Why You Need To vcp550 exam time?

Want to know {brand} VCP550 Exam practice test features? Want to lear more about VMware VMware Certified Professional on vSphere 5.5 certification experience? Study Download VMware VCP550 answers to Renovate VCP550 questions at {brand}. Gat a success with an absolute guarantee to pass VMware VCP550 (VMware Certified Professional on vSphere 5.5) test on your first attempt.

2016 Jun VCP550 Study Guide Questions:

Q121. The administrator has deployed a third-party virtual appliance in the organization's vSphere environment and needs to use Update Manager to maintain the third-party appliance. 

How should the administrator accomplish this task with the least administrative effort? 

A. Add a new Download Source to Update Manager to obtain updates from the third party 

B. Manually download the third-party updates to Update Manager, which will then apply them to the appliance 

C. Obtain an update tool from the third party and use it to manage updates to the appliance 

D. Identify the third-party appliance from the supported list within Update Manager 

Answer: A 

Q122. Which two precautions should a vSphere administrator take before increasing the size of a VMFS datastore? (Choose two.) 

A. Unmount the datastore 

B. Perform a rescan to ensure that all hosts see the most current storage 

C. Quiesce I/O on all disks involved 

D. Shut down all virtual machines stored in the datastore 

Answer: B,C 

Q123. An administrator has configured multi-pathing using an Fiber Channel array in an active-active configuration. 

What is the expected behavior of an ESXi host when a failed preferred path becomes available using the Fixed path selection policy for this array type? 

A. It automatically reverts to the preferred path. 

B. It continues using the current path until it is manually reverted. 

C. It resumes load balancing across all available paths. 

D. It reverts to the preferred path after the host has been restored and rebooted. 

Answer: A 

VCP550  dumps

Regenerate vcp550 discount:

Q124. An administrator is planning a vSphere Fault Tolerance implementation for 6 virtual machines. Which two virtual disk types are supported with FT? (Choose two.) 

A. Raw Device Mapped LUN configured for Virtual Compatibility Mode 

B. Raw Device Mapped LUN configured for Physical Compatibility Mode 

C. Virtual disk thick provisioned, eager zeroed 

D. Virtual disk thick provisioned, lazy zeroed 

Answer: A,C 

Q125. An administrator is upgrading a vSphere Distributed Switch. The existing switch is version 

5.0 and the administrator wants to upgrade to the latest version possible. The environment contains several ESXi 5.1 hosts. 

Which two options are available to ensure that the upgraded switch will be compatible with these hosts? (Choose two.) 

A. Upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.5 

B. Upgrade the ESXi 5.1 hosts to version 5.5, then upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.5 

C. Upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.1 

D. Upgrade the ESXi host switches to 5.5, then upgrade the vSphere Distributed Switch to 

5.5 

Answer: B,C 

Q126. What will cause the validation of a vMotion migration to fail? 

A. A virtual machine configured for CPU affinity 

B. A virtual machine configured with a local .vswp file 

C. A virtual machine configured to use NUMA 

D. A virtual machine configured with a shared Raw-Device Mapped disk 

Answer: A 

certleader.com

Actual what is vcp550:

Q127. A system administrator is unable to clone a windows 2008 server while connected directly to an ESXi host through vSphere Client. 

Which two methods can be used to complete the task? (Choose two.) 

A. Connect to vCenter Server and retry the operation. 

B. Use VMware Converter to perform the operation. 

C. Connect to the host using the Web Client and retry the operation. 

D. Use VMware Configuration Manager to perform the operation. 

Answer: A,B 

Q128. An administrator creates an ESXi cluster using vSphere Auto Deploy. The ESXi hosts are configured to get a management IP address from a DHCP server. The administrator needs to troubleshoot the management network on one of the hosts. Which DCUI option should the administrator use to renew the DHCP lease? 

A. Restart Management Network 

B. Restore Network Settings 

C. Test Management Network 

D. Configure Management Network 

Answer: A 

Q129. A vSphere administrator has been using vSphere in evaluation mode and now wants to deploy an environment that provides the same features. 

Which edition of vSphere provides similar functionality to evaluation mode? 

A. Enterprise Plus 

B. Enterprise 

C. Standard 

D. Essentials 

Answer: A 

Q130. During the installation of ESXi, a vmkernel interface can be configured with what capabilities? 

A. Management traffic 

B. Management traffic and vMotion 

C. Management traffic, vMotion and Fault Tolerance logging 

D. Management traffic, vMotion, Fault Tolerance logging and IP storage 

Answer: A 

About VCP550 Information: VCP550 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.