Where to find sitcs 300-207

Act now and download your Cisco 300-207 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-207 tutorials. Download Replace Cisco Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-207 with a classic professional.

2016 Oct 300-207 Study Guide Questions:

Q71. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs). 

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented. 

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer. 

How many Cisco ASAs and how many Cisco WSAs are participating in the WCCP service? 

A. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and one Cisco WSA. 

B. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and one Cisco WSA. 

C. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and two Cisco WSAs. 

D. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and two Cisco WSAs. 

E. Two Cisco ASAs and one Cisco WSA. 

F. Two Cisco ASAs and two Cisco WSAs. 

Answer: A 

Explanation: 

We can see from the output that the number of routers (ASA’s) is 1, so there is a single ASA or an active/ standby pair being used, and 1 Cache Engine. If the ASA’s were in a active/active role it would show up as 2 routers. 

Q72. Which three user roles are partially defined by default in Prime Security Manager? (Choose three.) 

A. networkoperator 

B. admin 

C. helpdesk 

D. securityoperator 

E. monitoringadmin 

F. systemadmin 

Answer: B,C,F 

Q73. Within Cisco IPS anomaly detection, what is the default IP range of the external zone? 

A. 0.0.0.0 0.0.0.0 

B. 0.0.0.0 – 255.255.255.255 

C. 0.0.0.0/8 

D. the network of the management interface 

Answer: B 

300-207  dumps

Most up-to-date 300-207 sitcs pdf:

Q74. Which two statements about Cisco Cloud Web Security functionality are true? (Choose two.) 

A. It integrates with Cisco Integrated Service Routers. 

B. It supports threat avoidance and threat remediation. 

C. It extends web security to the desktop, laptop, and PDA. 

D. It integrates with Cisco.ASA Firewalls. 

Answer: A,D 

Q75. Which three zones are used for anomaly detection in a Cisco IPS? (Choose three.) 

A. internal zone 

B. external zone 

C. illegal zone 

D. inside zone 

E. outside zone 

F. DMZ zone 

Answer: A,B,C 

Q76. Which two benefits are provided by the dynamic dashboard in Cisco ASDM Version 5.2? (Choose two.) 

A. It configures system polices for NAC devices. 

B. It forwards traffic to destination devices. 

C. It provides statistics for device health. 

D. It replaces syslog, RADIUS, and TACACS+ servers. 

E. It automatically detects Cisco security appliances to configure. 

Answer: C,E 

certleader.com

Actual 300-207 sitcs book:

Q77. Which Cisco WSA is intended for deployment in organizations of more than 6000 users? 

A. WSA S370 

B. WSA S670 

C. WSA S370-2RU 

D. WSA S170 

Answer: B 

Q78. Which role does Passive Identity Management play in the Cisco Cloud Web Security architecture? 

A. It provides user-level information that is received from Active Directory. 

B. It enables the administrator to control web access for users and user groups. 

C. It defines a standard for exchanging authentication and authorization data. 

D. It controls content that passes into and out of the network. 

Answer: A 

Q79. What can Cisco Prime Security Manager (PRSM) be used to achieve? 

A. Configure and Monitor Cisco CX Application Visibility and Control, web filtering, access and decryption policies 

B. Configure Cisco ASA connection limits 

C. Configure TCP state bypass in Cisco ASA and IOS 

D. Configure Cisco IPS signature and monitor signature alerts 

E. Cisco Cloud Security on Cisco ASA 

Answer: A 

Q80. Which sensor deployment mode does Cisco recommend when interface capacity is limited and you need to increase sensor functionality? 

A. inline interface pair mode 

B. inline VLAN pair mode 

C. inline VLAN group mode 

D. VLAN group mode 

Answer: C 

About 300-207 Information: 300-207 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.