What to do with 642-447 vce

Want to know {brand} 642-447 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Unified Communications Manager, Part 1 v8.0 (CIPT1 v8.0) certification experience? Study High value Cisco 642-447 answers to Avant-garde 642-447 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 642-447 (Implementing Cisco Unified Communications Manager, Part 1 v8.0 (CIPT1 v8.0)) test on your first attempt.

2016 Aug 642-447 Study Guide Questions:

Q141. – (Topic 12) 

If the route patterns 5XXX, 51XX, 513X and 5134 exist within a call route database, which pattern would be matched if the dialed number was 5324? 

A. 5XXX 

B. 51XX 

C. 513X 

D. 5134 

Answer: A 

Q142. – (Topic 12) 

When you configure DHCP in a Cisco Unified Communications Manager deployment, what is the recommended number of TFTP servers that should be issued to an IP phone? 

A. 2 

B. 3 

C. 1 

D. 6 

Answer: A 

Q143. – (Topic 5) 

Under the Platform Administration GUI, if an NTP server isn't specified, what will the Cisco Unified CallManager cluster use for a time source? 

A. The clock source for the cluster will be the first Cisco router that is configured to support NTP. 

B. The internal clock in the first node will become the clock source for the cluster. 

C. The individual servers in the cluster will each use their own internal clock source. 

D. The clock source for the cluster will revert to the first application that supports NTP. 

Answer: B 

Explanation: 

Cisco Unified Communications System 8.x SRND pg.3-33 Unified CM automatically synchronizes the NTP time of all subscribers in the cluster to the publisher. During installation, each subscriber is automatically configured to point to an NTP server running on the publisher. The publisher considers itself to be a master server and provides time for the cluster based on its internal hardware clock unless it is configured to synchronize from an external server. 

642-447  free exam

Latest implementing cisco unified communications manager part 1 pdf:

Q144. – (Topic 3) 

Refer to the exhibit. What is the IP address of the backup Cisco Unified Communications Manager system? 

A. 10.1.5.3 

B. 10.1.5.2 

C. There is no backup configured; the command ccm-manager redundant-host is required 

D. The command ccm-manager fallback-mgcp provides the Cisco Unified Communications Manager backup, which is derived from the Cisco Unified Communications Manager group 

Answer: C 

Explanation: 

GWGK: Implementing MGCP Gateways 

Q145. – (Topic 2) 

Which of these is a characteristic of the Cisco Unified Communications Manager Bulk Administration Tool in Cisco Unified Communications Manager 6.0? 

A. Cisco Unified Communications Manager Auto-Register Phone Tool is part of Bulk Administration. 

B. Cisco Unified Communications Manager BAT needs to be installed from the plug-in page. 

C. Cisco Unified Communications Manager BAT pages are available from the Serviceability page. 

D. Cisco Unified Communications Manager Auto-Register Phone Tool requires a Customer Response System. 

Answer: A 

Q146. – (Topic 2) 

What is the relationship between a Region and a Location? 

A. The Region codec parameter is used between a Region and its configured Locations. 

B. The Region setting for a Location sets the number of audio and video calls that Location can support. 

C. The codec parameter configured in the Region is only used between Regions and Location bandwidth is only used between Locations. 

D. The Region codec parameter is combined with Location bandwidth when communicating with other Regions. 

Answer: C 

certleader.com

100% Guarantee ccnp voice cipt1:

Q147. – (Topic 3) 

Where is a Local Route Group configuration applied? 

A. in each IP phone 

B. in each device pool 

C. in each location 

D. in each region 

E. in each route list 

Answer: B 

Explanation: 

Link : 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/8_5_1/ccmfeat/fslrg.html 

Explanation : The local route group does not statically get bound to any provisioned route 

group. Local route group field exists on device pool. 

Reference : Cisco Unified Communications Manager Features and Services Guide for 

Cisco Unified Communications Manager Release 8.5(1) , page-794. 

Q148. – (Topic 5) 

When creating your own CSV file to be used by Cisco Unified Communications Manager BAT, which three rules do you need to follow? (Choose three.) 

A. Do not enter blank lines; otherwise, errors occur during the insert transaction. 

B. Edit the Excel macro for each separate Unified Communications Manager BAT transaction. 

C. Use a separate line for each data record. 

D. Separate each data field with a comma and include comma separators for blank fields. 

E. Disable Excel macros after adding data and prior to the CSV file upload to the Unified Communications Manager BAT service. 

Answer: A,C,D 

Explanation: Reference : Cisco Unified Communications Manager Bulk Administration Guide Release 8.6(1), page-588. 

Explanation : Step 1 Open a text editor (such as Microsoft Notepad) or any application that allows you to export or create a CSV file. Step 2 Use a separate line to enter the values for each phone, IP telephony device, or user combination that you want to add to Cisco Unified Communications Manager. You must create separate CSV files for each type of device. Keep in mind the following rules when you create the CSV data file. 

.

 Always include comma separators, even if a field is blank. 

.

 Specify the user ID if the phone is to be associated to a user. 

.

 Directory Number fields are optional only when you are creating the CSV file for use with 

a BAT template that has no lines. If lines are configured on the BAT phone template, you must supply directory numbers in the CSV file for each device. 

.

 An error occurs when you insert a CSV file with blank lines. 

.

 While saving your CSV file, choose to save it as ‘UTF-8’ encoded. In Notepad, you can 

select 

encoding as ‘UTF-8’ from the Encoding dropdown. 

Step 3 Upload the CSV file to the first node of Cisco Unified Communications Manager. 

Q149. – (Topic 12) 

You plan to activate Simple Network Management Protocol service in the Service Activation window in Cisco Unified Communications Manager Serviceability. You want to monitor all nodes in a cluster. On which node should you activate this service? 

A. on any node 

B. only on the first node 

C. on each nodes 

D. on a separate node outside the cluster 

Answer: C 

Q150. – (Topic 1) 

The Show menu in which navigation window will allow you to determine the model, type of processors, and total memory in a Cisco Unified Communications Manager 6.0 server? 

A. Cisco Unified Communications Manager Administration 

B. Cisco Unified Communications Manager Serviceability 

C. Disaster Recovery System 

D. Platform Administration 

E. Cisco Unified Operating System Administration 

Answer: E 

8. – (Topic 1) 

What is the maximum number of call processing servers supported in a single cluster? 

A. 5 

B. 8 

C. 10 

D. 12 

E. 20 

F. 24 

Answer: B 

Explanation: 

In Single cluster we can have 8 call processing servers. 

Link : 

http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/srnd/8x/callpros.html#wp1151359. 

About 642-447 Information: 642-447 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.