Where to find pass4sure 642-996

Download of 642-996 test preparation materials and pdf for Cisco certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 642-996 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD) exam Today!

2016 Oct 642-996 Study Guide Questions:

Q41. Classical aggregation layer designs do not provide isolation of the control and data planes. What provides a solution to this limitation?

A.STP

B.VDC

C.ISSU

D.HSRP

Answer: B

Q42. Which Cisco Nexus product operates inside the VMware ESX hypervisor, and supports the Cisco VM-FEX server virtualization technology?

A.1010

B.2000

C.5500

D.7000

Answer: A

Q43. What design will effect traffic flows in the Data Center Core layer?

A.The domain needed to extend a VLAN from one switch to another is determined at the core layer

B.With a 3 layer (Access, Aggregation, Core) design the Layer 2 domain must be configured across the Core for VLAN extension to occur

C.Extending Layer 2 through a core causes path blocking by STP and has the risk of uncontrollable broadcast issues related to extending Layer 2 domains, and therefore should be avoided

D.Server-to-server traffic typically travels between aggregation modules by way of the core, while backup and replication traffic remains within the aggregation module

Answer: C

642-996  vce

Improve 642-996 dcufd study guide:

Q44. Which technologies will be found in a data center that is designed for Cisco equipment?

A.NPV

B.NPIV

C.VSAN

D.FCoE

Answer: C

Q45. What is required to be configured in VMware vCenter to allow a VM direct access to a Fibre Channel LUN?

A.DirectPath I/O

B.VM-FEX

C.Adapter FEX

D.Raw Device Mapping

E.Solid State Drive

Answer: D

Q46. Which two traffic flows are primarily part of the aggregation layer? (Choose two.)

A.core layer to access layer

B.access layer to core layer

C.access layer to access layer

D.aggregation layer to access layer

E.core layer to core layer

F.core to aggregation layer

Answer: AC

certleader.com

Realistic 642-996 pdf:

Q47. Which feature protects network devices against abnormal or unwanted traffic such as rogue devices performing various DoS attacks against them?

A.control-plane policing

B.strict unicast RPF

C.IP Source Guard

D.intrusion prevention deployed at the edge

E.intrusion detection deployed at the services layer

Answer: A

Q48. Which tool is a part of the Cisco ACE product family and is a critical component for cloud

computing architectures?

A.Cisco ANM

B.Flexible NetFlow

C.Cisco Prime LMS

D.Cisco Prime DCNM for LAN

Answer: A

Q49. In which three critical areas does Cisco Unified Data Center provide a complete architecture platform including products and solutions? (Choose three.)

A.Unified Computing

B.Unified Fabric

C.Unified Management

D.Security

E.VoIP

F.Wireless

G.Storage

Answer: ABC

Q50. Which technology provides the ability to use all links in a LAN topology by providing an active-active path to the upstream switch?

A.STP

B.vPC

C.PVST+

D.RSTP

Answer: B

About 642-996 Information: 642-996 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.