What to do with 648-375 cisco express foundation for systems engineers

It is impossible to pass Cisco 648-375 exam without any help in the short term. Come to {brand} soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 648-375 practice questions. You will get a surprising result by our Most up-to-date Cisco Express Foundation for Systems Engineers practice guides.

2016 Sep 648-375 Study Guide Questions:

Q1. Which two of traffic are carried over a vPC peer link when no failure scenarios are present? (Choose two.) 

A. Multicast data traffic 

B. Unicast data traffic 

C. Broadcast data traffic 

D. vPC keep-alive messages 

Answer: AC

Q2. Which statement correctly describes the importance and role of business processes? 

A. Changes in company strategy cause changes in business process and, consequently, in operations. 

B. Tasks in business process require interaction of various users using the same type of device. 

C. Business processes are built on company operations. 

D. Operations and, consequently, business processes define the company strategy. 

Answer: A

Q3. Which three of the following statements are true regarding the design of a technical solution? (Choose three.) 

A. CVDs provide proven design of solutions that include only Cisco products, which ensures single-vendor solutions. 

B. The technical solution has to be based on the previously defined architecture. 

C. Examples of low-level design tools are the Cisco Power Calculator, the Cisco Rack Space Calculator, and the Cisco DSP Calculator. 

D. Numerous CVDs are available that provide all the information needed for a successful deployment. 

E. The SBA toolkit includes foundation design guides that focus on concepts as well as foundation design guides that show detailed configurations. 

Answer: BDE

648-375  torrent

Replace cisco 648-375 exam:

Q4. Which two capabilities does Cisco SecureX give organizations for their BYOD solutions? (Choose two.) 

A. limited endpoint device choice 

B. integration with unified policy 

C. use of wired and wireless access but not VPN access 

D. persistent security for traditional PCs and for mobile devices 

E. efficient security policy with disabled cloud-based services 

Answer: BD

Q5. Which two Cisco products can ensure the "one policy" platform in the Cisco Unified Access solution? (Choose two.) 

A. Cisco WAAS 

B. Cisco Identity Services Engine 

C. Catalyst 6500 Series Switch 

D. Nexus 5000 Series Switch 

E. Cisco AnyConnect 

Answer: BE

Q6. Which three security features are available on Cisco Catalyst switches? (Choose three.) 

A. Port security 

B. DHCP snooping 

C. IP destination guard 

D. Private VLAN 

E. MACtrust 

F. Secure virtualization 

Answer: ABD

certleader.com

Approved 648-375 examcollection:

Q7. Which two solutions are part of the Cisco SecureX Architecture? (Choose two.) 

A. secure management 

B. secure storage 

C. secure network 

D. secure servers 

E. secure mobility 

Answer: CE

Q8. Which statement about the Layer 3 card on the Cisco Nexus 5500 Series Switch is true? 

A. BGP support is not provided, but RIP, EIGRP, and OSPF support is provided. 

B. Up to two 4-port cards are supported with up to 160 Gb/s of Layer 3 forwarding capability. 

C. Port channels cannot be configured as Layer 3 interfaces. 

D. Up to 16 FEX connections are supported. 

Answer: D

Q9. Which three of the following statements correctly describe the benefits of Cisco routers as an important part of the Cisco Borderless Network? (Choose three.) 

A. MACsec is supported only on high-end routers. 

B. Cisco router security features include MACsec, BPDU Guard, and host IPS functionality. 

C. Cisco offers a number of scalable and easy-to-maintain VPN solutions, including GET VPN and DMVPN. 

D. Cisco routers support zero-touch deployment for simple and fast deployment of new remote locations. 

E. Cisco offers performance-based routing, which adapts routing decisions based on the requirements of certain traffic flows. 

Answer: CDE

Q10. Which three are main drivers for changing operations? (Choose three.) 

A. change of market trends 

B. change of competition 

C. change of application software version 

D. change of relative strengths 

E. migration to Cisco single-vendor networking solution 

F. migration of the enterprise network to IPv6 

Answer: ABD

About 648-375 Information: 648-375 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.