What Improve 200-125 Is?

It is impossible to pass Cisco 200-125 exam without any help in the short term. Come to {brand} soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-125 practice questions. You will get a surprising result by our Up to the minute CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

2016 Sep 200-125 Study Guide Questions:

Q41. – (Topic 4) 

What are two benefits of using a single OSPF area network design? (Choose two.) 

A. It is less CPU intensive for routers in the single area. 

B. It reduces the types of LSAs that are generated. 

C. It removes the need for virtual links. 

D. It increases LSA response times. 

E. It reduces the number of required OSPF neighbor adjacencies. 

Answer: B,C 

Q42. – (Topic 3) 

What will happen if a private IP address is assigned to a public interface connected to an ISP? 

A. Addresses in a private range will be not be routed on the Internet backbone. 

B. Only the ISP router will have the capability to access the public network. 

C. The NAT process will be used to translate this address to a valid IP address. 

D. A conflict of IP addresses happens, because other public routers can use the same range. 

Answer: A 

Q43. – (Topic 2) 

VLAN 3 is not yet configured on your switch. What happens if you set the switchport access vlan 3 command in interface configuration mode? 

A. The command is rejected. 

B. The port turns amber. 

C. The command is accepted and the respective VLAN is added to vlan.dat. 

D. The command is accepted and you must configure the VLAN manually. 

Answer: C 

200-125  question

Most up-to-date 200-125 practice exam:

Q44. – (Topic 7) 

Scenario: 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R4 in the Branchl office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a Layer 2 issue; an encapsulation mismatch on serial links. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. The R3 router ID is configured on R4. 

Answer: A 

Q45. – (Topic 9) 

Which two statements about the tunnel mode ipv6ip command are true? (Choose two.) 

A. It enables the transmission of IPv6 packets within the configured tunnel. 

B. It specifies IPv4 as the encapsulation protocol. 

C. It specifies IPv6 as the encapsulation protocol. 

D. It specifies IPv6 as the transport protocol. 

E. It specifies that the tunnel is a Teredo tunnel. 

Answer: A,B 

Q46. – (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which two statements are true of the interfaces on Switch1? (Choose two.) 

A. Multiple devices are connected directly to FastEthernet0/1. 

B. A hub is connected directly to FastEthernet0/5. 

C. FastEthernet0/1 is connected to a host with multiple network interface cards. 

D. FastEthernet0/5 has statically assigned MAC addresses. 

E. FastEthernet0/1 is configured as a trunk link. 

F. Interface FastEthernet0/2 has been disabled. 

Answer: B,E 

certleader.com

Real 200-125 rapidshare:

Q47. – (Topic 7) 

Which protocol can cause overload on a CPU of a managed device? 

A. Netflow 

B. WCCP 

C. IP SLA 

D. SNMP 

Answer: D 

Q48. – (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

The two connected ports on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.) 

A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports. 

B. Ensure that cables A and B are straight-through cables. 

C. Ensure cable A is plugged into a trunk port. 

D. Ensure the switch has power. 

E. Reboot all of the devices. 

F. Reseat all cables. 

Answer: B,D,F 

Q49. – (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The technician wants to upload a new IOS in the router while keeping the existing IOS. What is the maximum size of an IOS file that could be loaded if the original IOS is also kept in flash? 

A. 3 MB 

B. 4 MB 

C. 5 MB 

D. 7 MB 

E. 8 MB 

Answer: B 

Q50. – (Topic 9) 

If the primary root bridge experiences a power loss, which switch takes over? 

A. switch 0004.9A1A.C182 

B. switch 00E0.F90B.6BE3 

C. switch 00E0.F726.3DC6 

D. switch 0040.0BC0.90C5 

Answer: A 

About 200-125 Information: 200-125 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.