Where: 

. -f vol_list_file 

The file containing the list of volumes to be moved. 

Reference; StorageTek ACSLS, Automated Cartridge System Library Software , Moving Cartridges Before Changing or Removing Panels 

About 1Z0-546 Information: 1Z0-546 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.