What Most up-to-date 600-504 Is?

Proper study guides for Updated Cisco Implementing Cisco Network Programmability certified begins with Cisco 600-504 preparation products which designed to deliver the Pinpoint 600-504 questions by making you pass the 600-504 test at your first time. Try the free 600-504 demo right now.

2016 Dec 600-504 Study Guide Questions:

Q21. Which command displays the APIs used during the execution of a onePK application? 

A. show onep status 

B. show onep statistics session all 

C. show onep history session all 

D. show virtual-service 

E. debug virtual-service events 

Answer: C 

Q22. When troubleshooting a performance problem in an application, which storage metric is the most relevant to application performance? 

A. disk rotations per minute 

B. VMFS oversubscription 

C. available storage 

D. disk latency 

E. encryption method 

F. world wide port name 

Answer: D 

Q23. Which two statements about RFC6020 are true? (Choose two.) 

A. YANG is a data modeling language. 

B. YANG is a protocol to configure network devices. 

C. YANG is used by OF-CONFIG. 

D. YANG is used by BGP-LS. 

E. YANG is an object-oriented programming language. 

Answer: A,C 

600-504  exam fees

Rebirth 600-504 exam answers:

Q24. Refer to the exhibit 

When you install a new onePK application written in Python to the Linux PC and run it, you see this error.Which two options are possible causes of this problem? (Choose two.) 

A. No onePK python SDK exists. 

B. policyservice is not a valid package name of onePK. 

C. PYTHONPATH does not include the path to onePK python SDK. 

D. The installed SDK version does not match the Cisco IOS onePK version that is running on the target network device. 

Answer: A,C 

Q25. Refer to the exhibit 

Based on the output, which action does the switch take for traffic coming into port 1 that is destined for IP address 10.10.10.10? 

A. Output to all ports because the MAC address is not known. 

B. Punt to the controller. 

C. Output to port 3. 

D. Drop the traffic. 

Answer: C 

Q26. A specific application OVA file states the following requirements. four virtual CPUs, 12 GB DRAM, 300 GB HDD, and 400 MB/s Disk I/O. 

Which two physical components satisfy the requirements if the host server only had this virtual guest installed? (Choose two.) 

A. 8-core x64 processor 

B. 500 GB SATA 3 7K RPM HDD 

C. 400 GB SAN LUN via 10GE/FCoE 

D. dual 240-pin 4 GB DDR3 SDRAM modules 

E. Ultra-320 SCSI adaptor 

Answer: A,C 

certleader.com

Simulation 600-504 Q&A:

Q27. Which two statements about OpenDaylight Controller clustering are true? (Choose two.) 

A. The cluster has multiple supernodes. 

B. The maximum number of nodes in the cluster is three. 

C. REST API requests should be reach supernodes. 

D. OpenFlow 1.3 enable switches to connect multiple controllers. 

E. Clustering is supported only in commercial versions of OpenDaylight. 

Answer: A,D 

Q28. Which three options are examples of protocols, frameworks, or architectures that provide APIs? (Choose three.) 

A. OSPF 

B. OSGi 

C. OpFlex 

D. RADIUS 

E. REST 

F. RSVP 

Answer: B,C,E 

Q29. Which three options are examples of open source licenses? (Choose three.) 

A. MIT 

B. Creative Commons 

C. Free For All 

D. General Public License 

E. Apache 

F. libgif 

Answer: A,B,E 

Q30. Which programming language is used to develop Chef recipes? 

A. JSON 

B. Puppet 

C. XML 

D. HTML 

E. Ruby 

Answer: E 

About 600-504 Information: 600-504 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.