What to do with what is cissp

Act now and download your ISC2 CISSP test today! Do not waste time for the worthless ISC2 CISSP tutorials. Download Updated ISC2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) exam with real questions and answers and begin to learn ISC2 CISSP with a classic professional.

2016 Jul CISSP Study Guide Questions:

Q161. The MAIN reason an organization conducts a security authorization process is to 

A. force the organization to make conscious risk decisions. 

B. assure the effectiveness of security controls. 

C. assure the correct security organization exists. 

D. force the organization to enlist management support. 

Answer: A 

Q162. During the procurement of a new information system, it was determined that some of the security requirements were not addressed in the system specification. Which of the following is the MOST likely reason for this? 

A. The procurement officer lacks technical knowledge. 

B. The security requirements have changed during the procurement process. 

C. There were no security professionals in the vendor's bidding team. 

D. The description of the security requirements was insufficient. 

Answer: D 

Q163. Retaining system logs for six months or longer can be valuable for what activities?.

A. Disaster recovery and business continuity 

B. Forensics and incident response 

C. Identity and authorization management 

D. Physical and logical access control 

Answer: B 

CISSP  latest exam

Refresh cissp certification:

Q164. What is the MOST effective method of testing custom application code? 

A. Negative testing 

B. White box testing 

C. Penetration testing 

D. Black box testing 

Answer: B 

Q165. Data remanence refers to which of the following? 

A. The remaining photons left in a fiber optic cable after a secure transmission. 

B. The retention period required by law or regulation. 

C. The magnetic flux created when removing the network connection from a server or personal computer. 

D. The residual information left on magnetic storage media after a deletion or erasure. 

Answer: D 

Q166. The Structured Query Language (SQL) implements Discretionary Access Controls (DAC) using 

A. INSERT and DELETE. 

B. GRANT and REVOKE. 

C. PUBLIC.and PRIVATE. 

D. ROLLBACK.and TERMINATE. 

Answer: B 

certleader.com

Certified cissp boot camp:

Q167. Alternate encoding such as hexadecimal representations is MOST often observed in which of the following forms of attack? 

A. Smurf 

B. Rootkit exploit 

C. Denial of Service (DoS) 

D. Cross site scripting (XSS) 

Answer: D 

Q168. An advantage of link encryption in a communications network is that it 

A. makes key management and distribution easier. 

B. protects data from start to finish through the entire network. 

C. improves the efficiency of the transmission. 

D. encrypts all information, including headers and routing information. 

Answer: D 

Q169. Which of the following is a method used to prevent Structured Query Language (SQL) 

injection attacks? 

A. Data compression 

B. Data classification 

C. Data warehousing 

D. Data validation 

Answer: D 

Q170. An Intrusion Detection System (IDS) is generating alarms that a user account has over 100 failed login attempts per minute. A sniffer is placed on the network, and a variety of passwords for that user are noted. Which of the following is MOST likely occurring? 

A. A dictionary attack 

B. A Denial of Service (DoS) attack 

C. A spoofing attack 

D. A backdoor installation 

Answer: A 

About CISSP Information: CISSP Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.