What Most up-to-date 1Z0-869 Is?

Proper study guides for Updated Oracle Java Mobile Edition 1 Mobile Application Developer Certified Professional Exam certified begins with Oracle 1Z0-869 preparation products which designed to deliver the Pinpoint 1Z0-869 questions by making you pass the 1Z0-869 test at your first time. Try the free 1Z0-869 demo right now.

2016 Sep 1Z0-869 Study Guide Questions:

Q221. – (Topic 3) 

Given: a JAR containing a MIDlet named TesterMIDlet a JAD with this content: 

CertificationExam: Sun Certified Mobile Application DeveloperMIDlet-1: TesterMIDlet, , certification.TesterMIDlet MIDlet-Jar-Size: 2038 MIDlet-Jar-URL: Certification.jar MIDlet-Name: Certification MIDlet-Vendor: A Testing Company MIDlet-Version: 1.0 MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0 MicroEdition-Profile: MIDP-2.0 

This MIDlet needs to get the property with the key CertificationExam defined in the JAD. This needs to be assigned to a String ExamName from within the MIDlet.startApp() method. 

What is the correct way to accomplish this? 

A. String ExamName = System.getProperty("CertificationExam"); 

B. String ExamName = System.getProperty("MIDlet-CertificationExam"); 

C. String ExamName = this.getAppProperty("CertificationExam"); 

D. String ExamName = this.getAppProperty("MIDlet-CertificationExam"); 

Answer: C 

Q222. – (Topic 3) 

Given: 

12.

 canvas.repaint(x1,y1,wd,ht); 

13.

 canvas.repaint(x2,y2,wd,ht); 

14.

 canvas.serviceRepaints(); Which two are true? (Choose two.) 

A. serviceRepaints() blocks waiting for paint() to return. 

B. paint() is called three times, once for each repaint() and once for serviceRepaints(). 

C. paint() is always called twice, once for each repaint() request. 

D. If the two regions specified in repaint() overlap, repaint() may attempt to paint the union of the two areas. 

Answer: A,D 

Q223. – (Topic 3) 

Which is false about untrusted MIDlet suites? 

A. An untrusted MIDlet suite does not request permissions explicitly in the JAR manifest or the application descriptor. 

B. Untrusted MIDlet suites may access protected APIs or functions if given explicit user permission. 

C. JTWI devices must treat all MIDP 2.0 suites as trusted. 

D. JTWI devices must treat all MIDP 1.0 suites as untrusted. 

Answer: C 

1Z0-869  exam fees

Rebirth 1Z0-869 exam answers:

Q224. – (Topic 1) 

Which is true when using multiple threads to access a record store? 

A. You must coordinate access to a record store to prevent data corruption. 

B. The implementation coordinates access, ensuring that record stores will NOT be corrupted. 

C. You CANNOT access a record store with multiple threads. 

D. You must lock a record store prior to access. 

Answer: A 

Q225. – (Topic 3) 

Click the Exhibit button. 

Given: 

The MIDlet is executed. 

The MIDlet is paused and resumed two times. 

What is the result? 

A. c: 1 

B. An exception is thrown at runtime. 

C. c: 2 

D. c: 3 

E. c: 0 

Answer: D 

Q226. – (Topic 2) 

Given a MIDP 2.0 device supports alpha blending, a MIDlet needs to render semi-transparent images of size 10×10 pixels. However, these images need to be generated at runtime. That is, they CANNOT be loaded as PNGs. What is the correct way to create a 10×10, red, semi-transparent image, using only the MIDP 2.0 API? 

A. use createImage() to create a mutable Image; first fill it with white pixels, then fill it with red pixels 

B. This is not possible. An Image with semi-transparency CANNOT be created at runtime. 

C. use createImage() to create a mutable Image, then fill it with red pixels 

D. use createRGBImage() to create an immutable Image from ARGB data with the desired values 

Answer: D 

certleader.com

Simulation 1Z0-869 Q&A:

Q227. – (Topic 3) 

Which two are true regarding a device that implements JTWI? (Choose two.) 

A. The device must implement at least the lowest version of the API as identified by the JTWI specification. 

B. The device may implement a higher version of the API as identified by the JTWI specification. 

C. The device must implement the highest version of the API as identified by the JTWI specification. 

D. The device is NOT required to implement all of the MIDP 2.0 API as identified by the MIDP 2.0 specification. 

Answer: A,B 

Q228. – (Topic 1) 

Given: 

Layer heroShip = aLayerManager.getLayerAt(0); 

Which is true? 

A. An ArrayIndexOutOfBoundsException is thrown. 

B. The getLayerAt() is not a valid method of the LayerManager class. 

C. An IllegalArgumentException is thrown. 

D. The heroShip is assigned to the Layer object located at index 0. 

Answer: D 

Q229. – (Topic 2) 

Which exception is generated if a user rejects permission to any restricted resource? 

A. ConnectionNotFoundException 

B. IllegalAccessException 

C. SecurityException 

D. CertificateException 

Answer: C 

Q230. – (Topic 3) 

A MIDlet suite has the application descriptor fragment: MIDlet-1: E-mail, email.png, com.example.EmailMIDlet The MIDlet suite has the necessary permissions to use the PushRegistry. What line does the application descriptor need to register the MIDlet suite for socket push connections on port 79? 

A. MIDlet-Push-1: socket://:79, E-mail, * 

B. MIDlet-Push-1: socket://:79, MIDlet-1, * 

C. MIDlet-Push-1: socket://:79, EmailMIDlet, * 

D. MIDlet-Push-1: socket://:79, com.example.EmailMIDlet, * 

Answer: D 

About 1Z0-869 Information: 1Z0-869 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.