What to do with vmware 2v0-620

Accurate of 2V0-620 actual exam materials and guidance for VMware certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-620 pdf dumps vce Materials. 100% PASS vSphere 6 Foundations Beta Exam exam Today!

2016 Nov 2V0-620 Study Guide Questions:

Q71. After installation of a host in your test environment, you need to move it to production. The only major change that needs to be made is that the hostname of the server needs to change. 

What are two ways that an administrator can change the host name without editing configuration files on the host directly? (Choose two.) 

A. Login to the Direct Console User Interface and change it from here. 

B. Edit the Default TCP/IP Configuration from the vSphere Web Client. 

C. Use the Ruby vSphere Client to send a script to the ESXi host that updates the hostname. 

D. Update the information in DNS and the ESXi host will automatically update with these changes. 

Answer: A,B 

Q72. Refer to the Exhibit. 

A vSphere 6.x Standard Switch is configured with 4 virtual machine portgroups, as shown in the exhibit. 

Which portgroup would be utilized by default when creating a new virtual machine? 

A. Access Network 

B. DMZ Network 

C. VM Network 

D. Virtual Machine Network 

Answer: A 

Q73. An administrator receives a report that no real time statistics are available for a virtual machine in the vCenter Server inventory. 

Which two statements indicate likely causes of the problem? (Choose two.) 

A. The virtual machine is powered off. 

B. The host containing the virtual machine is disconnected from vCenter Server. 

C. There is insufficient real time data to display the information. 

D. The vCenter Server service is not running. 

Answer: A,B 

2V0-620  exam cram

Refresh 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q74. An ESXi 6.x host consists of 24 logical cores. Hyperthreading is enabled on the host. 

What is the maximum number of vCPUs that can be assigned to a virtual machine on this host? 

A. 24 

B. 48 

C. 64 

D. 128 

Answer: A 

Q75. You need to add an object to an existing vApp using the vSphere Web Client. How is this accomplished? 

A. Create an Object Inside the vApp. 

B. Add an Object to a vApp. 

C. Add an Object to the Datastore the vApp is located in. 

D. Move all Objects to a new Datastore folder. 

Answer: A,B 

Q76. A mission-critical virtual machine built on vSphere 4.1 needs to be moved to an ESXi 6.x host. 

Which virtual hardware version is needed to move the virtual machine without upgrading? 

A. 6 

B. 7 

C. 10 

D. 11 

Answer: B 

certleader.com

Tested 2v0-620 vce:

Q77. What is a valid plug-in status for a plug-in that has been added to a vSphere client? 

A. Disabled 

B. Unknown 

C. Stopped 

D. Installed 

Answer: A 

Q78. An administrator has a virtual machine that requires four times the compute resources than other virtual machines on the same ESXi 6.x host. 

How should the administrator configure the virtual machine settings, in order to be prepared for any resource contention? 

A. Set the shares of the priority virtual machine to High and the rest to Low. 

B. Set the shares of the priority virtual machine to High. 

C. Set the shares of the priority virtual machine to High and the rest to Normal. 

D. Set the shares of the priority virtual machine to Normal and the rest to Low. 

Answer: A 

Q79. By default, each ESXi 6.x host is provisioned with a certificate from which root certificate authority? 

A. RedHat Certificate Authority 

B. VMware Certificate Authority 

C. DigiCert Certificate Authority 

D. Verisign Certificate Authority 

Answer: B 

Q80. An administrator is only able to see the Health Badge when using the vRealize Operations user interface. 

What is the likely cause of this behavior? 

A. The vRealize Operations Foundation License is in use. 

B. The vmware-sps service failed to start. 

C. The vRealize Operations Standard License is in use. 

D. The vmware-rbd-watchdog service failed to start. 

Answer: A 

About 2V0-620 Information: 2V0-620 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.