What tells you about dumps 200-120

Act now and download your Cisco 200-120 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-120 tutorials. Download Latest Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-120 with a classic professional.

2016 Dec 200-120 Study Guide Questions:

Q241. – (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

A network administrator attempts to ping Host2 from Host1 and receives the results that are shown. What is the problem? 

A. The link between Host1 and Switch1 is down. 

B. TCP/IP is not functioning on Host1 

C. The link between Router1 and Router2 is down. 

D. The default gateway on Host1 is incorrect. 

E. Interface Fa0/0 on Router1 is shutdown. 

F. The link between Switch1 and Router1 is down. 

Answer: C 

Q242. – (Topic 9) 

Which three statements about link-state routing are true? (Choose three.) 

A. Routes are updated when a change in topology occurs. 

B. Updates are sent to a multicast address by default. 

C. OSPF is a link-state protocol. 

D. Updates are sent to a broadcast address. 

E. RIP is a link-state protocol. 

F. It uses split horizon. 

Answer: A,B,C 

Q243. – (Topic 2) 

Which two benefits are provided by creating VLANs? (Choose two.) 

A. added security 

B. dedicated bandwidth 

C. provides segmentation 

D. allows switches to route traffic between subinterfaces 

E. contains collisions 

Answer: A,C 

200-120  actual test

Updated ccna test 200-120:

Q244. – (Topic 2) 

Which of the following are benefits of VLANs? (Choose three.) 

A. They increase the size of collision domains. 

B. They allow logical grouping of users by function. 

C. They can enhance network security. 

D. They increase the size of broadcast domains while decreasing the number of collision domains. 

E. They increase the number of broadcast domains while decreasing the size of the broadcast domains. 

F. They simplify switch administration. 

Answer: B,C,E 

Q245. – (Topic 9) 

Which protocol advertises a virtual IP address to facilitate transparent failover of a Cisco routing device? 

A. FHRP 

B. DHCP 

C. RSMLT 

D. ESRP 

Answer: A 

Q246. – (Topic 2) 

Which two link protocols are used to carry multiple VLANs over a single link? (Choose two.) 

A. VTP 

B. 802.1q 

C. IGP 

D. ISL 

E. 802.3u 

Answer: B,D 

certleader.com

Precise ccna 200-120 dumps:

Q247. – (Topic 5) 

What are three components that comprise the SNMP framework? (Choose three.) 

A. MIB 

B. agent 

C. set 

D. AES 

E. supervisor 

F. manager 

Answer: A,B,F 

Q248. – (Topic 5) 

On which options are standard access lists based? 

A. destination address and wildcard mask 

B. destination address and subnet mask 

C. source address and subnet mask 

D. source address and wildcard mask 

Answer: D 

Q249. – (Topic 4) 

Which two locations can be configured as a source for the IOS image in the boot system command? (Choose two.) 

A. RAM 

B. NVRAM 

C. flash memory 

D. HTTP server 

E. TFTP server 

F. Telnet server 

Answer: C,E 

Q250. – (Topic 8) 

Users have been complaining that their Frame Relay connection to the corporate site is very slow. The network administrator suspects that the link is overloaded. 

Based on the partial output of the Router# show frame relay pvc command shown in the graphic, which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion? 

A. DLCI = 100 

B. last time PVC status changed 00:25:40 

C. in BECN packets 192 

D. in FECN packets 147 

E. in DE packets 0 

Answer: C 

About 200-120 Information: 200-120 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.