What to do with a+ 220-802 cheat sheet

Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2016 Jul 220-802 Study Guide Questions:

Q191. – (Topic 1) 

A technician needs to build a PC to act as a home virtual server. Which of the following would be the BEST choice? 

A. Dual Core CPU, 6GB DDR3 RAM, 320GB of hard drive space 

B. Dual Core CPU, 8GB DDR RAM, 1TB of hard drive space 

C. QUAD Core CPU, 6GB DDR3 RAM, 320GB of hard drive space 

D. QUAD Core CPU, 4GB DDR2 RAM, 1TB of hard drive space 

Answer: C 

Explanation: 

Virtual server hosts a lot of virtual machines that host various operating systems and applications. Therefore, you need maximum cores and memory to keep all the virtual machines humming properly. More cores and more memory means you can have more physical resources to create virtual resources that will be used to host virtual machines. 

Q192. – (Topic 4) 

A Windows 7 desktop PC has crashed (i.e. BSOD) several times indicating a possible RAM problem. Which of the following is an OS built-in tool that can be used to test this problem? 

A. Windows System Restore 

B. Windows System File Checker 

C. MSCONFIG 

D. Windows Memory Diagnostic 

Answer: D 

Explanation: http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57569731-285/test-your-ram-with-windows-memory-diagnostic-tool/ 

Q193. – (Topic 1) 

A technician needs to format a file system to be compatible with the WIDEST range of operating systems. Which of the following file systems should be used? 

A. NTFS 

B. FAT16 

C. CDFS 

D. FAT32 

Answer: D 

Explanation: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2421454,00.asp 

220-802  test preparation

Refresh comptia a+ quick reference (220-801 and 220-802) pdf:

Q194. – (Topic 5) 

Joe, an end user, has reported that his computer is extremely slow for several minutes after logging in. He has noticed that many unnecessary programs automatically start when he logs into his computer. Which of the following tools could the technician use to prevent 

the unnecessary programs from starting automatically when Joe logs into his computer? 

A. Performance Monitor 

B. Task Scheduler 

C. MSCONFIG 

D. Windows Firewall 

Answer: C 

Q195. – (Topic 5) 

Which of the following can be installed on a virtualized client to enhance user experience and provide closer integration with the host operating systems? 

A. USB pass-through 

B. Guest tools 

C. Virtual NIC 

D. Remote desktop 

Answer: B 

Q196. – (Topic 5) 

A technician has installed a replacement motherboard in a desktop case with no other modifications. All power connectors and drive data connectors have been connected to the new motherboard; however, the system will not power on. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. An incorrect firmware version resides on the motherboard 

B. The voltage selection on the power supply is set incorrectly 

C. The front panel connector is not connected properly 

D. The RAM is not correctly installed in the new motherboard 

Answer: C 

220-802  test preparation

Accurate comptia 220-802 practice exam:

Q197. – (Topic 5) 

A user belongs to groups that have read permission on a folder and NTFS create permission. Which of the following BEST describes the access the user will have to files in the folder? 

A. Read and edit existing files but not create new files 

B. Read and edit existing files and create new files 

C. Create and read new files but not read or edit existing files 

D. Read existing files but not edit or create new files 

Answer: D 

Q198. – (Topic 5) 

A network DHCP server crashes and has to be rebuilt from scratch. Shortly afterwards many users report an "Address Conflict" alert on their computers. Which of the following tools should the users run to help fix this issue? 

A. route 

B. ipconfig 

C. netstat 

D. nbtstat 

Answer: B 

Q199. – (Topic 5) 

A user signs up at an online gaming site, and shortly after receives an email with a link to download the game. After installing the game, the user notices that important files are being deleted. Which of the following is this an example of? 

A. SPAM 

B. Phishing 

C. Trojan 

D. Spyware 

Answer: C 

Q200. CORRECT TEXT – (Topic 5) 

The network administrator has changed the IP address of Computer A from 192. 168. 120 to 10. 10. 1020 and now Jane a user, is unable to connect to file shares on Computer A from Computers using the computer name. 

Instructions: 

Using the available tools, resolve the connectivity issues. When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer. 

Answer: Please review explanation for detailed answer. 

About 220-802 Information: 220-802 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.